Monday, September 07, 2009

Οικογενειακα Παραμυθια απ'τον Πλαστοπροσωπο Βηχο

Ακολουθωντας την τακτικη του Γκεμπελς ο νεοταξιτης αμερικανος Βηχος στο ιντερνετ συνεχως επαναλαμβανει τα παρακατω. Ολο μιλαει στο προσωπικο για πολιτικες διαφορες. Εχει καλο δασκαλο. Τον μαθητευομενο του Χιλυ, Σαββα Μιχαηλ. Οχι μονο ειχαν βασιστει στην πρωσοπικη βια για να λυνουν πολιτικες διαφορες αλλα πιεζαν μελοι μια ζωη να πανε κοντρα τα ανδρογυνα μεταξυ τους, οι κοντρα με τα αλλα μελοι της οικογενειας του, με την γνωστη τακτικη του 'διαιρει και βασιλευει'.

Επειδη λοιπον ο Βηχος ελλειψη επιχειρηματων δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει ασχοληται με τον γερο μου σε ιστοριες που μεταξυ τους σκαρωνουν. Περι οικογενειων και αλλα κουραφεξαλα. Μια ζωη στο παραμυθι ο Βηχος βασιζεται στα πρωσοπικα για να δημιουργη ντορο οτι ειναι 'γνωστης' των ατομων για τα αφεντικα του, εκει που πηγαινε τακτικα καθε δυο και τρεις και πινε καφε στη ΓΑΔΑ.

Το τελευταιο τους ακομα πιο γελοιο παραμυθι ειναι οτι δεν υπαρχουμε που ειναι η τακτικη της στρουθοκαμυλης. Χανοντας τον αγωνα να καταλαβει την πλατεια του Αγ Παντελεημονα ο Βηχος-Κακλαμανης στραφηκαν στις πρωσοπικες επιθεσεις. Καθολου τυχαια δεν ειναι μαζυ με τον Σαββα Μιχαηλ και το ΕΕΚ. Και αυτοι οταν ειχαν σχεσεις με τον Χιλυ τους ειχαν κραξει ολοι οτι τα επαιρναν απο Αραβες φεουδαρχες. Ενω παντα πηγαιναν οποινδηποτε δικαστηριο για οτιδηποτε για να λυσουν τις διαφορες τους και δεν δισταζαν να στειλουν και ατομα στο νοσοκομειο με τραμπουκισμους, ποτε δεν πηγαν κανενα δικαστηριο εαν ελεγε δημοσια οτι τα επαιρναν. Το ιδιο και ο Βηχος. Ενω βριζει και ωριεται καθε δυο και τρεις οτι τελευταια φορα θα ασχοληθει με το ΠΑΤΑΡΙ, το εχει κανει επαγγελμα. Δεν ασχοληται με κανεναν αλλο αλλα με το ΠΑΤΑΡΙ.


Παράθεση:
Όπως βλέπεις άλλο από ψέματα και τρολαρίσματα μέχρι αυτό που πριν δύο λεπτά έσβησα και ίντριγκες δεν ξέρετε να κάνετε. Εκτός από φασίστες που είναι η κατάληξή σας είσαστε βρώμικοι όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Είσαστε τόσο ικανοί να δημιουργείτε προβλήματα και να διαλύετε οργανώσεις, φιλίες και οικογένειες, που ο Φον Δημητράκης έχει διαλύσει την ίδια του την οικογένεια. Ο γιος του αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετό του από ντροπή. Τώρα προσπαθεί να διαλύσει την οικογένεια του σ. Ανατροπέα και ακόμα και τη δική μου. Για όλα αυτά θα δώσετε λόγο «Αλφόνσο» Νίκοss. Και δεν είναι απειλή απλά μια ενημέρωση.

Εδώ τελειώνω με τον απόπατο που αποτελείτε και δεν ξανα ασχολούμαι μαζί σας. Θα τα ξαναπούμε όταν είναι η ώρα.
_________________
Π. Β. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm




Εκατσε στο λαρυγγι του νεοταξιτη Αμερικανογλυφτη και εφτασε στο σημειο να ανακαλεσει τον χαρακτηρισμο του 'φασιστα' στον Obelix, για να φανει ακομα και εκει οτι κανει διαλογο ακομα και με ...φασιστες.

Διαλογο με φασιστες ομως δεν κανουμε εμεις, οπως δεν κανουμε διαλογο με τον γελοιο πλαστοπροσωπο Βηχο που καταντησε να δημιουργησει σαιτ της Εσπρεσσο με την βοηθεια του γερου μου (που το ειχε το ελλατωμα αυτο μια ζωη οποιον γνωριζει να τον βριζει και εαν εχει καποια αναπηρια να την διατυμπανιζει σε ολο τον συμπαν χωρις να κοιταιει την δικια του καμπουρια!)

Οπως σας εχω ξαναπει πριν αφου θελεται εναν απεριοριστο αριθμο λαθρομεταναστων στην Ελλαδα γιατι δεν ωρθονεται ενα βιντεο να μας δειξεται ποσους αστεγους σπιτωνεται η γιατι δεν δημιουργηται ενα χωρο δημοσιο εκει που μενεται να φερεται απειρους λαθρομεταναστες να κοιμουνται εκει. Γιατι θελεται να υπαρχουν στις πλατειες μακρυα απο εσας?

Ο κοσμος εκει με τις υπογραφες δεν τους γουσταρει. Δεν γουσταρετε τον κοσμο για σας ειναι ολοι φασιστες μελοι της Χρυσης Αυγης, του Καρατζαφεροι, ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι και οχι μουσουλμανοι, τι να κανουμε. Δεν μπορει να τα εχουμε ολα.

Ομως μην μιλαμε για οικογενειες οταν το μονο που γνωριζουμε ειναι η διαλυση. Διαλυτικοι τυχαρπαστοι τυχωδιωκτες μια ζωη εισαστε φτιαγμενοι ο ενας με τον αλλον. Να ζησετε αλλες 3 δεκατειες να συνεχιζεται να γραφεται τετοιες σαχλαμαρες...

No comments: