Tuesday, May 18, 2010

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ.

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ.

«Tουρκική διπλωματία και περιφερειακή-παγκόσμια τάξη στις αρχές του 21ου αιώνα», χαρακτήρισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, το «Ιστορικό γεγονός στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Και σημείωσε πως: «δεν υπογράψαμε αυτές τις συμφωνίες, για να καταλάβουμε τα νησιά του Αιγαίου. Σχεδιάζουμε το κοινό μας πεπρωμένο, το κοινό μας μέλλον».

ΠΕΣΤΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Τι μας λέει στα ίσια και σταράτα ο Αχμέτ Νταβούτογλου (όνομα και πράγμα) η επίσκεψη και οι 21 συμφωνίες είναι μέσα στα πλαίσια της «περιφερειακής-παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων του 4 ΡΑΙΧ της Αμερικής στα Βαλκάνια όπου η Τουρκία φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του τσομπάνη στην περιοχή.

Και τόνισε «δεν υπογράψαμε αυτές τις συμφωνίες, για να καταλάβουμε τα νησιά του Αιγαίου» διότι: «Σχεδιάζουμε το κοινό μας πεπρωμένο, το κοινό μας μέλλον» δηλαδή τα νησιά του Αιγαίου δεν χρειάζεται να τα καταλάβουμε στρατιωτικά αφού με τις συμφωνίες η κυβέρνηση του Τζέφρυ και την σιωπηλή έγκριση της αντιπολίτευσης μας τα παραχωρεί στο κοινό μας πεπρωμένο στην ροή της (νεοταξίτικης εποχής) ιστορίας.

Εντυπωσιάσθηκε δε «με την ειλικρίνεια των Ελλήνων» δηλαδή με την ευκολία με την οποία οι Ελληνες πολιτικοί ξεπούλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Να γιατί και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ με την έγκριση του πολιτικού κόσμου μέσα και έξω από την βουλή έκαναν τα πάντα για να θάψουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος κατά του ξεπουλήματος της χώρας που προμήνυε η επίσκεψη του Ερντογάν.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=13995

No comments: