Sunday, March 21, 2010

Ευρωβουλευτης του ΚΚΕ-Μπαμπις Αγγουρακις-Δεν χρεοκοπει ο Καπιταλισμος...

Ευρωβουλευτης του ΚΚΕ-Μπαμπις Αγγουρακις-Δεν χρεοκοπει ο Καπιταλισμος...


Σε ερωτησεις του ακροατηριου οτι μπανει ζητημα χρεοκοπιας του καπιταλισμου, διαλυσης του Ευρω και της ΕΕ, ο Ευρωβουλευτης του ΚΚΕ απαντησε οτι δεν χρεοκοπει ο καπιταλισμος ετσι ευκολα, και εχουν πολλες διασφαλιστικες δικλειδες να σωσουν το συστημα οι ιμπεριαλιστες. Ενω αναγνωρισε οτι η Ελληνικη οικονομια δεν αποτελει τοσο σοβαρο βαρος για ολοκληρη την ΕΕ, δεν ειπε καν τιποτα για το γεγονος οτι η Βρυξελλες εχουν με την πολιτικη τους κλειση ουσιαστηκα την Ελλαδα και την εχουν φερει στο χειλος τους οικονομικου γκρεμου. Παραλληλα δεν τον ενδιεφερα να ξαναγινει συνθημα Εξω η Ελλαδα απ’την ΕΕ, και η Ελλαδα Ανηκει στους Ελληνες, αφου οπως δηλωσε εαν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καπιταλισμο θα εχουμε αρα μεσα η εξω απ’την ΕΕ δεν μπαινει καν ζητημα.

Με λιγα λογια το ΚΚΕ αναπαραγει ολες τις αριστεριστικες φλυαριες που μιλανε για Ευρωπη των Εργατων αντι των Πολυεθνικων και δεν παλευουν για εξοδο απο αυτη, ουτε επιστροφη στην Δραχμη. Οταν ενας αλλος συντροφος τον ρωτησε ολες αυτες οι 24ωρες απεργιες τι εχουν αποδωσει απαντησε οτι ανεβαινει η συνειδηση των εργατων αλλα κανενα ουσιαστικο μετρο δεν αποστραφηκε.

Δεν θεωρησε επισης προβλημα το γεγονος οτι ολα εχουν πουληθει στα ξενα μονοπολια και οτι η χωρα εχει καταληφθει απο εκκατομυρια λαθρομεταναστες και οτι το σχεδιο ειναι η δημιουργια μιας πολυπολιτισμικης Ευρωπης σε στυλ Αμερικης. Το μονο που παραδεχτηκε κατω απο πιεση ειναι οτι δεν θα δημιουργηθει ποτε μια Ενωμενη Ευρωπη αφου αυτο ειναι μια ουτοπια. Απ’το υφος και τα λογια του που κοιμησε ουσιαστηκα το ακροατηριο καταλαβε κανεις οτι τιποτα ουσιαστηκα δεν παιζεται, και του αρεσε ειπε που χαρακτηριζουν οι ΒορεοιΕυρωπαιοι την Ελλαδα σαν ‘γουρουνια’ και οτι καθημερινα υπαρχουν αρθρα στον Διεθνη Τυπο για την Ελλαδα. Σε ερωτηση οτι το ολο παιχνιδι εχει σχεση με το χτυπημα των Αμερικανων τραπεζιτων κατα του Ευρο λογου της αλλαγης του Ιραν σε πληρωμες με Ευρο δεν ειπε τιποτα η το περασε ντουκου. Σε αλλη ερωτηση για το οτι παιζεται και η διαλυση της Ελλαδας αφου ζητανε νησια οι τραπεζιτες και ευπορες περιοχες δεν ειπε λεξη.

Τι λεξη να πει. Ευρωβουλέυτης ειναι, με $300,000 μισθο...

1 comment:

Γιώργος said...

Μα δε χρειάζεται να φτάσει στις Βρυξέλλες. Πόσο από το δίκιο του χάνει το ΚΚΕ, όταν κατεβαίνει στις εκλογές και στέλνει βουλευτές στην Ε.Ε. που τόσο, μα τόσο σθεναρά αντιμάχεται;