Monday, June 15, 2009

Σεβασμος Διεθνων Συνθηκων λεει η Κανελλη για την Λαθρομεταναστευση

Σεβασμος Διεθνων Συνθηκων λεει η Κανελλη για την Λαθρομεταναστευση

Η ολη συζητηση τωρα ειναι οτι ενω εχουμε 10% επισημη ανεργια, το ζητουμενο ειναι να μην μεινουν οι λαθρομεταναστες σε κακες συνθηκες διαβιωσεις δηλαδη σε στρατοπεδα η στο κεντρο της Αθηνας σε πλατειες. Μεχρι εχτες δεν υπηρχε καν προβλημα στο ζητημα. Τα ΜΜΕ εκαναν τον μουγκο οι αριστεριστες εβριζαν οποιον ελεγε τιποτα για ...’ρατσισμο΄΄.

Τα ιδια δελτια μιλανε για μειωση πληρωτητας στα ξενοδοχεια της Αθηνας και των τουριστικων περιοχων. Γιατι δεν ζητανε να τους βαλουν εκει, αφου δεν πρεπει να ζει κανεις στον δρομο η σε στρατοπεδο. Διπλα στους τουριστες να υπαρχει και ο ξυπολητος, δεν υπαρχει δηλαδη προβλημα ενδυσης αφου και οι τουριστες με μαγιο κυκλοφορουν τις πιο πολλες ωρες...

Να σεβαστουμε τις διεθνες συνθηκες λεει η Κανελλη στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης. Ποιες ειναι αυτες? Οποιος δηλωσει ‘πολιτικος προσφυγας’ να περνει ασυλια και συνταξη μηναια? Επειδη η Αμερικη για να κανει χαρεις στις περιοχες που διευθυνη στις εμπολεμες χωρες του Αφγανισταν, Ιρακ, Πακισταν και Σωμαλιας στελνει τα παιδια οικογενειων πρεπει ο Ελληνικος λαος να δεχτει ενα απειρο ποσο λαθρομεταναστων επ’αοριστα.

Τωρα που αρχισαν λιγες αντιδρασεις κατοικων σε τοπικες περιοχες Αθηνα-Πατρα και φοβουνται εξεργεση και πραγματικη σκουπα του λαου των αποικων λαθρομεταναστων νομιζουν τα καθεστωτικα κομματα που μεχρι χτες ελεγαν οτι δεν υπαρχει καν προβλημα οτι θα μπορεσουν να μειωσουν τις αντιδρασεις. Πως θα γινει αυτο? Αφου μερικες κεντρικες πλατειες εχουν καθαριστει το προβλημα ομως παραμενει και μενει αλυτο αφου συνεχιζουν καθημερινα να ερχονται με βαρκες. Οσα κεντρα υποδοχης και να χτισουν και ΟΛΑ τα ξενοδοχεια να χαρισουν γι’αυτο το σκοπο δεν προκειται να λυθει το προβλημα.

Ολη η Ελλαδα θα μετατραπει σε Αμερικανικο γκεττο αλληλοσυγκρουομενων συμμοριων λαθρομεταναστων. Το αυγο του φιδιου που ειναι η τηρηση των διεθνων συνθηκων δηλαδη την πολιτικη οτι ανηκουμε στην Δυση (αποικια της Αμερικης) ειναι η πολιτικη της ‘αριστερας’ και της δεξιας.

Ποιος ειναι ο νομιμος μεταναστης δεν μας λενε. Ποιοι ηρθαν απ’τη χωρα τους με συμφωνια για δουλεια στην Ελλαδα. Σχεδον και αποκλειστικα κανενας. Δεν υπαρχει νομιμος λαθρομεταναστης ολοι παρανομοι ειναι. Το ΛΑΟΣ τελευται αυτην την πιπιλα των αριστεριστων μασαει, οτι εκαναν οι ιδιοι μεχρι χτες που εγραφαν στους τοιχους ‘τα αφεντικα σπειρουν τον ρατσισμο ελληνα εργατη’ ‘συνορα ανοιχτα’ και βλεπουμε οτι τα αφεντικα ακομα κυβερνανε και τα συνορα παραμενουν ανοικτα.

Καμμια μπανανια δεν προκειται να προστατεψει τα συνορα. Και οι ιμπεριαλιστες να ερθουν με τους στολους τους ο σκοπος τους δεν θα ειναι να προστατεψουν τα συνορα αλλα να διαμελισουν την Ελλαδα, να την διασπασουν με καλυψη στρατιωτικη οταν βαλουν μπροστα τα σχεδια τους για το Μακεδονικο, τη Θρακη, το Αιγαιο...

No comments: