Wednesday, September 23, 2009

Ιντυμυντια-Σορος Πισω απ'το Χτυπημα στο Ρεσαλτο?

Όχι δεν πρόκειται για τους αυτοαποκαλούμενους αντιρατσιστές. Δεν πρόκειται για αναρχικούς, δεν πρόκειται για εξαρχειώτικη λουμπεναρία. Πρόκειται για το παρακράτος αυτό καθαυτό και αυτοπροσώπως. Για την πραγματοποίηση των απειλών που εκτόξευσε με την προκύρηξη της η ψευδεπίγραφη «Σέχτα Επαναστατών» (στην πραγματικότητα Σέχτα των μυστικών υπηρεσιών) μετά την δολοφονία αστυνομικού στα Πατήσια. Οι απειλές της παρακρατικής μαφίας στρέφονταν ανοιχτά κατά των Ελλήνων πολιτών, που αντιστέκονται στα σχέδια της νέας τάξης. Σχέδια που μεθοδεύουν την μετάλλαξη της Ελλάδας από πατρίδα των Ελλήνων, σε Βαβέλ αλληλο-υποβλεπόμενων και αλληλο-συγκρουόμενων εθνικών γκέτο, εντός των οποίων ο ελληνικός λαός θα αποτελεί μικρή μειοψηφία, καταδικασμένη σε εξαφάνιση. Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της προκήρυξης, που πρόθυμα δημοσίευσαν τα διαπλεκόμμενα ΜΜΕ, είχαμε τότε επισημάνει αυτές τις απειλές για χρήση βίας εναντίον του ελληνικού λαού. Ας Θυμίσουμε τι γράφαμε τότε, μεταξύ άλλων:

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ



Στην προηγούμενη περίοδο (της τρομοκρατίας -σημ. Δ.Τ.) κάποιοι απλοί πολίτες, χωρίς να είναι στόχος, έχασαν τη ζωή τους. «Παράπλευρες απώλειες» τις είπαν. Τώρα (με την παρακρατική Σέχτα -σημ. Δ.Τ.) είναι οι ίδιοι οι πολίτες στο στόχαστρο του τρόμου. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε θύματα μόνο αστυνομικούς, να απειλούνται δημοσιογράφοι, αλλά η «Σέχτα των μυστικών υπηρεσιών», έρχεται αρωγός στην επίσημη κρατική καταστολή των αντιστάσεων του ελληνικού λαού στον πολυπολιτισμικό εποικισμό πατρίδας του. Η προκήρυξης της «Σέχτας» επικεντρώνεται ακριβώς σε τρομο-απειλές κατά της εργατικής τάξης, των μικροεπαγγελματιών και των αγροτών που λένε όχι στους λαθρομετανάστες. Τους παράνομους και του παρανόμως νομιμοποιηθέντες. Αυτό από μόνο του δείχνει ποιοι κινούν τα νήματα της τρομοκρατίας.

Στην προκήρυξη της η «Σέχτα των μυστικών υπηρεσιών» ξεκινάει με λίβελους κατά όλων των Ελλήνων εργαζομένων και ειδικά κατά εκείνων που ζουν μόνο με τη δουλειά τους. Κατά του προλεταριάτου:

«το προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσο αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων.»!!!

Σε όλα τα θέματα αναμασά τον Προκόπη Παυλόπουλο, τους ψευτο-αριστερούς κολαούζους του, την «πολιτική ορθότητα» της Νέας Τάξης. Αναφέρεται στους «οικολόγους πράσινους», τους χαρακτηρίζει απλώς «άχρωμους», αλλά δεν ξέρει τίποτε για το φόνο. Αποφεύγει ν’ αναφέρει ακόμα και το όνομα του δωσίλογου Τρεμόπουλου. Δεν καταδικάζει την προδοσία της Μακεδονίας, άρα δουλεύει για το αμερικάνικο σχέδιο εδαφικού ακρωτηριασμού της πατρίδας μας.

«είχαμε και την εμφάνιση των Οικολόγων Πράσινων που ταιριάζουν γάντι με την εποχή μας. Αποτελούν την νέα εκδοχή της πολιτικής κενότητας, άχρωμοι και επιδερμικοί, καιροσκόποι κάθε είδους και συνταξιούχοι μιας αποσυρμένης ανατροπής, όπως ο πρώην ΕΚΚΕτζης Α. Καφετζόπουλος.»

Το 53% του εκλογικού σώματος (και περισσότερο) καταδίκασε με την Αποχή, το λευκό και το Άκυρο όλα τα πολιτικά κόμματα. Σοκ για τους εκπρόσωπους του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος. Σοκ απ’ το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθουν. Οι κοντυλοφόροι των μυστικών υπηρεσιών (που συνέταξαν την προκήρυξη -σημ. Δ.Τ.) σπεύδουν να συμπαραταχτούν με το σάπιο κατεστημένο:

«Απορρίπτουμε την πρακτική της εκλογικής αποχής που δεν ακολουθείται από αντίστοιχες πράξεις αποχής από κάθε θεσμική έκφραση της κοινωνικής ζωής. Αν η αποχή από τις εκλογές σημαίνει συμμετοχή στις οδηγίες χρήσης του νέου κυριαρχικού συμπλέγματος της ιδιώτευσης και του δόγματος «κοιτάω την πάρτη μου και περνάω καλά...» τότε την απαξιώνουμε και την ταυτίζουμε με τους προσκυνημένους ψηφοφόρους που κουνάνε χαρούμενα τις πλαστικές τους σημαίες.»

Και στην ίδια γραμμή δεν παραλείπουν, κόντρα στον ελληνικό λαό, να κηρυχθούν εχθροί της έννοιας «πατρίδα» και να εκτοξεύσουν απειλές κατά του ελληνικού λαού που αμύνεται της πατρίδας του, κόντρα στον πολυπολιτισμικό εποικισμό, που άλλοι αποφάσισαν γι’ αυτόν χωρίς αυτόν, χωρίς ποτέ να συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθούν οι Έλληνες αν θέλουν να καταντήσουν Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων.

«Πατρίδα είναι εκεί που πιστεύεις πως σου ανήκει κάτι απ’ αυτό τον κόσμο και οι «πατριώτες» κάθε φυλής και εθνικότητας είναι έτοιμοι να την προασπίσουν. Σ΄ αυτό το αλισβερίσι ιδεολογικής σύγχυσης και κοινωνικοπολιτικής αντίφασης ορίζουμε τους εαυτούς μας φανατικούς απάτριδες. Τώρα λοιπόν οι νοικοκυραίοι ανακάλυψαν πως τους ενοχλούν οι «ξένοι», παρόλο που συνεχίζουν να τους εκμεταλλεύονται στις μαύρες δουλειές. Εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για λογαριασμό τρίτων, σίγουρα όμως θα κόψουμε την γλώσσα όσων μιλάνε πολύ, με φόντο τον πατριωτισμό και την μισαλλοδοξία τους.»

«Θα κόψουμε την γλώσσα όσων μιλάνε πατριωτικά»! Ποιοι; Οι ένοπλοι χαφιέδες! Για πρώτη φορά στην 35νταετή ιστορία της ελληνικής τρομοκρατίας, οι υπηρεσίες τολμούν να απειλούν ευθέως τον ελληνικό λαό, αν και πάντα αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος.

«Το ένοπλο είναι ένα από τα πολλά μέσα ενός ανθρώπου της Επανάστασης, που ευνοείται από την χωροταξία των αστικών κέντρων και βοηθάει την πραγμάτωση των επιχειρήσεων του ανορθόδοξου πολέμου. Καταλήγοντας λοιπόν, θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα. Ο εσωτερικός εχθρός της ανατροπής ας ορθώσει τ’ ανάστημα του.»

Οι αντεπαναστάτες των υπηρεσιών μιλούν για …επανάσταση! Ποιοι νοούνται «πληρεξούσια άτομα», αν όχι οι απλοί Έλληνες πολίτες; Που το πάει το σύμπλεγμα κράτος-και-παρακράτος; Μήπως θεωρούν ότι έφτασε η ώρα να εκπληρώσουν την «προφητεία» της Άννας Ψαρούδα - Μπενάκη; Ποια είναι η αποστολή τους; Να γίνουν ο καταλύτης για την εγκαθίδρυση κτηνώδους δικτατορίας, όμοια της οποίας δεν έχει γνωρίσει η χώρα;

Στο τέλος της Προκήρυξης τους μετά από κάποια παραπλανητικά στριφογυρίσματα εκθέτουν τα πραγματικά σχέδια του Μεγάλου τους Αδελφού και την κρυφή αποστολή του ένοπλου παρακράτους:

«Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό.»
…………..

Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε στους αρχιτέκτονες της νέας τρομοκρατίας (και το επαναλαμβάνουμε και τώρα μετά το χτύπημα στο περιοδικό Ρεσάλτο -σημ. Δ.Τ.) : Η απελπισία είναι κακός σύμβουλος. Πραγματικοί σεχταριστές ανίκανοι να δείτε πέρα απ’ τη μύτη σας διαλέξατε λάθος εποχή να δοκιμάσετε τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Όπως βρέθηκαν κι άλλοι πριν από σας, πολύ καλύτεροι από σας.

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=573



Οι ιντιμιντιάδες πρώτοι και καλλίτεροι δημοσίευσαν την προκήρυξη των κουκουλοφόρων για την επίθεση. Τον περασμένο Δεκέμβρη, στην «επανάσταση» της κουκούλας, το Intymedia είχε τον πρώτο οργανωτικό ρόλο. Ήμασταν σε θέση να διαπιστώσουμε, ιδίοις όμασι, ότι η αιχμή στις τρομοκρατικές καταστροφές που προκλήθηκαν ήταν εισαγόμενοι αλήτες, στρατολογημένοι κυρίως από Γαλλία και Κόσσοβο (Αλβανοί). Σημειώστε ότι στις καταστροφές του περασμένου Δεκέμβρη η αστυνομία, αν και παρούσα, έμεινε σκανδαλωδώς αδρανής.

Στην περίπτωση του Ρεσάλτο, τι εθνικότητα έκρυβαν οι κουκούλες; Θέτουμε το ερώτημα επειδή κάποιες (μη διασταυρωμένες) πληροφορίες, που έφτασαν σε μας, αρκετές μέρες πριν, μας βάζουνε σε σκέψεις. Πάντως, για την πολιτική ταυτότητα των κουκουλοφόρων δεν υπάρχει (με βάση τα δεδομένα) καμία αμφιβολία. Είναι και ‘δω το Intymedia (με την συνδρομή και του Πολιτικού Καφενείου) που πρωτοστατεί στην διαρκή καμπάνια για την δημιουργία κατάλληλου κλίματος, ώστε να εκδηλωθούν τέτοιου είδους νέο-ναζιστικές επιθέσεις, με άρωμα ξεσπάσματος «αγανακτισμένων αντιρατσιστών». Το Intymedia έχει συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα. Λειτουργεί με κρατικό διακόμιστη. Τον σέρβερ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επιπλέον, ως ιστοσελίδα, διαφημίζεται στην μαθητική νεολαία μέσα απ’ τις σελίδες των κρατικών σχολικών βιβλίων και παράλληλα πατρονάρεται απ’ την Ελευθεροτυπία. Είναι κράτος το Intymedia. Όταν προωθεί με την προπαγάνδα του τέτοιες πρακτικές, πίσω του βρίσκεται το Κράτος. Με τις ειδικές υπηρεσίες του. Γι’ αυτό και η κουκούλα. Οι «αγανακτισμένοι» Γκοτζαμάνηδες, οποιασδήποτε παράταξης στην Ελλάδα, πότε στην ιστορία δεν έδρασαν με κουκούλες.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για κρατική δουλειά, η αστυνομία ήταν ακόμα μια φορά εκκωφαντικά απούσα! Που; Στην Πλ. Εξαρχείων! Όπου η φανερή και η μυστική παρουσία της αστυνομίας είναι εξεχόντως ισχυρή. Χωρίς να λογαριάσουμε το δίκτυο των χαφιέδων. Κι όμως, μέρα μεσημέρι, σε μια τόσο πολυσύχναστη πλατεία, παραβιάζωνταν με βαριοπούλες(!) και σιδερολοστούς η βαριά σιδερένια πόρτα της πολυκατοικίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων, από δεκάδες κουκουλοφόρους οι οποίοι στην συνέχεια εισέβαλαν, έσπασαν την πόρτα ασφαλείας των γραφείων του Ρεσάλτο, κατάστρεψαν με σφυροκοπήματα όλο τον εξοπλισμό του περιοδικού, και με μολότωφ έκαψαν ότι δεν έσπαγαν οι βαριοπούλες του Δεκέμβρη.

Τι έκρυβαν οι κουκούλες; Το πράγμα μιλάει μόνο του!

No comments: