Monday, June 29, 2009

Ξανα για τις Φωτιες...τις Πλυμμηρες, τα Χαλαζια...

Οι Πολλαπλοι Στοχοι της Νεας Ταξης

Οποιος ταξιδεψει στην Πελοποννησο και δει τις εστιες οπου υπηρξαν οι χειροτερες φωτιες που ποτε χτυπησαν την Ελλαδα και μιλησει και με κανα κατοικο αντι να καθεται στην πολυθρονα του και να προπαγανδιζει τα παραμυθια των ΜΜΕ, θα ακουσει για εμπρησμο και δουλεια ξενων δυναμεων

Εκτως απ'τις σχεσεις ΕΕ και Ρωσια για το γκαζι θα υπαρχουν προφανως και αλλοι στοχοι της νεας ταξης στο ζητημα αυτο.

Χτυπωντας ολες τις ελαιοπαραγωγικες περιοχες χτυπανε φυσικα την υπερπαραγωγη ελαιολαδου και με την μειωση της παραγωγης λογου της καταστροφης για καμμια 5 ετια θα μειωσουν και τις επιδωτησεις φυσικα, που ειναι η κυρια πολιτικη της ΕΕ, στον αγροτικο τομεα.

Την ιδια ωρα αλλαζουν το κλιμα και υπερθερμαινουν ολοκληρες περιοχες.

Με τα προσφατα εξοδα του ελληνικου δημοσιου λογου των φωτιων μπαινει ακομα πιο μεσα αφου πληρωνει εκ. Ευρω για την διασωση του δασικου και αγροτικου πλουτου.

Δημιουργουν επισης την αισθηση στον λαο οτι το ελληνικο κρατος ειναι ανικανο να προστατεψει τον πολιτη, αφηνοντας λοιπον στην συνειδηση του οτι τιποτα δεν μπορει να γινει ακομα και με το καιριο ζητημα της λαθρομεταναστευσης.

Με λιγα λογια με ενα γεγονος εξυπηρετουνται πολλαπλοι νεοταξικοι στοχοι. Σιγα σιγα λοιπον κατατεμαχιζουν τις περιοχες με τους καιρικους πολεμους που αυξανονται αλματωδως.

Ενω εχουμε σχεδον συν 30 βαθμους κελσιου ολο τον Ιουνιο γινοντα περιεργα σε πολλες αγροτικες περιοχες. Βομβαρδιζονται απο ακραια καιρικα φαινομενα, απο χαλαζια που καταστρεφουν ολοκληρες αγροτικες σοδειες σε πλυμμηρες που ερχονται σε μια μερα.

Τεραστιες φωτιες πληττουν τις μερες μας και την Πορτογαλια και περιεργα ηλεκτρομαγνιτικα φαινομενα το Λονδινο. Τι ετοιμαζουν παλι?

No comments: