Monday, November 23, 2009

Ομπαμα-Σορος. Και όλοι οι Δοσιλογοι Μαζι...

Νεοταξιτες αμερικανοπληκτοι τα εχουν βρει με τους εβραιους του μεσοπολεμου που συνεργαστηκαν με τους Ναζι. Οχι τυχαιο γεγονος. Πριν καταρρευσει ο Χιτλερ μυστικες συζητησεις εγιναν με τους Αμερικανους για το πως θα διασωσουν την Γερμανια για να μην γινει Ρωσικη. Πολλοι δοσιλογοι πηραν διαβατηρια για το εξωτερικο.

Πως εξηγειται ομως το φαινομενο να διαφημιζεται ασυστολα ο εβραικης καταγωγης Σορος σε ολα τα μυντια του πλανητη?
Ο δοσιλογισμος εγινε σημα κατατεθεν και λογος υπαρξης μιας ολοκληρης γενιας εβραιων που κατεφθασε στην Αμερικη. Η Αμερικη μαζί και η δημιουργια του Ισραηλ του τελευταιου αποικιακου κρατους των Ευρωπαιων και Αμερικανων ιμπεριαλιστων στην Αραβικη χερσονησο υπηρξε το σημειο αναφορας πολλων. Μεσα σε αυτα τα πλαισια επαιξαν το χαρτι του αντι-σημιτισμου και της αρνησης του Ολοκαυτωματος.

Μεσα σε αυτα τα πλαισια τωρα λενε τα ΜΜΕ οτι οσοι αρνουνται την πλαστη θεωρια των κλιματικων αλλαγων θα θεωρουνται επισης οτι ειναι αρνητες του Ολοκαυτωματος δηλαδη ...φασιστες. Οι δοσιλογοι λοιπον ντυνονται ...αντι-φασιστικα.

Πως ομως εξηγειται η δραση του Σορος σε ολοκληρα τα Βαλκανια, η χρηματοδοτηση των φοιτητικων 'εξεγερσεων' στην Σερβια, για την πτωση του Μιλοσεβιτς, η χρηματοδοτηση των φοιτητικων εξεργεσων της 'πορτοκαλης' επαναστασης στην Ουκρανια και παει λεγοντας και να μην υπαρχει το ιδιο στην Ελλαδα?

Προσφατα ολα τα ΜΜΕ αναβιωνουν το παραμυθι της δολοφονιας της ΝΕΝΤΑ στο Ιραν. Εκει φαινεται η συγγενια με την δολοφονια του Αλεξη. Δημιουργουν γεγονοτα για να χτυπησουν χωρες.

Μεσα σε αυτο το γεωπολιτικο παιχνιδι παιζουν και ολα τα σαιτ της 'αντιπληροφορησης'. Γι' αυτο και πλαισιωνονται με 'ανατρεπτικη' μορφη και προοθουνται απ' τα ΜΜΕ και τα σχολικα βιβλια.

No comments: