Tuesday, September 01, 2009

Τρομοκρατικες Αμερικανοποιημενες Αλλοδαπες Συμμοριες...

Στην δεκαετια του 1980 ο Αμερικανικος ιμπεριαλισμος προσπαθωντας να αναγεννηθει απ'το στραπατσο του Βιετναμ και του Ιραν δημιουργησε μια νεα πολιτικη πραγματικοτητα στον διπλανο του κηπο, την Κεντρικη Αμερικη.

Οργανωσε και εκπαιδευσε ταγματα εφοδου, παραστρατιωτικα κυκλωματα της ΣΙΑ, που χρησιμοπιουσαν εθελοντες αντι-κομμουνιστες ντοπιους για τον γκαγκστερισμο τους. Οποιος διαβασει κανα βιβλιο για τις βιαιοπραγιες των Αμερικων στην Κ Αμερικη του σηκωνεται η τριχα καγκελο. Χρησιμοποιουσαν τρυπανια σε ανθρωπους, εκοβανα χερια, αυτια για να ζητανε λητρα, εκαναν ληστειες, εβαζαν βομβες σε ξενους τουριστες και παει λεγοντας. Ολα αυτα εχουν αναβιωσει και στις μερες μας στην κατοχη στο Ιρακ. Τα ιδια Αμερικανικα καθαρματα οργανωσαν την κατοχη εκει, πχ. ο Νεγροποντε. Οι ιδιοι διαμελισαν και την Γιουγκοσλαβια. Υπευθυνοι επισης ειταν για τις Τσετσενικες και Γεωργιανες ομαδες κρουσεις.

Οι βιαοπραγιες λοιπον που πραγματοποιυνται καθημεριαν απο αλλοδαπες ομαδες κρουσεις στην Ελλαδα απο που εμαθαν το επαγγελμα τους? Γιατι μονο επαγγελματιες δολοφονοι βιαζουν και ληστευουν ετσι ανανδρα 80χρονες γιαγιαδες. Μονο ξενα αντι-κομμουνιστικα ρεμαλια, δοσιλογοι της Αμερικης της κατοχης του Ιρακ και του Αφγανισταν οπου δεν δισταζουν να δολοφονουν γυναικοπαιδα μερα μεσημερι για χαρη του μαυρου και λευκου χρυσου, αναπαραγουν τις ιδιες βιαοπραγιες σε ελληνικο εδαφος. Καποιοι καπου τους ελεγχουν, τους δινουν την πρασινη καρτα και τους αφηνουν ελευθερα μερα μεσημερι να κυκλοφορουν.

Καποιοι θα πληρωσουν για αυτα τα εγκληματα. Οσο τα συνεχιζουν και αφηνουν τον ελληνικο λαο ερμαιο της τυχης του, αλλο τοσο δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα οταν θα προσπαθει να βρει την πραγματικη του τυχη, κοντρα στις τρομοκρατικες συμμοριες που αλονιζουν ελευθερα στην νεα Αμερικανικη κατοχη

No comments: