Sunday, September 13, 2009

ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ: ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ομάδα δικηγόρων (Γιάννα Κούρτοβικ και CΙΑ) επισκεφτήκαν το αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα για να απαιτήσουν συλλήψεις κατοίκων. Η Κούρτοβικ, δικηγόρος του Κυπατζή Κουφοντίνα, σε συνεχή επαφή με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη, υπουργό Δημοσίας Τάξεως σε όλη τη διάρκεια της θεατρικής δίκης 17Ν, έχει το θράσος να αποκαλεί απ’ τις σελίδες της «Χαφιεδοτυπίας» τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα «ρατσιστές», «παρακρατικούς», «αγανακτισμένους πολίτες». Να ψεύδεται, με αδιαντροπιά που την χαρακτηρίζει, ότι τάχα οι πολίτες που μαζεύτηκαν στο απέναντι απ’ το αστυνομικό τμήμα πεζοδρόμιο και την γιουχάιζαν «περιφέρονται με άνεση στο εσωτερικό του Αστυνομικού Τμήματος»(!) και «γνωρίζουν στοιχεία της δικογραφίας που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης»(!) χωρίς να διευκρινίζει, η συνεργάτης της ΚΥΠ, από που και πως γνωρίζει ότι οι πολίτες γνωρίζουν!!!

Όλοι οι αποτυχημένοι δικηγορίσκοι σαν την Κούρτοβικ έγιναν τσιράκια της «νέας τάξης» για να επωφεληθούν επιδοτήσεων και με τις διασυνδέσεις του ξενοκίνητου παρακράτους, να αποκτήσουν επιτέλους κάποια πελατεία.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στον Αγ. Παντελεήμονα και στη χώρα ολόκληρη με την πολυεθνική Κατοχή, απλώς οι κάτοικοι (και ο ελληνικός λαός γενικά) έχουν ρατσιστικές αντιλήψεις! Θεωρούν ότι οι άλλες εθνότητες που εισέδυσαν παράνομα στη χώρα, παράνομα εργάζονται, και εξίσου παράνομα νομιμοποιήθηκαν απ’ το κράτος, είναι κατώτερες της δικής τους ράτσας!

Αυτό είναι όλο κι όλο το πρόβλημα για την κυρία δικηγόρο. Αν δεν υπήρχε αυτή η μεγάλη ιδέα που έχουν οι κάτοικοι για τον εαυτό τους όλα θα ήταν μέλι-γάλα!

Μας ήλθε η Κούρτοβικ στον Αγ. Παντελεήμονα να απαιτήσει νομιμότητα! Η παράνομη εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών δεν την αφορά. Ούτε η παράνομη και αντισυνταγματική νομιμοποίηση τους απ’ το κράτος και το παρακράτος, που καμώνεται κι όλας ότι το μάχεται!

Για τους Έλληνες της περιοχής που φοβούνται να κυκλοφορήσουν και δέχονται επιθέσεις από τους Αφγανούς δωσίλογους, που μας τους έστειλαν πεσκέσι οι Αμερικάνοι, δεν ξέρει τίποτε. Έχει πρόβλημα μόνο επειδή οι κάτοικοι, όπως έχουν υποχρέωση προς τον εαυτό τους, τολμούν κι αμύνονται. Αυτοδικία το χαρακτηρίζει η Κούρτοβικ. Πρέπει να κάθονται να τους λιανίζουν και μετά να κάνουν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία. Και έτσι σωθήκανε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=80615

3 comments:

Anonymous said...

ρε βαγγελη, ποια η αποψη σου για το Zeitgeist?

μιστερ μαξ

vngelis said...

ΤΟ βιβλιο του Ρον Πολ παρε για το ιδιο θεμα. Το ιδιο το εργακι καλο ειναι αλλα εχει αντικομμουνιστικη καταγωγη αφου μιλαει για τα λαθη της κρατικης οργανωσης κατι που οι τραπεζες κανουν τωρα υποχρεωτικα στην Αμερικη....

Bloody_Mary said...

Αυτή την Κούρτοβικ ας τη μαζέψει κάποιος ή ας μαζέψει αυτή τους λαθρομετανάστες σπίτι της. Την είδαμε και στην Ανατροπή του Πρετεντέρη για το θέμα των μεταναστών στη Νομική Σχολή και το μόνο που έκανε ήταν να διακόπτει συνέχεια τους συνομιλητές της όταν είχαν δίκιο για να μην ακουστούν, απαγγέλοντας το ίδιο ποιήμα συνέχεια!! Δηλαδή, δεν παλεύεται το άτομο!! Αυτή η προπαγάνδα είναι άλλο πράγμα!!