Tuesday, November 03, 2009

Γκρεμιζουν Γεφυρες Χτιζοντας Τοιχους οι Οπαδοι της Λισαβονας

Στο κειμενο του προς την Τσεχοσλαβακια 11 Σεπτεμβριου 1940
ο Γκεμπελς ο ιδεολογικος ιδρυτης της νεας ταξης γραφει συγκεκριμενα για το οτι Γκρεμιζει Τοιχους και ενωνει τους Ευρωπαικους λαους στον λογο του.

Παραλληλα λεει οτι σε 50 χρονια απο τοτε δεν θα υπαρχουν κρατοι...
http://www4.dr-rath-foundation.org/brussels_eu/roots/08_goebbels_europe_future.html

Οι οπαδοι του Γκεμπελς του σημερα, οι αδερφες που εκαναν συναυλια στον Αγ Παντελεημονα, οι 'αναρχικοι' με την κανονικη τους ενδυμασια (ΜΑΤ) προσπαθουν να επιβαλλουν την ενωση της Ευρωπης απο επανω, με το ετσι θελω, αναβιωνοντας τα συνθηματα του παρελθωντος περι τοιχων και ενωση λαων, στο σχεδιο για μια παγκοσμια κυβερνηση κατω απο μια και μοναδικη υπερδυναμη, την πολυπολιτισμικη και γκεττοποιημενη Αμερικη.

Φυσικα οι νεοταξιτες του σημερα δεν φορανε τα ρουχα του χθες. Δεν μιλανε για την ανωτεροτητα μιας φυλης, αλλα την ανωτεροτητα ολλων, δεν μιλανε για κρατοι ουτε για εθνοι, αλλα για την ενωτητα ολλων, μιλανε για δυνατη Γερμανια αλλα για δυναμικο αντιρατσισμο...

"Αν δεν μπορείτε να υποδεχθείται από τις καρδιές σας την κατασταση αυτη (γραφει ο Γκεμπελς), δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξεται τα γεγονότα.' Πολυπολιτισμος με τα ΜΑΤ των Αμερικανοτσολιαδων Παπανδρεου και Χρυσοχοιδη ειταν το μυνημα του χθες.

Οι οργανωσεις σαν το ΣΕΚ που χειροκροτουσαν οταν επεφτε το Τοιχος του Βερολινου και ζητωκραυγουσαν για την 'πτωση του κομμουνισμου' βρηκαν τελικα τον ιδεολογικο τους προορισμο, τα κοκκαλα του Kentucky Fried Chicken. Κρυμμενοι γλυφτες της Αμερικης με αριστερο προσοπειο εγιναν ανοιχτοι οπαδοι, οχι οποιαδηποτε περιοδο, αλλα την περιοδο που βουλιαζουν.

Να θυμηθουν τα λογια του Γκεμπελς οταν ελεγε οτι η αντισταση ειταν προκαθορισμενη στην ηττα το 1940 και οταν μετα σε λιγα χρονια η νεα ταξη ειχε βουλιαξη...

No comments: