Wednesday, June 17, 2009

Στρατοπεδα Συγκεντρωσης η Υποδοχης για Λαθρομεταναστες;

Στρατοπεδα Συγκεντρωσης η Υποδοχης για Λαθρομεταναστες;

Τελευταια εχει εμφανιστη η αποψη οτι τα κεντρα που θα κρατησουν υποτιθεται τους λαθρομεταναστες απ’ακρη σ’ακρη της χωρας θα ειναι ...στρατοπεδα συγκεντρωσεις.
Ο Συριζα πιεζει για τα νεοταξικα γραμματια που εχει να εξαργυρωσει οτι οι χωροι αυτοι πρεπει να ειναι ανοιχτοι και να παρεχουν υπηρεσιες βασικες, στεγαση, τροφη, παιδικες χαρες και παει λεγοντας, ολα σχεδον σε εγκατειλημενα στρατοπεδα.

Το ιδιο πριν χρονια εκαναν στην Αγγλια. Τους μαζεψαν απ’το κεντρο της πολης και απο πολλες περιοχες ταχα για να τους κανονισουν τα χαρτια και τους εβαλαν σ’ενα υπερσυγχρονο κεντρο υποδοχης. Το κεντρο φυσικα μεσα σε λιγους μηνες γεμισε. Μετα το εκαψαν υποτιθεται οι λαθρομεταναστες αφου εγιναν κοντρες μεσα προηγουμενα και οι αριστεριστες ετρεξαν και εκαναν πορειες εξω απ’τα κεντρα ζητωντας αρση τον μετρων υποφυλακισεις. Κυριως φωναζαν ‘ανοικτα συνορα’ εδω και τωρα.

Αφου υποτιθεται ολα γινονται για να αποφευχθη η κοινωνικη συγκρουση που καταληγει να ειναι αγωνας δρομου του κρατους και του λαθρομεταναστευτικου κατακλυσμου, δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην γινει κοινωνικη συγκρουση, αφου τα κεντρα υποδοχης δεν εχουν χτιστει και ως συνηθως δεν λογαριαζουν τις αντιδρασεις τον τοπικων κοινωνιων στην λαθρομεταναστευτικη πλυμμηρα. Ποιος θα δεχτει χιλλιαδες να φτασουν στην γειτονια σου οταν γνωριζεις οτι κανενας δεν εχει δουλεια και εχουν το δικαιωμα κυκλοφοριας μερα μεσημερι και βραδυ?

Το σχεδιο αυτο σκοπευει σε ενα στοχο. Να γενικευτει ο λαθρομεταναστευτικος κατακλυσμος σε ΟΛΗ τη χωρα, χωρις αντιδραση. Ρατσιστες θα λενε αυτους που θα αντισταθουν σε αυτα στις περιφεριακες περιοχες της χωρας, αλλα προσορινα θα καθυσηχασουν τμημα των κατοικων που αντιστεκονται σε Αθηνα, Πατρα κτλ.

No comments: