Monday, May 10, 2010

TΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ



TΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

Δολοφόνησε το κράτος με τα πρακτόρια του, τους εργαζόμενους στην τράπεζα της Marfin στην οδό Σταδίου, για να γλυτώσουν το λυντσάρισμα των βουλευτών από την οργή του λαού.

Στην γενική απεργία στης 5/5/ από πολύνωρίς φάνηκαν οι διαθέσεις των απεργών. Σε όλες τις συγκεντρώσεις και πηγαδάκια οι συζητήσεις περιστρέφονταν πώς ήρθε η ώρα να γίνει ντού στην βουλή.

Όσο προχωρούσε η ώρα και ποτάμια απεργών κατέφθαναν η θέληση των απεργών γινότανε βεβαιότητα. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση στο κατακόρυφο .Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός έλεγαν, να δώσει ένα μάθημα στα φερέφωνα του ΔΝΤ και Ε.Ε. που συνεδρίαζαν για να ψηφήσουν τα μέτρα λιμοκτονίας του Ελληνικού λαού.

Οι προηγούμενες ενδείξεις ήταν σαφείς .Το ξύλο στον κυβερνητικό εργατοπατέρα Παναγόπουλο, το επεισόδιο με τον πασοκίτη Κακλαμάνη .Η είσοδος των εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ .Οι καταλήψεις υπουργείων και της Ακρόπολης από το ΠΑΜΕ είχαν ενθουσιάσει και δώσει παρά τις αμφιβολίες πολλές ελπίδες στα μέλη του ΠΑΜΕ τους οπαδούς του ΚΚΕ καθώς και πολλούς εργαζόμενους νομίζοντας πως το ΚΚΕ αυτή την φορά θα τραβήξει τον ταξικό αγώνα μέχρι την νίκη.

Κάτω από αυτές τις προυποθέσεις το να πισωγυρίσουν το λαικό ποτάμι ήταν τρομερά δύσκολο ως απίθανο. Και αυτό έγινε φανερό όταν το ΠΑΜΕ έφτασε ‘εξω από την βουλή και άρχισαν να βροντοφωνάζουν. «Κουφάλες-κουφάλες έρχονται κρεμάλες» κλέφτες- κλέφτες και να «καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».

Στις δε εκκλήσεις των «καθοδηγητάδων» προχωράμε- προχωράμε προς την ομόνοια κανείς δεν υπάκουε και αρκετοί κατευθύνθηκαν βάζοντας τις σημαίες του ΠΑΜΕ μπροστά.

Τότε άρχισαν να φωνάζουν ψευδώς από τα μεγάφωνα «προσοχή διότι ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες είναι μπροστά στην βουλή» Επεσε κάποια παγωμάρα και σύγχυση αλλά παρέμειναν στην θέση τους με αρκετούς να γιουχάρουν.

Τότε μετά από λίγο και ως από μηχανής θεός ανακοινώθηκε ο θάνατος 2-3 εργαζομένων από φωτιά σε τράπεζα και εκεί τελείωσαν όλα.

Η εμπρηστική προβοκάτσια του κράτους και ο θάνατος των εργαζομένων έβγαλε από το αδιέξοδο τους εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ και τις παραφυάδες του.Εσωσε προσωρινά τα νεοταξίτικα «κοινοβουλευτικά» ρεμάλια που παράδωσαν στα ίσια την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και ΕΕ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ

No comments: