Friday, May 21, 2010

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΔΩ ΒΟΥΛΗ: Η ΙΔΙΑ ΤΑΧΤΙΚΗ

ΚΚΕ:Μία από τα ίδια : Προβοκάτσια ήταν η κατάληψη του Πολυτεχνείου ενάντια στην δικτατορία της χούντας (βλέπε 8 φύλο Πανσπουδαστικής) προβοκάτσια είναι και τα συνθήματα των διαδηλωτών που συγκεντρώνονται στην βουλή και απαιτούν την τιμωρία των κλεφτών προδοτών και λακέδων του φασιστικού ΔΝΤ και της βουλής τους που την έχουν μετατρέψει σε άντρο κατοχικής επικύρωσης.

Τα συνθήματα που το ΚΚΕ τα καταγγέλει σαν ακροδεξιά και προβοκατόρικα και υποκινούμενα από τους χρυσαυγίτες και τον Καρατζαφέρη (γελάνε και οι πέτρες) ήταν τα εξής: «Εδώ και τώρα παύση πληρωμών στους ξένους τοκογλύφους-Εθνικοποίηση των τραπεζών» -«ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73» - «Συνδικάτα ανατροπής και όχι υποταγής»- «ο Τζέφρυ στην Αμερική»-«Πάρε την μάνα σου και εμπρός-Δεν σε θέλει ο λαός» ,-«Παπανδρέου παπατζή, ξεκουμπίσου και εσύ»- "Χρυσοχοίδη προβοκάτορα δολοφόνε"-για τον σχεδιασμένο θάνατο των εργαζομένων στην ΜΑΡΦΙΝ-«κλέφτες-κλέφτες»- «ο Γιωργάκης στο Γουδί και η παρέα του μαζί»- «Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή» -το σύμβολο της ξένης κατοχής-«Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» , «αλήτες, προδότες, πολιτικοί»-της Κύπρου και του Αιγαίου- «φέρτε πίσω τα κλεμμένα και ξεκουμπιστείτε»-και-«να μείνουμε στο Σύνταγμα» καλώντας όλο το λαό να παλέψει για την πραγματοποίηση αυτών των στόχων.

Τέτοια αντιλαϊκή παραφροσύνη συκοφαντία και μίσος κατά των διαδηλωτών ούτε τα ανοιχτά τσανάκια του συστήματος δεν τολμούν να ξεστομίσουν το αφήνουν στους δουλικούς υπηρέτες τους που με τις ταμπέλες του κομμουνισμού να κάνουν καλύτερα την δουλεία τους. Αίσχος σας ξεφτιλισμένοι.

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΑΚΕΔΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
με τίτλο: «Τι επιδιώκουν;»

Η κυβέρνηση, προκειμένου να βγάλει λάδι το καπιταλιστικό σύστημα, τον αντιδραστικό χαρακτήρα της ΕΕ και της πολιτικής των αστικών κυβερνήσεων γενικά, ακολουθεί τον επικίνδυνο δρόμο της αναγωγής των αιτιών της κρίσης σε ζητήματα διαφθοράς, αδιαφάνειας, ρουσφετολογίας, ανηθικότητας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο να βγουν στην επιφάνεια οι πιο μαύρες, συντηρητικές, κυρίως οι πιο βάρβαρες πρακτικές. Πασχίζει να φαίνεται ηθικό το αστικό πολιτικό σύστημα, όταν η ηθική του είναι η συνδιαλλαγή με τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Θέλει «η γυναίκα του Καίσαρα να φαίνεται τίμια», ενώ δεν μπορεί να είναι, στην εποχή του ιμπεριαλισμού, της αντίδρασης, του παρασιτικού καπιταλισμού, για να υποτάξει τις λαϊκές δυνάμεις στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική. Σύμμαχοί της ο ΛΑ.Ο.Σ. (προβοκάροντας το κίνημα), η ΝΔ. Αλλά έτσι ενισχύεται (μήπως είναι αυτός ο σκοπός τουςWink η αποστροφή του λαού στην πολιτική. Ενισχύεται η προβοκατόρικη δράση ενάντια στους λαϊκούς αγώνες. Τα συνθήματα σαν το «κλέφτες», ή «να καεί να καεί... η Βουλή» στις κινητοποιήσεις ωθούν σε ενέργειες χτυπήματος των αγώνων, που είναι σε βάρος του λαού συνολικά. Και χτες το επιδίωξαν. Επικίνδυνη τακτική. Επαγρύπνηση, οργανωμένη λαϊκή δράση, στα ταξικά συνδικάτα, στους άλλους λαϊκούς φορείς. Εγγύηση δημοκρατίας είναι: Ο λαός οργανωμένος, με πρόγραμμα πάλης, σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση για να αλλάξει τάξη στην εξουσία.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ στον σημερινό «ΡΊΖΟ»
Οι προβοκάτσιες δε θα περάσουν

Αναφερόμενος στις προβοκάτσιες που στήνονται σε βάρος του εργατικού, λαϊκού κινήματος, ο κεντρικός ομιλητής του ΠΑΜΕ επισήμανε:

«Καταγγέλλουμε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Καρατζαφέρη, για οργανωτή προβοκατόρικων ομάδων. Στρατολογεί, χρησιμοποιεί και εκπαιδεύει ομάδες με στόχο να προκαλούν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Αυτό επιχείρησε να κάνει μαζί με άλλα κυκλώματα προβοκατόρων στην προηγούμενη απεργία, στο Σύνταγμα. Τίμιοι άνθρωποι μέσα από τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ. μας ενημέρωσαν γι' αυτές τις βρώμικες ενέργειες του Καρατζαφέρη. Καλούμε κάθε τίμιο άνθρωπο που ακολουθεί το κόμμα αυτό να διαχωρίσει την ευθύνη του. Καλούμε την εργατική τάξη να απομονώσει και να τσακίσει κάθε νέα απόπειρα προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ». Και πρόσθεσε: «Ομως σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Οσες προβοκάτσιες και να στήσουν, θα τις αποκρούει και θα τις ξεσκεπάζει η επαγρύπνηση και η σιδερένια πειθαρχία των καλά περιφρουρημένων συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ».

Με το Πολυτεχνείο την γλύτωσαν με την "σταθεροποιήση" της λεγόμενης μεταπολιτεύσεις που με το σύνθημα "Καραμανλής 'η τάνκς" συμβάλανε στα μέγιστα οι ψευτοκομμουνιστές Σήμερα που ο καπιταλισμός βρίσκεται στα τελευταία του ποιός θα τους σώσει; Να γατί και η πρωτοφανής λύσσα τους καθώς νιώθουν πως το τέλος τους πλησιάζει.

Και οι διαδηλωτές του συντάγματος να είναι σίγουροι πως είναι: η αρχή του τέλους τους.

1 comment:

Anonymous said...

Το πείραμα ξεκίνησε από την Ελλάδα. Αφού οι ηλίθιοι έλληνες δέχθηκαν τα απάνθρωπα και εξευτελιστικά μέτρα, τότε άνοιξε και ο δρόμος για Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία κλπ.
Ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη, όχι με το καλαμάκι αλλά με το μπουρί.

Ξύπνα καημένε!!!
Δράση Τώρα!!!
Ανάληψη από όλους των μετρητών που έχουμε στις τράπεζες!!!!
Αν είναι να βουλιάξουμε ας του πάρουμε μαζί μας!!!