Saturday, May 08, 2010

ΝΑ «ΚΑΕΙ» ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ «ΚΑΕΙ» ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

Την ίδια καραμέλα και με τις χιλιάδες κόσμου που απαιτούσε εισβολή στο μπουρδέλο της βουλής για να δώσει ένα έμπρακτο μάθημα στα νεοδωσίλογα καθάρματα του φασιστικού ΔΝΤ.

Την πέμπτη όπως αναφέρει και ο Μ.Σ., οι ψευτο-αριστερές ομαδούλες (ΣΕΚ, ΕΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΚΔΕ κλπ) χέρι-χέρι με τα συνασπιστήρια επιχείρησαν αξιοποίηση της προβοκάτσιας των «υπηρεσιών», για να παίξουν ρόλο πυροσβεστών του λαϊκού κινήματος.
Μαζί με το ΚΚΕ και αφού είχαν εγκαταλείψει στο έλεος των ΜΑΤ τον κόσμο που φώναζε να "καεί" το μπουρδέλο η βουλή και οι "κλέφτες και προδότες στο Γουδί" ,άρχισαν να διαδίδουν στον κόσμο τους πως ήταν φασίστες και χρυσαυγίτες και φωνάζοντας το σύνθημα "όχι στον φασισμό" για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο αποχώρησαν.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ

Ενωσαν τα χέρια μπροστά στο Κοινοβούλιο. Όταν χθες το βράδυ η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ έφθανε στη Βουλή, οι συγκεντρωμένοι από τα συνδικάτα και τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τους υποδέχθηκαν μ' ένα θερμό χειροκρότημα. Έκαναν ένα βήμα μπρος κι ενώθηκαν μαζί τους.

«Ξεσηκωμός να μην πτωχεύσει ο λαός»: Το σύνθημα που από την ντουντούκα του ΠΑΜΕ επαναλάμβαναν με δυνατή φωνή οι μέχρι χθες «απέναντι». «Οι καπιταλιστές έχουν ενωθεί. Εμείς δεν θα ενωθούμε ποτέ;», φώναζε η Χριστίνα από τη ΔΕΑ. «Το έχουμε ανάγκη» πρόσθεσε ένας συνδικαλιστής. Παρέμειναν όλοι μαζί μπροστά στη Βουλή για αρκετή ώρα. Φωνάζοντας όλοι μαζί, το ίδιο σύνθημα «Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες στιγμές». Και «όχι στον φασισμό» σε αυτούς που προσπαθούσαν να μπούνε στην βουλή δίνοντας μάχη με τους μπάτσους.

Παλιοί σύντροφοι χαιρετήθηκαν με συγκίνηση, μας πληροφορεί το πολιτικό κωλοχανείο.

Βλέπετε ο «φασιστικός» και «ρατσιστικός» κίνδυνος ενώνει τους κάθε λογής εργατοπατέρες και βολεμένα καθάρματα που.

«Ξέχασαν της μάνας τους το γάλα που τους γέννησε με κλάμα και του εργάτη καβάλησαν την πλάτη»

Και που πού δικαίως φοβούνται μην τους πεί:

«Αμάν πια φτάνει και πάτε στα κομμάτια» όπως τους το τραγουδούσε και ο αδικοχαμένος Ασιμος που με την αυτοκτονία του πολύ χάρηκαν.

Υ.Γ. Πάντως με το να φωνάζουν "όχι στον φασισμό" αυτά τα καθήκια έχουν από την μεριά τους ένα δίκιο. Διότι φασισμό εννοούν την «προλεταριακή δικτατορία» δηλαδή την δημοκρατία των φτωχών και την δικτατορία του σε κάθε κεφαλαιοκράτη και βολεμένου που θα θελήσει να κάτσει στον σβέρκο του εργάτη. Ετσι δεν είναι ρε κουφάλες;

Εδώ οι αγκαλίτσες:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21578

Συνεχιζεται
http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=2610&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=155d59907603155739a28e966d719ede

No comments: