Tuesday, June 16, 2009

ΠΚ=Αλλη Μια Προβοκατσια του Χαφιε Βηχου

Πως γνωρισε ο Βηχος την παρακατω ειδηση πριν γινει και ενω δεν εγινε?
Μονο ενας δικτυομενος παρακρατικος υπηρετης των ΜΜΕ με τον τιτλο της ‘αντιπληροφορησης’ γνωριζει τι προκειται να γινει οταν δεν γινεται κιολας.

Μην ξεχασουμε ποιος εχει ερθει σε περιβοητες ‘δικες’ του σαν μαρτυρες υπερασπισης. Ολο το σκυλολοι του Σορος της Ελλαδας (ΕΣΠΕ) και χαφιεδες (ο ιδιος τους εχει αποκαλεσει ετσι).

Νομιζει οτι με την φιμωση της αντι-νεοταξικης αριστερας οτι θα παραμεινουν τα 4 εκ λαθρομεταναστων στην Ελλαδα και οτι θα αυξηθουν σε αλλα τοσα για να γινει τελικα μειοψυφια ο ελληνικος λαος στην ιδια του τη χωρα.



"Ο Δ. Τούμπανης πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, απόψε (16/6) στις 23:15". Αυτό ισχυρίζονται στο Π.Κ.:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=147595#147595

Αληθεύει;

Υποθέτω πως, αν αλήθευε, το "Πατάρι" θα το είχε ανακοινώσει από καιρό. Δεν θα το μαθαίναμε την ίδια μέρα, από τον Π. Βήχο...

Obelix
_________________


Πριν το εξαφανιση ο Διδυκτυακος Κλοουν το ανεβαζω...
Σήμερα στις 11,15’ στον ALTER ο Δ. Τούμπανης μιλάει για τους Μετανάστες!!!

Σήμερα στις 11,15’ στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα θα λάβει μέρος και ο Δημήτρης Τούμπανης εκ μέρους της "Πατριωτικής Αριστεράς" ο οποίος θα μιλήσει για τη Μετανάστευση!!! Πολύ πιθανόν να είναι και ο Πιπίκκιος Εφεδρος στρατιωτικός και χρυσαυγίτης) και κάποιοι από τη λεγόμενη "Επιτροπή Κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα. Ο παμπόνηρος Χαρδαβέλλας ενδέχεται να έχει και κάποιον ξεπουλημένο μουλά για να "δέσει το γλυκό".

Όποιος σύντροφος μπορεί ας τον γράψει και να τον βάλει στο You Tube να μαθαίνουν οι νέοι κομμουνιστές ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για κομμουνισμό ενώ έχουν μπει στην υπηρεσία κρατικών και παρακρατικών υπηρεσιών, παραστρατιωτικών ομάδων και χρυσαυγιτών.

Ας τον ακούσουμε με προσοχή. Το ΠΚ θα μοιράσει αντιεμετικά σε όσους το ζητήσουν.
_________________
Υπεύθυνος Υλης και Συντακτικής Επιτροπής του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ και Admin του forum.
Μουσικοσυνθέτης - Καθηγητής Μουσικής - Πιανίστας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

No comments: