Tuesday, May 11, 2010

Παραιτηση Μπραουν Αγγλια-Κυβερνηση Συνεργασιας Συντηριτικων.

Ο νεοταξιτης αμερικανογλυφτης Μπραουν μολις παραιτηθηκε και θα αναλαβει την κυβερνηση ο Καμερον ο ηγετης των Συντηριτικων μαζυ με τους Φιλελευθερους.

Η περιοδεια Μπλαιρ-Μπραουν εκανε εφικτο την πιο στενη συνεργασια του παλαι ποτε κομματος των εργατικων συνδικατων με την πετρελαιομαφια του Τεξας. Μπηκαν σε 2 πολεμου και εφαγαν τα αγγουρια μιας ζωης οδηγωντας την παγκοσμια οικονομια στα προθυρα ενος τεραστιου κραχ που αρχισε το 2008 και συνεχιζεται στις μερες μας.

Η εποχη τους χαρακτηρισε την παγκοσμιοποιηση οσο ποτε, την αλλοδαπη εισβολη και την γενικευμενη θεωρια περι πολυπολιτισμου, των συγκρουσεων των γκεττο και την μικρη εστω αναγεννηση του εργατικου κινηματος με το συνθημα Βρετανικες Δουλειες για Βρετανους Εργατες.

Σε λιγο θα ακουσουμε ομιλιες περι παραλαβης περι καμμενης γης και τεραστιες περικοπες θα ειναι το αποτλεσμα ιδιαιτερα του κρατους-προνιας αφου γυρω στα 8εκ. Αγγλοι παραμενουν ανεργοι εδω και δυο δεκαετιες. Αρχιζει ενας γυρως οικουμενικων κυβερνησεων για να επιβαλλουν τις περικοπες αφου δεν θα μπορεσουν να τις επιβαλουν μονοκομματικα.

Χωρις απολυτη πλειοψηφια ο Καμερον με τις περικοπες που εχει ανακοινωση ειδη θα οδηγησει την χωρα οπως ειδη εχουν πει δημοσιογραφοι στις ταραχες που εριξαν την Θατσερ με το περιοβοητο Κεφαλικο Φορο.

Η Αγγλια ισως αποτελεση την πρωτη μεγαλη χωρα της Ευρωπης που θα κανει περικοπες σε στυλ Ελλαδας.

No comments: