Tuesday, January 20, 2009

Ομπαμανια=Υπαρχει σχεση με 9/11?



Τις χειροτερες δουλειες παντα οι Αμερικανοι τις εδιναν στους μαυρους. Τουλαχιστον αυτο μια απ'τα ιδια ειναι.






Ολοκληρο τσιρκο μαζευτηκε για την τελετη εναρξη της Προεδριας του.
Τα ΜΜΕ διεθνως εκαναν υπερπαραγωγη στην τελετη αυτη προσπαθωντας να ξανακερδισουν με την προπαγανδα τους το κυρος που ειχαν υποτιθεται βρει με την πτωση των Διδυμων Πυργων.

Το γεγονος παντως ειναι και απ'τα νουμερα που κατεβηκαν στους δρομους οτι σε λιγο θα κατεβαινουν στους δρομους για αλλα ζητηματα. Ζητηματα επιβιωσης και ανεργιας. Και εκει ακριβως ειναι που δεν θα μετρηση ο Ομπαμα και η Ομπαμανια ειναι καλπικη και πλαστη βασιζμενη σε μια διαλυμενη οικονομια που ενα μονοπατι εχει- την ολοκληρωτικη πτωχευση.

Κανενα καναλι δεν εδωσε πληροφοριες για την πραγματικη του υποσταση. Προεδρος που φτιαχτηκε απο το συστημα στα μουλωχτα αφου ετσι κι'αλλιως δεν κυβερναει αυτος αλλα οι 50 πλουσιωτερες οικογενειες τις Αμερικης μαζυ με τις μυστικες υπηρεσιες τους.

Καθε μερα ολο και χειροτερα νεα βγαινουν συνεχως απ'τις μετοχες τραπεζων και γενικα την οικονομια. Το γεγονος ειναι οτι η Αμερικη εχει περασει προ πολλου σ'ενα παρασιτικο σταδιο ανεπιστρεπτι. Ο γενικευμενος παρασιτισμος δημιουργει ενα καλπικο πνευμα οτι ολα πανε καλα αλλα αντιθετως ολα πανε στραβα. Τοσο στραβα που η καθολικη υποστηριξη των ΜΜΕ στον Ομπαμα οπως ακριβως εκαναν και με τους Διδυμους Πυργους και στον πολεμο στο Ιρακ, λογαριαζαν ως συνηθως χωρις τον ξενοδοχο. Δεν λυνεται κανενα οικονομικο προβλημα, η μαζικη εισροη μεταναστων προς ΗΠΑ και οι καταστροφες των οικονομικων αξιων ολλων των προιοντων μεσα στα πλαισια του καπιταλισμου.

Πρωτα θα πρεπει να βουλιαξη. Και αυτο παιζεται. Ετσι εδωσαν και την δουλεια σε ενα μαυρο. Νομιζουν οτι θα καθαριση κανα σταβλο. Αντιθετως θα πρεσβευση την διαλυση της.

No comments: