Saturday, September 26, 2009

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Οι παρακρατικες συμμορίες πού έδρασαν προχτές καταστρέφοντας με μανία και καίγοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους στά γραφεία του γνωστού περιοδικού «Ρεσάλτο»,είναι καθοδηγούμενα των μυστικών υπηρεσιών.Τό κτύπημα αυτό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της «στροφής» ως προς τον τρόπο δράσης της λεγόμενης τρομοκρατίας στην χώρα μας, δηλαδή τον τρόπο δράσης των έμμισθων χαφιέδων.

Η επιχείρηση «κόκκινη προβιά»η οποία από τά μέσα της 10ετίας του 1960, σαν σχέδιο εκπονημένο από την CIA, έγινε ο «μπούσουλας» για κάθε αστικό κράτος ιδιαίτερα στην Ευρώπη,εξύφανε σε κάθε χώρα ανάλογα με τις ιδιομορφίες της το φαινόμενο της τρομοκρατίας.Η ανάπτυξη εκείνη την περίοδο τού λεγόμενου «Ευρωκομμουνισμού» σε άμεση συνάρτηση με την πολιτική της ειρηνικής συνύπαρξης πού ακολουθούσε ευλαβικά η τότε Σοβιετική Ένωση, είχε καταστήσει για την διεθνή αντίδραση εντελώς ανενεργό τον «μπαμπούλα» τού περίφημου κομμουνιστικού κινδύνου μέ βάση τον οποίο το κάθε αστικό κράτος προσπαθούσε να «κρατάει τά γκέμια»,και να περιστέλλει όσο οι συνθήκες το επέτρεπαν τά δημοκρατικά δικαιώματα των λαϊκών μαζών σε κάθε χώρα.Άς μην ξεχνάμε ότι η χούντα,ήρθε για να….μάς «σώσει» από έναν τέτοιο κίνδυνο.Έπρεπε επειγόντως να εφευρεθεί κάποιος καινούργιος «εχθρός» Και βρέθηκε.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ……….

Στήν Ελλάδα η διεθνής ένοπλη αντίδραση εμφανίστηκε αμέσως μετά την μεταπολίτευση.Όταν ο Ελληνικός λαός είχε ξεχυθεί στους δρόμους μετά την πτώση τής χούντας, και το αστικό καθεστώς έτριζε συνθέμελα.Επιδίωξή τους; Να επιχειρηθεί με βάση αυτόν τον καινούργιο «εχθρό»το ξαναμάντρωμά του ενόψει τού νέου αυτού κινδύνου.

Στα χρόνια πού πέρασαν από τότε μέχρι σήμερα δολοφονήθηκαν άνθρωποι προερχόμενοι από τά ανώτερα στρώματα της αστικής τάξης,αλλά και διάφοροι αξιωματούχοι της.Η «θεωριτική» τάχα εξήγηση αυτών των ενεργειών ήταν η «κλασσική» πού έδιναν οι παλιοί τρομοκράτες της προεπαναστατικής Ρωσίας πχ ότι και καλά τέτοιες ενέργειες αφυπνίζουν τις μάζες και τις στέλνουν στον δρόμο της επανάστασης…..Ο αρχικός στόχος σιγά –σιγά ( με την αγαστή συνεργασία των επίσημων κοινοβουλευτικών κομμάτων,τών δημοσιογράφων αλλά και του συνόλου σχεδόν των αριστεριστών)άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.Οι διάφοροι «αντιτρομοκρατικοί νόμοι»,άρχισαν να περνούν ο ένας μετά τον άλλον.Ό Ελληνικός λαός συνήθισε πλέον να προχωρά στους δρόμους ανάμεσα στα προτεταμένα αυτόματα των διάφορων πολιορκητικός κριός της νέας τάξης πραγμάτων, η λαθρομετανάστευση,κτύπησε ανεπανόρθωτα το βιοτικό επίπεδο της εργατικής τάξης και ΄των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.Τήν ίδια στιγμή η βασική νεοταξίτικη επιδίωξη για την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας με τελικό στόχο την εδαφική της συρρίκνωση,άρχισε πλέον να γίνεται ορατή διά γυμνού οφθαλμού.Ο Ελληνικός λαός άρχισε να καταλαβαίνει και να αντιδρά. Η επιτροπή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα,ήταν κάτι πού θορύβησε αφάνταστα το κάθε μάρκας και προέλευσης νεοταξίτικο κατεστημένο.Τό ίδιο άσκημο συναίσθημα τους κυρίευσε και με την επιτροπή των κατοίκων της Πάτρας.Ακολούθησε η Μανωλάδα.Τήν κρυφή ελπίδα των απανταχού νεοταξιτών αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης πού έλεγε ότι τά φαινόμενα αυτά ήταν τυχαία και ότι σαν τέτοια επρόκειτο να μείνουν απομονωμένα,ήρθε να την κάνει συντρίμμια η μαζική αποχή των ευρωεκλογών,η oποία έδειξε ξεκάθαρα πως η δυσαρέσκεια και η λαϊκή οργή είναι πλέον μια κατάσταση γενικευμένη.

Το διεθνές και ντόπιο παρακράτος πού μέσω των μυστικών υπηρεσιών κινεί τά νήματα της «τρομοκρατίας»φαίνεται ότι θορυβήθηκε περισσότερο απ’ όλλους.Η αλλαγή πλεύσης του φάνηκε από την προκύρηξη της λεγόμενης Σέχτας των μυστικών υπηρεσιών.Οι διάφοροι Έλληνες πού αποτελούν την ελίτ της αστικής τάξης παύουν απ’ότι φαίνεται να τους απασχολούν για την ώρα.Σκότωσαν έναν απλό αστυφύλακα την στιγμή πού πήγαινε ν’αναλάβει μια βάρδια ρουτίνας. Το θύμα ήταν γι αυτούς ένας συμβολικός στόχος, πού παρέπεμπε στην αλλαγή πλεύσης πού ήδη προαναφέραμε.Από την στιγμή εκείνη έμπαιναν στο στόχαστρο οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι.Δηλαδή ο Ελληνικός λαός.Καί για να μην μείνει καμιά αμφιβολία,φρόντισαν να το κάνουν αυτό ξεκάθαρο με την προκύρηξή τους……

ΙΑΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΜΑΖΕΣ

Διαβαζοντας κανείς τήν προκύρηξη της σέχτας των μυστικών υπηρεσιών διαπιστώνει το μίσος πού αποπνέει εναντίον των λαϊκότερων στρωμάτων, και ειδικά εναντίον τής εργατικής τάξης.

«Όταν στο παρελθόν θεωρούνταν(και ως ένα βαθμό ίσχυε) ότι το βάρος των επιχειρησιακών βραχιόνων του αντάρτικου πόλης θα πρέπει ν΄ ανακηρύσσει ως κεντρικό εχθρό την Λ.Μ.Α.Τ.(Λούμπεν ΜεγαλοΑστική Τάξη) σήμερα πρέπει να διαθέτουμε τη διαύγεια να αναθεωρήσουμε. Μπορούμε κάλλιστα να διατηρήσουμε την ίδια ονομασία αλλάζοντας όμως τη νοηματοδότηση της. Από ΄δω και πέρα όταν μιλάμε για Λ.Μ.Α.Τ. εννοούμε την Λούμπεν ΜικροΑστική Τάξη.

Αυτή η κοινωνική τάξη που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής ως πλειοψηφικός ρυθμιστής της κεντρικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αποτελεί ένα συρφετό, αδίστακτο σαν αρπακτικό, που έχει ως στόχο την ανέλιξη του στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα. Είναι αυτό το κατακάθι των σύγχρονων νεοελλήνων, η παθητική σαπίλα των υπαλληλίσκων, των εμπόρων, των οικογενειαρχών νοικοκυραίων, των πρόθυμων δούλων που έχουν ως φιλοδοξία να μοιάσουν στους αφέντες τους. Σήμερα η μοναδική τάξη που διαθέτει ταξική συνείδηση, είναι μόνο η μεγαλοαστική που έχει συνείδηση του εαυτού της και των συμφερόντων της.

Από την άλλη το προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσο αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων.

Tελικά είναι πολύ σχετικό αν υπήρξε ποτέ προλεταριάτο, ως συνειδητός φορέας της θέσης του ή βίωνε μια εξαναγκαστική έξω-συνειδητότητα απ΄ τους μαρξιστές καθοδηγητές του, λόγο της παλιότερης ισόβιας αποκλεισμένης θέσης του

«Τά κατακάθια,η παθητική σαπίλα»κλπΕδώ έχουμε να κάνουμε με αφρούς λύσσας πού βγαίνουν απ’το στόμα τού συγγραφέα-χαφιέ αυτών των γραμμών.Ποιός ανθρώπινος νούς μπορεί να πιστέψει –όσο ηλίθιος κι’αν είναι,-ότι αυτές οι γραμμές γράφτηκαν από κάποιο έστω «και εξ’απαλών ονύχων»αριστερό;

Από το καλοκαίρι λοιπόν οι χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών κήρυξαν τον πόλεμο στον Ελληνικό λαό.Δέν πέρασε πολύς καιρός, και οι απειλές τους έγιναν πράξη.Ολόκληρη η Βορειο-Ανατολική Αττική για μια ολόκληρη εβδομάδα παραδώθηκε στις φλόγες.Σπίτια καταστράφηκαν, άνθρωποι κινδύνευσαν να καούν σαν τά ποντίκια, τά καλύτερα κομμάτια πευκοδάσους της Αττικής έγιναν αποκαϊδια.Τό είχαν προαναγγείλει:
«Ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζεί με τους καπνούς στον αέρα απ’ τις βόμβες και τους εμπρησμούς»!!.....
Μήπως χρειάζεται να ειπωθεί τίποτε άλλο για να καταλάβει κανείς το ποιοι βρίσκονταν πίσω από την πύρινη κόλαση του καλοκαιριού;

Ωστόσο ποιοι είναι οι λόγοι πού ο Ελληνικός λαός προκάλεσε τέτοιο θυμό σ’ αυτούς τους «επαναστάτες»;Κατά σύμπτωση είναι οι ίδιοι πού έχουν αναστατώσει όλο το νεοταξίτικο κατεστημένο.Η αποχή από τις πρόσφατες ευρωεκλογές, οι επιτροπές των κατοίκων, και όσοι «μιλάνε πολύ με φόντο τον πατριωτισμό»….

Λένε: «Την ίδια στιγμή το ντόπιο μικροκεφάλαιο οι καταστηματάρχες,οι βιοτέχνες,οι έμποροι, οι μικροϊδιοκτήτες,επιδοκιμάζουν χαιρέκακα την νέα γραμμή πολιτικής κατά της λαθρομετανάστευσης.Καθαρίζουν τά εθνόσημα και τις καραμπίνες τους,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ,ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΧΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝ»(Τάκεφαλαία δικά μας).

Να λοιπόν το ψητό . Οι επιτροπές των κατοίκων.! Το δεύτερο σημείο είναι η αποχή.

«Αν αποχή από τις εκλογές σημαίνει συμμετοχή στις οδηγίες χρήσης του νέου κυριαρχικού συμπλέγματος της ιδιώτευσης και του δόγματος «κοιτάω την πάρτη μου και περνάω καλά»,τότε την απαξιώνουμε και την ταυτίζουμε με τους προσκυνημένους ψηφοφόρους πού κουνάνε χαρούμενα τις πλαστικές τους σημαίες»

Είναι βέβαια πολύ περίεργο, και το συναντάμε για πρώτη φορά στην ζωή μας υποτιθέμενοι αναρχικοί να ενδιαφέρονται τόσο σοβαρά για το αν υπήρξε αυξημένη αποχή στις εκλογές ή όχι.

Τρίτος και τελευταίος λόγος του «θυμού τους»,είναι οι…πολυλογάδες, ιδιαίτερα όσοι μιλάνε γιάτόν εποικισμό που επιχειρείται εναντίον αυτής της χώρας από τά λεφούσια των λαθρομεταναστών.

«Εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για λογαριασμό τρίτων σίγουρα όμως θα κόψουμε την γλώσσα όσων μιλάνε πολύ με φόντο τον πατριωτισμό και την μισαλοδοξία τους»……

Η επίθεση εναντίον των γραφείων του περιοδικού «Ρεσάλτο» υπάγεται σ’ αυτό τον τρίτο λόγο τού …θυμού των χαφιέδων.Τήν ίδια στιγμή απειλείται μέσα από την προκύρηξή τους και το «Πατάρι».

Γιατί αλήθεια τέτοιο μένος από τους νεοταξίτες και τους χαφιεδοκυπατζίδες τους ενάντια στο Ρεσάλτο και το Πατάρι;
Γιατί πρώτα και κύρια είναι «βήματα αριστερού λόγου»Αυτή είναι η κυριότερη αιτία πού εξοργίζει τους νεοταξίτες.Τούς χαλάει την «μανέστρα» πού λέει ότι εναντίον των λαθρομεταναστών είναι μόνο οι Φασίστες και οι ακροδεξιοί.Τό ίδιο ισχύει και για τά λεγόμενα Εθνικά θέματα. Την ίδια στιγμή τόσο θεωριτικά όσο και πολιτικά συμπικνώνουν και αναλύουν αυτά πού ήδη σκέπτονται και λένε εκατομμύρια απλοί πολίτες αυτής της χώρας.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ «ΡΕΣΑΛΤΟ»

Την Τρίτη λοιπόν 22-9 στις 6 ώρα το απογευμα εμφανίστηκαν ξαφνικά 100 περίπου κουκουλοφόροι στην οδό Σολωμού, κι’αφού χτυπούσαν επί μισή ώρα την εξωτερική πόρτα με βαριοπούλεςκαί οι αστυνομικές περίπολοι κοίταζαν ….αλλού μπήκαν τελικά μέσα στο γραφείο.Αφού με τις βαριοπούλες κατάστρεψαν με μανία ότι βρήκαν μπροστά τους έβαλαν φωτιά ,και απεχώρησαν ανενόχλητοιΦεύγοντας πέταξαν και την προκύρηξη πού παραθέτουμε:

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τα’ αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κατασταλτικός βραχίονας της, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να εξαπολύει καθημερινά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Εκκενώσεις κτιρίων, έλεγχοι, απελάσεις, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και δολοφονίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του πολέμου εναντίον των κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου.

Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.

Μέσα σ' αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν' αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως ένος κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστημαάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.
Μέσα σ' αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν' αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως αυτή της 9ης Μάη στην Ομόνοια και την αντίστοιχη αυριανή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

επιτροπές κατοίκων από γειτονιές της Αθήνας»


Βάλθηκαν να μας τρελάνουν οι Κυπατζήδες.Τήν μια μας παρουσιάζουν τους υποτιθέμενους «αναρχικούς» να ……ενδιαφέρονται για το αν έγινε αποχή ή όχι.Στήν προκύρηξη που έριξαν έξω από το Ρεσάλτο,τους βάζουν να …..ενδιαφέρονται «για το γεγονός…ότι η δημοκρατία μας είναι…σε αδιέξοδο.ΣΊΓΟΥΡΑ!!.Οι αναρχικοί δεν κάνουν άλλη δουλειά. Από το πρωϊ πού ξυπνάνε μέχρι το βράδυ αυτό σκέπτονται.Τό …αδιέξοδο της δημοκρατίας μας.Αμ το άλλο;Με τά ονόματα των δήθεν «οργανώσεων»πού εφευρίσκουν μετά από κάθε προβοκάτσια πού κάνουν; «Συνομωσία της φωτιάς»είναι το καινούργιο!Καί μετά λένε εμάς …συνομωσιολόγους….

Συνέλαβαν τώρα ένα τσούρμο πιτσιρικάδων.Τούς οποίους στρατολόγησαν οι ίδιοι φυσικά.Τώρα για καποιους λόγους πού αυτοί μόνο ξέρουν, τούς «καίνε».Όλοι τους παιδιά πλουσίων οικογενειών.Κάνουν την εφηβική επανάστασή τους στον Μπαμπά,τον οποίο ωστόσο ποτέ δεν έπαψαν να θαυμάζουν.Μετά τά 25 τους συνήθως γίνονται ξανά κύριοι «σφιγμένοι στα κασμήρια τους»πού έλεγε κι’ ο μακαρίτης ο Στελάρας.

Τέτοιας μάρκας «αγανακτισμένοι» αναρχικοί ήταν κι’αυτοί πού επετέθηκαν και στο Ρεσάλτο.Κι’ οι πράχτορες από κοντά.Να επιβλέπουν ή να είναι τά πρώτα βιολιά αν χρειαστεί».Οι σέχτες των μυστικών υπηρεσιών είναι πράγματι σέχτες τους το ξαναγράψαμε.Άσχημο καιρό (για εσάς)διαλέξατε χαφιέδες για να επιτεθήτε στον Ελληνικό λαό.Τό καζάνι σιγοβράζει κι’ είστε ανίκανε να το δείτε.Δέν πειράζει. Λαγός την φτέρη έσειε,κακό της κεφαλής του.Αυτά ισχύουν και για το πολιτικό καφενείο και την χαριτωμάνη «Πυθία» πού έγραψε για το «22, μπορεί 23 ή 24». ΚΟΥΦΑΛΕΣ….

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=1181&sid=3f124760c5721e112df5b55af02ed629

No comments: