Wednesday, February 24, 2010

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Πάνω από 120 κατοίκοι της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα πλατείας Αμερικής συνέλαβε σταδιακά η αστυνομία για να μην παραστούν στην συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης.

Τα επιδοτούμενα αλήτικα ψευτοαντιφασιστικά σκουλήκια είχαν πάρει την εγγύηση από τον Χρυσοχοίδη πως θα συλλάβουν τους πιο δραστήριους οργανωτές και θα τους διασφαλίσουν την παρουσία τους στην περιοχή

Επί πλέον είχαν αποκλείσει με διπλοδιμοιρίες όλη την πλατεία και έδιωχναν τους κατοίκους λέγοντας πως απογορεύτηκε η συγκέντρωση. Παρατάυτα στην γωνία πατησίων και Μηθύμνης πάνω από 100 κάτοικοι αιφνιδίασαν τους μπάτσους,πραγματοποίησαν την συγκεντρωσή οι οποίοι τους κύκλωσαν και δεν άφηναν άλλους να πλησιάσουν αφήνοντας να εννοηθεί και διαδίδοντας πως όλοι αυτοί θα συλληφθούν και θα τους πάνε όπως και τους άλλους στην ΓΑΔΑ.

Εν ολίγοις τρομοκρατία συλλήψεις και απειλές κατά των κατοίκων και πλήρη ελευθερία στην παιδική χαρά των αντιρατσιστών προστατευόμενων του ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗ.

Παρά ταύτα η αρχή έγινε έπεται και η συνέχεια. Ο προστάτης τους ο νεοταξίτης Χρυσοχοίδης το καταλαβαίνει πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω θα γίνει χείμαρρος και θα τον πνίξει .Εξού και οι σπασμωδικές ενέργειες του.

Τα επιδοτούμενα αντιρατσιστάκια δεν τόλμησαν κάν να πλησιάσουν την συγκέντρωση διότι παρά τον μικρό αριθμό της οι κάτοικοι ήταν πολύ μαχητικοί και ήξεραν οι φλούφληδες του Χρυσοχοίδη τι τους περίμενε.

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=2093&start=45

No comments: