Tuesday, June 02, 2009

Κατοικοι του Αγ Παντελεημονα στα Καναλια





Δεν εχουν προβλημα με τους ξενους οπως δηλωνουν.
Σε υπογραφες που μαζεψαν 3,500 για να της πανε στην Βουλη για το ζητημα της λαθρομεταναστευσης οι 500 ειταν ...[b]ξενων.[/b]

Μιλανε για την λαθρομεταναστευση και τον ρολο των αριστεριστων και των ακροδεξιων. Λενε καθαρα οτι δεν υπαρχει λυση στο προβλημα της υπερφορτωσης των περιοχων απ'το φαινομενο αυτο.

Μιλανε για τον βρομικο ρολο της Κουρτοβικ (της δικηγορινας των υποτιθεμενων 'αγωνιστων' της 17Ν).

Λενε επισης για την προβοκατσια στο τζαμι και την εκκλησια.

Μιλησαν επισης για τον ρολο των Μεγαλων Δυναμεων για την λαθρομεταναστευση

Τι αρχισε λοιπον με την προβολη αυτη?
Τα καναλια θελουν να εκφυλισσουν την Επιτροπη η να τους σπρωξουν προς την διαλυση υποχρεονοντας να δεχτουν νεοταξικες αποψεις οτι χρειαζεται περισσοτερο αστυνομευση για να υπαρξη 'ηρεμια'.

Μεχρι εχθες κανενα καναλι δεν δεχοταν κανενα. Τι αλλαξε?

1 comment:

Anonymous said...

Τίποτε δεν άλλαξε, Βαγγέλη. Απλώς τα κανάλια παίζουν ό,τι είναι πιο "πιασάρικο". Μπορεί κάποιος (αυτοί που κάνουν έρευνα αγοράς) να τους είπε ότι πρέπει να δείξετε και την άλλη όψη του νομίσματος, διαφορετικά δυσαρεστείτε ολοένα και περισσότερο κόσμο.
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά (ειδικά ο ΑΝΤ1) που μιλάνε για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών (κυρίως) και την καταστροφή της ποιότητας ζωής, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην Πάτρα. Πολλές φορές βγαίνει στα κανάλια ο Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του "Συλλόγου ληστευθέντων" και αντιπαρατίθεται με διάφορους. Τελευταία, έχει πολύ καιρό να σκάσει μύτη εκείνο το γλοιώδες υποκείμενο, ο πρόεδρος (sic) των μεταναστών, ο Ταχί Μίτσι (έτσι δεν τον λένε;).