Thursday, May 13, 2010

Η Ελλαδα Πληρωνει Τα Πιο Πολλα Χρηματα στην ΕΕ!!!





Απιστευτο Ομως Αληθινο



Δειχνη τα ποσα σε σχεση με το εισοδημα της χωρας που πανε στην ΕΕ

Η πρωτη χωρα ειναι η ΕΛΛΑΔΑ.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/8036097.stm#start


Τελέιωνουν τα ψεμματα λοιπον οτι η Ελλαδα ζει απ'τις βορειες χωρες.
Σχεδον ολες οι μεγαλες βορειες χωρες ειναι στο κατω μερος της λιστας.

Αφιερονονται στους νεοταξιτες αμερικανοτσολιαδες οι οποιοι την τελευταια περιοδο ξεσαλωσαν με ενα ψεμμα μετα το αλλο περι οικονομικου ορθολογισμου των μεγαλων χωρων οπως την Γερμανια (η οποια ιστορικα δημιουργησε μαζοι με τους αλλες ιμπεριαλιστες χωρες δυο παγκοσμιους πολεμους)

Υπαρχει ενας εστω ενας δημοσιογραφος να δειξη τα πραγματικα νουμερα?

Ουτε ενας. Σε αλλο πινακα που βρηκα η Αγγλια πληρωνε £6δις στην ΕΕ και επερνε πισω £5.7δις...

Κατα τ'αλλα η ΕΕ ειναι φιλανθρωπικη οργανωση και δεν βαζει ολη την Νοτια Ευρωπη σε δελτιο και τις μικρες χωρες αλλα τις σωζει απο ...χρεοκοπια

2 comments:

Γιώργος said...

Άρα φταίει το ΑΕΠ μας.

Δείξε όμως και τον επόμενο πίνακα, σύμφωνα με τον οποίο η Γερμανία πληρώνει το υψηλότερο (απόλυτο) ποσό, και η Ελλάδα, μαζί με την Πολωνία και την Ισπανία παίρνει τα περισσότερα (απόλυτα πάλι).

Και τον τελευταίο, που δείχνει ότι η Ελλάδα παίρνει ανά κάτοικο 500€, πολύ περισσότερα από κάθε άλλη χώρα (η επόμενη είναι η Πορτογαλία με περίπου 250...).

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι αν παίρνουμε ή δίνουμε λεφτά, αλλά αν αυτά (τα μπόλικα) που παίρνουμε τελικά πιάνουν τόπο;

vngelis said...

ΟΠΛΑ... και ΕΕ
Το 2008 η Ελλαδα αγορασε οπλα αξιας περιπου $10δις. Το 31% των αγορων αυτων ειναι απ'την Γερμανια και ενα 24% απ'την Γαλλια, ενα 24% απο ΗΠΑ και το υπολοιπο απο αλλες χωρες, αδιευκρινιστο εαν ειναι απ'την ΕΕ που ισως ειναι.

Με βαση τα παραπανω μονο βλεπουμε λοιπον οτι το εικονικο κερδος της ΚΑΠ περιπου Ε4δις εαν αφαιρεσει κανεις τις εισαγωγες οπλων απ'τους κοινοτικους εταιρους τοτε η Ελλαδα χρηματοδοτει την ΕΕ και την στηριζει.

Την δεκαετια του 1990 χαλασαν περιπου $5 δις στα Βαλκανια επισης...

Οταν ψαξω να βρω νουμερα για το ποσο ειταν οι αγροτικες εξαγωγες την δεκαετια του 1990 και την δεκαετια του 2000 θα δειξη οτι η πολιτικη της ΕΕ σε σχεδον ολους τους τομεις ειναι ο οικονομικος στραγγαλισμος, το ξεζουμισμα εως οτου διαλυθει η Ελλαδα ολοκληρη...