Friday, February 19, 2010

ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΘΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΤΟΥ 4 RAIX TΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΤΙΤΛΟΙ-ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΘΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΤΟΥ 4 RAIX TΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

*Μεγάλη επιχείρηση εναντίον των Ταλιμπάν
*Εντυπωσιακές εικόνες από την «έφοδο» κατά των Ταλιμπάν
«Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στρατιωτικές δυνάμεις της Μ. Βρετανίας να οργανώνονται και να επελαύνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών.»

ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ; ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ VIDEO KAMMIA MAXH ΚΑΙ ΟΧΥΡΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ; ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

«Ευρείας κλίμακας επίθεση εξαπέλυσαν τη νύχτα 15.000 στρατιώτες των αφγανικών και των ξένων δυνάμεων στο Αφγανιστάν εναντίον θέσεων των Ταλιμπάν, στην πόλη Μαρζάχ, στα νότια της χώρας.»

ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΑΣΤΡΙΜΥΘΑ ΤΟΥ-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΩΝ ΜΜΠ

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός Βρετανού επικεφαλής της επιχείρησης: «Εκεί που θα πάμε, θα παραμείνουμε. Εκεί που θα παραμείνουμε, θα χτίσουμε. Προσφέρουμε ένα χέρι βοήθειας σε εκείνους που δεν επιθυμούν να εμπλακούν στη μάχη. Όσοι δεν θα σφίξουν το χέρι μας, θα το βρουν κλειστό σαν μια γροθιά»

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104913&cid=5
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104965&cid=5

Οι πόλεμοι στο Ιράκ και το Αφγανιστάν που διεξάγουν οι ηνωμένοι μακελάρηδες, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και την ηγεσία των ΗΠΑ, δεν υπάρχουν ούτε για το Ιντυμίντια, ούτε για τα Κωλοχανείο. Μούγκα τα λαμόγια. Είναι τυχαίο; Καθόλου. Οι βρωμότυποι καλύπτουν με σιγή τα εγκλήματα της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής συμμορίας, που μετά την αποτυχημένη απόπειρα του Χίτλερ, επιχειρεί να επιβάλει με στρατιωτική βία την υπεριμπεριαλιστική παγκόσμια τάξη, που ευαγγελίζονταν πριν ένα αιώνα ο σοσιαλιμπεριαλιστής Κάουτσκι. Ο απόβλητος του σοσιαλιστικού κινήματος βρήκε οπαδούς στην σύχρονη ψευτοαριστερά!

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=2009&sid=62cc8ca0bc25c4e0a7c39fc5700767ad

No comments: