Monday, November 23, 2009

Μπορει οι Νομοι να Ξεπερασουν την Τεχνολογια?

Φιμωση παντου ειναι το νεο σλογκαν της νεας ταξης.
Μπλογκερς, φορουμ, βιβλια, εφημεριδες κτλ κριτικαρονται απο εταιριες, απο κυβερνησεις, απο τους 'πολιτικα ορθους' δημιουργωντας το κλιμα που ευστοχα ειχε χαρακτηρισει ο Οργουελ σαν τον Μεγαλο Αδερφο.


Οι πιο πολλοι δικηγοροι ανα πλυθησμο θα πρεπει να ειναι στην Αμερικη. Αυτοι ζωντας απ'τον υπολοιπο κοσμο παντα ενθαρρυνουν δικαστικες κοντρες για να βγαλουν και κανα φραγκο. Ετσι θεωρουσαν τους δικηγορους στην εποχη του ο Λενιν...

Παράθεση:
Όσον αφορά τους δικηγόρους. Οι δικηγόροι θα πρέπει να ελεγχονται καλά αφου δεν ξερουμε τι βρομικα κολπα αυτοι ηγια υπάρχει δεν λέει τι βρώμικα αυτα τα διανοητικα αποβράσματα θα πραττουν.
Λενιν


http://www.marxists.org/archive/lenin/works/1905/jan/19.htm


Εδω εξεταζουν στο CNN το ζητημα πως το ιντερνετ θα πρεπει να ουσιαστηκα να φιμωθη και η ανονυμια να ποινικοποιηθει εαν ενας μπορει να πει οτι ο αλλος εχει κανει κακους χαρακτηρισμους σε αλλο πρωσοπο η εταιρια. Και δειχνουν το παραδειγμα του google που καταδωσε μπλογγερ επειδη καποιος των ζητησε.

http://www.cnn.com/2009/TECH/11/17/law.technology/index.html

Η γεογραφικη ομως περιφερεια του ιντερνετ παραμενει ζητημα ομως που ουσιαστηκα δημιουργει νεα προβληματα. Οι νομοι ουσιαστηκα πρεπει να παγκοσμιοποιηθουν δηλαδη να χασουν την εθνικη τους υποσταση.

Μονο με τους νομους περι τρομοκρατιας, και την δημιουργια υπερεθνικων ενταλματων για χαρι της Αμερικης μεχρι στιγμης ισχυουν αυτα.

Το αλλο προβλημα ειναι εαν καποιος γραφει την αποψη του σωστη η λαθεμενη κατα ποσο αυτη η αποψη θεωρηται τελειωτικη επειδη ειναι γραμμενη? Καποιος μπορει να γραψει κατι την συγκεκριμενη στιγμη επειδη ετσι το αισθανοταν, η ετσι ελεγε, κατα ποσο ομως αυτο παραμενη αιωνιο?

Δηλαδη οτι δημοσιευται ειναι δημοσιο και οτι λεγεται ειναι ιδιωτικο? Και εαν ενας τριτος πει οτι ακουσα αυτα τι σημαινει οτι παυει να ειναι ιδιωτικο αλλα γινεται δημοσιο? Η ουσια του ολου ζητηματος ειναι η ποινηκοποιηση ιδεων και αποψεων και οι πολυεθνικες εταιριες να εχουν την πιθανοτητα να φιμωσουν οποιαδηποτε κριτικη.

Αυτο ομως το τεχνολογικο αλμα ειναι εξισου σημαντικο οσο τα τυπογραφεια του Γκουτενμπεργκ. Οσο η φιμωση γινεται η σημαια της νεας ταξης αλλο τοσο χανουν τον ελεγχο.

Γι'αυτο και δημιουργησαν προφανως ελεγχομενα 'ανατρεπτικα' 'επαναστατικα' σαιτ, για να ελεγχουν τις αποψεις η να μπορουν να βρουν ποιοι εχουν αυτες τις αποψεις...

Μηνες τωρα λενε οτι θα κοψουν το κρατικο Ιντυμυντια που εδρευει στο ΕΜΠ.
Πως εξυγηται το ανατρεπτικο αυτο σαιτ να εχει εδρα σε πανεπιστημιο?
Υπηρξε ποτε ανατρεπτικο σαιτ με εδρα κρατικο πανεπιστημιο σε οποιδηποτε χωρα καπιταλιστικη!!!

Πως εξυγηται να υπερασπιζοταν την καταστροφη της Αθηνας τον περασμενο Δεκεμβρη και να λειτουργει απο τμημα του κρατους?

Εχωντας χασει τον ανατρεπτικο του χαρακτηρα πρεπει να το ...κυνηγανε, για να το ξανααποκτηση.

Ποτε κυνηγησαν τον Σορος τα κρατοι? Οι δοσιλογοι κυβερνανε, εφτιαξαν και τα ανατρεπτικα τους σαιτ και συνεχιζουν.

Το μονο περιεργο ειναι οτι ενω σε αλλες χωρες η τρομοκρατια εγινε 'μουσουλμανικη' στην Ελλαδα παντα εχει προελευση ...αριστερων.

Παγκοσμια προτοτυπια οπως και το γεγονος οτι στη μονη ευρωπαικη χωρα οπου οι δοσιλογοι των Γερμανων κυβερνησαν στην ...απελευθερωση ειταν στην Ελλαδα.

Στις μερες μας ουτε τα προσχυματα κρατουν. Δοσιλογα σαιτ λειτουργουν σαν παρατμηματα του κρατους.

No comments: