Wednesday, June 17, 2009

Νέα μεγάλη τρομοκρατική προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών

Νέα μεγάλη τρομοκρατική προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών

Νέα μεγάλη τρομοκρατική προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών για να διατηρείται ζωντανό το υπερ-Θέαμα της τρομοκρατίας και στο όνομα του «πανίερου» σκοπού της πάταξης της, να χειραγωγούν ξένα κέντρα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ την 6η πρωινή ώρα σήμερα αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας γαζώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του από ομάδα κουκουλοφόρων και υπέκυψε στα τραύματα του. Αναφέρθηκε ότι ο αστυνομικός προστάτευε γυναίκα μάρτυρα στην υπόθεση του «ΕΛΑ» σταθμευμένος έξω απ’ το σπίτι της στα Πατήσια. «Διευκρινίζεται» ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγο φερομένου ως μέλους του «ΕΛΑ». Χωρίς να την κατονομάσουν εννοούν την Σοφία Κυριακίδου πρώην σύζυγο του Αγγ. Κανά, η οποία έχει γελοιοποιηθεί σαν ψευδομάρτυρας στις δύο δίκες πρώτου βαθμού, και στο εφετείο που είναι τώρα εν εξελίξει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Οι καταθέσεις τής Κυριακίδου έχουν ολοκληρωθεί και ο ρόλος της ως μάρτυρα έχει τελειώσει. Γιατί λοιπόν τελούσε υπό την προστασία της αντιτρομοκρατικής; Είναι ένα ερώτημα. Και γιατί πέντε ώρες, μετά την δολοφονική επίθεση (ως τη στιγμή που γράφονται τούτες οι αράδες) δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του θύματος; Η υπόθεση βρωμάει και ζέχνει από μακριά.

Ποιος είναι ο άμεσος στόχος της; Οι κατηγορούμενοι στον Κορυδαλλό έχουν καταδικαστεί στην πρώτη δίκη σε 1200 χρόνια φυλακή, χωρίς να αποδειχτεί τίποτε σε βάρος τους. Η βαρύτατη αυτή ποινή επιβλήθηκε διότι το δικαστήριο (με εισαγγελέα τον Ελευθέριο Πατσή που λίγο αργότερα βρέθηκε ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στο παραδικαστικό κύκλωμα) τους έκρινε ένοχους «ψυχικής συνδρομής σε άγνωστους δράστες»! Το δεύτερο δικαστήριο (κι’ αυτό πρωτοβάθμιο) επανεξέτασε το σύνολο της υπόθεσης, με τους ίδιους μάρτυρες και τους έβγαλε όλους τους κατηγορούμενους αθώους μη αναγνωρίζοντας ενοχή ακόμα και για την παράδοξη κατηγορία της «ψυχικής συνδρομής» για κανένα, ούτε καν για τον «αναλαβόντα την ευθύνη» Χρ. Τσιγαρίδα! Γι’ αυτό όσοι παρακολούθησαν την υπόθεση μιλούν πλέον για δίκες όχι του ΕΛΑ αλλά του δήθεν ΕΛΑ.

Η νέα προβοκάτσια μπορεί να στοχεύει στην δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη ώστε να καλυφθεί ηθικά καταδικαστική απόφαση του εφετείου, και να δικαιολογηθούν οι θριαμβολογίες περί εξάρθρωσης του φαντάσματος που οι μυστηριώδης νονοί βάφτισαν ΕΛΑ, τα εκατομμύρια που ξεκοκάλισαν οι επιτήδειοι για την δήθεν εξάρθρωση (της λογικής και της δικαιοσύνης) και τα παράσημα που πήραν με προεδρικό διάταγμα.

Αλλά ο άμεσος στόχος μπορεί να είναι και διττός. Στο κρατικό κανάλι, στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζανετάκος με καλεσμένο στην εκπομπή ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΕΙΝ τον Μανώλη Ρασούλη, πρώην τροτσκιστή και νυν τσανακογλείφτη του κατεστημένου. Ο Τζανετάκος, με την ύποπτη επιμονή του φάνηκε ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με ένα και μοναδικό στόχο: να συνδέσει τον τροτσκισμό με την τρομοκρατία!

Σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι η τρομοκρατία στην χώρα μας (και όχι μόνο) είναι πλαστή, αποτελεί προνομιακό μέσο άσκησης πολιτικής και πίσω της βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με παραγιούς κάποιους δωσίλογους στα παραμάγαζα της ΚΥΠ (και ουδέποτε ΕΥΠ). Ίσως τα νήματα της εκπομπής και του νέου τρομο-θέατρου να καταλήγουν στο ίδιο χέρι.

No comments: