Monday, January 12, 2009

'Αριστερος' Σιονισμος=Free Gaza,Παρατηριτηριο, Αριστεριστες


Του Σορος η παραπληροφορηση το παρακρατικο Χαφιεδομυντια προβαλλη τον καλπικο 'αντι-σημητισμο' σαν αλλοθι για την αεροπορικη βαση του Ισραηλ.

Τo γεγονος οτι η μεγαλυτερη ηττα που προκειται να υποστη το Ισραηλ ξαφνικα γινεται αντι-σημιτισμος ειναι γελοιο αφου τα κυρια θυματα αντι-σημιτισμου στην τωρινη φαση ειναι οι 1,000 αραβες που εχουν δολοφονηθη και οι αλλοι 3,000 που εχουν χτυπηθει, πολλοι βαρεα.

Βλεπουμε λοιπον το [b]παρακρατος των Αμερικανων[/b], το ΕΣΠΕ, το Χαφιεδομυντια και απο πισω το Πολιτικο Καφενειο να δημοσιευει την γραμμη της [b]"Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) που εκδόθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2009 σε συνεργασία με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας[/b]."
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=131577#131577

Πριν λιγο καιρο εγλυφαν ολοι την εκλογη του Ομπαμα, τωρα γλυφουν το Ισραηλ τους που προσπαθει να τα δωσει ολα και εχει βαλτωση στη Γαζα και μονο δολοφονιες αμαχων μπορει να κανει αφου δεν εχει αλλο τα κοτσια πλεον να πολεμηση μεσα στην πολη με τους φανταρους του.

Οταν οι ιδιοι πρακτορες της Μοσσαντ και του συναφιου τους γεμιζουν συνθηματα σε τοιχους μας λενε τα ακολουθα τα φερεφωνα των Αμερικανων εν Ελλαδα-

[quote]Τέλος, σε ότι αφορά την καταγγελλόμενη συνένοχη σιωπή, το ΕΠΣΕ επισημαίνει πως οι μόνες γνωστές αντιδράσεις στη βεβήλωση της συναγωγής του Βόλου προέρχονται από τον Ανδρέα Χριστινίδη (επισυνάπτονται) και από τους φορείς Cafe Morgenland & Terminal 119 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=960422 , Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα - ΕΕΚ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=959054#959517 και Αντιεξουσιαστική Κίνηση (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=966716). Το δε μόνο γνωστό στο ΕΠΣΕ δημοσίευμα (και με δήλωση του προέδρου της τοπικής εβραϊκής κοινότητας) επισυνάπτεται.[/quote]
[quote]

Και ποιοι αποτελου το Free Gaza κινημα, εκτως απο συγγενεις του Μπλαιρ (που εδρευει την Αγγλο-Αμερικανικη Επιτροπη για το Ισραηλ) κατι νεοταξιτες πολιτικοι και καθηγητες, γνωστα ρεμαλια που προοθουσαν την αντι-τρομοκρατικη γραμμη της ΓΑΔΑ'ς στις περιβοητες δικες της 17Ν και του ΕΛΑ. Αναφέρθηκε ότι ένας απ’ τους επιβαίνοντες είναι και ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας.

Παρακατω εχει αναφορα ξανα στο Ολοκαυτωμα σαν να εχει αυτο ουδεμια σχεση με το ισραηλ και τον ρολο του σαν μπραβο των Αμερικανων. Παλιοτερα οταν το ισραηλ χαλαγε ολα του τα λεφτα σκωτονοντας Αραβες θυμοντουσαν το ...Ολοκαυτωμα και μαζευαν και κανενα φραγκο απο Ελβετια μερια η απο καμμια Γερμανικη εταιρια. Τωρα εχουν κλειση ειδικο καθεστος εμποριου με την ΕΕ οι Ισραηλινοι.

Οσο ομως και να πουλανε καλπικα παραμυθια της χαλυμας οι αμερικανοι της νεοταξικης αριστερας συζηταν μονοι τους. Ο απλος κοσμος εχει φρικιασει με τους ζιονιστες γκαγκστερ και τους Αμερικανους πατρωνες τους και διαδηλωσε σε μαζικα νουμερα εκατωνταδων χιλλιαδων στην Ευρωπη.

Το Ισραηλ ζει την τελευταια περιοδο του. Ο ΕΣΠΕ, το Χαφιεδομυντια, και το ΠΚ μαζυ και το ...ΕΕΚ, δεν προκειταν να το σωσουν.

2 comments:

Anonymous said...

Έχεις λάθος!

http://www.ardin.gr/blog/?p=366

vngelis said...

Απαντηση στο gazaki,
Παράθεση:

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται να αποπλεύσει για τη Γάζα πλοίο με ελληνική σημαία, με ανθρωπιστική βοήθεια . Η Μπακογιάννη ζήτησε εγγυήσεις απ’ το Τελ Αβίβ. Αναφέρθηκε ότι ένας απ’ τους επιβαίνοντες είναι και ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας. Είμαι βέβαιος ότι το ηρωικό λαμόγια θα σπάσει το εμπάργκο. Και η βεβαιότητα μου πηγάζει απ’ το γεγονός ότι ο Πισσίας, μαζί με τον Ν. Γιαννόπουλο και τον Π. Γιώτη ήλθαν μάρτυρες στα τρομο-δικαστήρια για να βεβαιώσουν ότι ο Κουφοντίνας και ο Τσιγαρίδας ήταν πράγματι «αριστεροί αντάρτες πόλεων». Πριν από μερικούς μήνες ο Πισσίας εθεάθη και σε δεξίωση της Ιρανικής Πρεσβείας.


Οποιος λοιπον κοιταξει και τους σπονσορες του κινηματος Free Gaza
http://www.freegaza.org/en/join-in/endorsers

και βρει μια πχ. της Γυναικες για ειρηνη
http://www.batshalom.org/jlink_principles.php

λενε τ'ακολουθα,
Παράθεση:
Recognition of the right to self-determination of both peoples in the land, through the establishment of a Palestinian state alongside Israel on the June 4, 1967 boundaries.


αναγνωριση λοιπον 'δυο κρατων' με τα συνορα του 1967, δηλαδη συνεχιση του σιονιζμου με αλλα μεσα...