Monday, January 05, 2009

Μετα την Δολοφονια Αλεξη, Νεα Αστυνομικη Προβοκατσια;

Ακομα δεν εφτασαν τα αρθρα απ'την Γαλλια για το πως η κυβερνηση εκει στοχοποιη τηεν αριστερα ξανα για 'τρομοκρατια' και εχουμε την πρωτη μεγαλη π[ροβοκατσια που ερχεται να καλυψει το κενο του 'πολεμου κατα της τρομοκρατιας'.

Υποτιθεται οτι με Καλασνικοβ χτυπηθηκαν μπατσοι. Με Ρωσικο οπλο.
Ενοπλη θα βγαλουν την αριστερα οι γκαγκστερ των μυστικων υπηρεσιων που κυβερνουν...
------------------------------------------------------------------------------------
Προβοκάτσια καραμπινάτη
Ήταν αναμενόμενο. Μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικής κλούβας έξω από την έδρα των ΜΑΤ, στο Γουδί, ήρθε και το γάζωμα με καλάσνικοφ 20χρονου αστυνομικού στα Εξάρχεια. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Οι μυστικές υπηρεσίες στις πρόβες τους προσέχουν να μη χυθεί αίμα. Η δοκιμή όμως δείχνει πάντα ποιο στόχο θα χτυπήσουν. Και αυτό δεν είναι δυνατό να το αγνοούν οι «εγκέφαλοι» των υπηρεσιών ασφαλείας. Γιατί λοιπόν έστειλαν χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο τον 20χρονο σε πεζή περιπολία, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, στην περιοχή Εξαρχείων; (Ζαϊμη και Κουντουριώτη) Μήπως για να σκοτωθεί στα σίγουρα; Το πράγμα μιλάει μόνο του. Προβοκάτσια καραμπινάτη. Στόχος η αποχαλίνωση της κρατικής τρομοκρατίας εναντίον της νεολαίας και ολόκληρου του πληθυσμού.

Προβληματισμό θα έπρεπε να έχει προκαλέσει και η προβοκατόρικη επιστολή του δηλωμένου Κυπατζή Κουφοντίνα, υπό τον τίτλο «Στεκόμαστε δίπλα στους εξεγερμένους νέους», η οποία επιστολή έχει συνταχτεί με τρόπο που εμφανίζει την αστυνομία πρώτο στόχο της νεολαίας, λες και η αστυνομία είναι το κυριότερο πρόβλημα της νεολαίας. (Πρώτος στόχος η ασύδοτη αστυνομία, αυτό το όργανο του ασύδοτου κράτους.) Έτσι λοιπόν προϊδεάζει τους αναγνώστες της επιστολής ότι τυχόν δολοφόνοι αστυνομικού θα προέρχονται απ’ τους κόλπους του νεολαιίστικου κινήματος. Τσακίστε λοιπόν μπάτσοι την νεολαία!

Η επιστολή του Κυπατζή: http://www.agonaskritis.gr/2008/12/20/5372

No comments: