Monday, May 03, 2010

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ;

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ;

Με αφορμή την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας που καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί για την ανατίναξη της πλωτής δεξαμενής πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού η κυβέρνηση Ομπάμα προωθεί «ειδικές δυνάμεις έκτακτου ανάγκης»

Ο Μπαράκ Ομπάμα, θα επισκεφτεί τις προσεχείς ημέρες τον κόλπο του Μεξικού προκειμένου να εποπτεύσει προσωπικά τις επιχειρήσεις «περιορισμού» της πετρελαιοκηλίδας από τις «ειδικές δυνάμεις έκτακτου ανάγκης» που απειλεί τις ακτές των ανατολικών πολιτειών των ΗΠΑ, που βρέχονται από τον Κόλπο του Μεξικού με την καταστροφή της δεξαμενής πετρελαίου .

Θα εποπτεύσει άσκηση του τρόπου με τον οποίο πρέπει να είναι οργανωμένες οι «ειδικές δυνάμεις εκτάκτου ανάγκης» της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και επέμβασης στις Πολιτείες και άρα ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται «πίσω από την πολιτική σκηνή» για τους σκοπούς της κυβέρνησης για όλες τις βρώμικες δουλειές βρωμερού Ομπάμια.

Η πολιτεία της Νέας Ορλεάνης στην οποία θα μεταβιβαστούν οι ειδικές δυνάμεις με εντολή του Ομπάμα για την "πετρελαιοκηλίδα" μετά την σκόπιμη καταστροφή της από τον καθοδηγούμενο τυφώνα Κατρίνα και την ανατίναξη των προστατευτικών φραγμάτων ώστε στα σίγουρα να πλημμυρήσει η πόλη από τον προκάτοχό του, Τζορτζ Μπους οι κάτοικοι της βρίσκονται στα πρόθυρα της εξέγερσης.

Οι ζημιές ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Η δε η λειψή ανοικοδόμηση έγινε αποκλειστικά από λαθρομετανάστες Μεξικανούς εργάτες που έσπευσαν κατά κύματα να εργαστούν με 5-6 δολάρια την ώρα αντικαθιστώντας ακόμα και τους πιό κακοπληρωμένους ντόπιους μαύρους εργάτες όπου το κατώτερο όριο για την επιβίωση τους ήταν 10-12 δολάρια ωριαίος. Πράγμα που ανάγκασε τον δήμαρχο της πόλης να δηλώσει. Ο «τυφώνας της λαθρομετανάστευσης προξένησε μεγαλύτερη καταστροφή στον ντόπιο πληθυσμό από ότι ο τυφώνας Κατρίνα».

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όπως και στην Νέα Ορλεάνη όπως και στην Αριζόνα είναι πολύ έντονο Και οι κυβερνήτες αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης .

Κατά συνέπεια η καταστροφή της δεξαμενής πετρελαίου ήταν προσχεδιασμένη ενέργεια για να αποτελέσει το άλλοθι ώστε οι δυνάμεις ταχέως επέμβασης να λειτουργήσουν αποτρεπτικά σαν ένα φόβητρο κατά των πολιτειών που απειθαρχούν στην κεντρική κυβέρνηση παρά στην αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας από ότι φαίνεται.


Με βαση αυτου του αρθρου τωρα λεγεται οτι Νοτιοι Κορεατες ανατοιναξαν την Δεξαμενη Πετρελαιου

Την ιδια στιγμη λενε οτι η Χαλλιμπουρτον ειταν υπευθηνη για να τσιμεντωνη την δεξαμενη πετρελαιου και οτι μπορει αυτοι να αφησαν να γινει αυτο.

http://www.opednews.com/articles/Gulf-of-Mexico-worst-Case-by-Rob-Kall-100502-823.html

Τωρα μιλανε οτι μπορει να ανατιναξουν πυρινικα για να κλεισουν την τρυπα στην περιοχη?

No comments: