Friday, March 12, 2010

ΓΡ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ: ΚΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ

ΓΡ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ: ΚΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ

ΒΟΥΛΗ. Το λόγο έχει ο το ρεμάλι ο Γρηγόρης Ψαριανός, διαβάστε να σας σηκωθεί η τρίχα, απ’ το θράσος και η μακακία που τον δέρνει. Είναι τέτοια η κακακία του ώστε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί είναι κόλαφος για τον νεοταξίτη τσάτσο, αλλά το τσατσιλίκη τον τυφλώνει και δεν μπορεί να το αντιληφθεί!

«ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Θέλω να με συγχωρέσετε και εσείς και οι συνάδελφοι γιατί για πρώτη φορά σήμερα δεν φοράω γραβάτα και κουστούμι και ήρθα με ξεκούμπωτο πουκάμισο γιατί έχω ένα μπλουζάκι που λέει “New York”.
Δεν είμαι φίλος των Αμερικανών, ξέρετε, ούτε πράκτορας του Σόρος. Δεν είμαι καθόλου φίλος των Αμερικανών, αλλά στη Νέα Υόρκη δεν υπάρχει ούτε ένας Αμερικανός διότι η καθιστή αρκούδα πέθανε, δολοφονήθηκε. Ο άγριος βούβαλος απαλλοτριώθηκε, δεν υπάρχει Αμερικανός στη Νέα Υόρκη και σε όλη την Αμερική. Είναι Έλληνες, Πορτορικάνοι, Ιταλοί, Πολωνοί, Τούρκοι, Αλβανοί, μπερδεμένοι, αγνώστου πατρός και μητρός, Αφρικανοί, Ουζμπέκοι, Αζέριοι και είναι Αμερικανοί πολίτες.
Με υπερηφάνεια κουνάνε την αμερικανική σημαία και οι άλλοι Αμερικανοί, οι άλλοι ξένοι Αμερικανοί τους χειροκροτούν.»

Τι μας προαγγέλλει με τα παραπάνω ο Ψάρακας, που με θράσος ανάλογα της ηλιθιότητας του, μας ζητάει να συμφωνήσουμε μαζί του; Μας προαγγέλλει ότι εφόσον η ατιμία του επικρατήσει, εμείς οι Έλληνες θα έχουμε την μοίρα της «καθιστής αρκούδας» που δολοφονήθηκε, του «άγριου βούβαλου» που απαλλοτριώθηκε, και έτσι δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα, όπως δεν υπάρχουν σήμερα αμερικάνοι (αυτόχθονες ερυθρόδερμοι) στη Νέα Υόρκη. Θα υπάρχουν όλες οι άλλες φυλές και σημαίες, «Πορτορικάνοι, Ιταλοί, Πολωνοί, Τούρκοι, Αλβανοί, μπερδεμένοι, αγνώστου πατρός και μητρός, Αφρικανοί, Ουζμπέκοι, Αζέριοι» κλπ. κλπ. και αυτοί θα είναι οι Έλληνες πολίτες και θα κουνάνε με υπερηφάνεια την σημαία. Ποια σημαία; Την αστερόεσσα, φυσικά!

Αυτά μας πρότεινε απ’ το βήμα της βουλής και δεν βρέθηκε κανείς να του σβουρίσει ένα γερό μπουκέτο στην άδεια του κεφάλα!

Μετά την εξάλεπτη ομιλία του υπήρξαν και κάποιοι λεκτικοί διαπληκτισμοί.

«ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Οι συγγενείς μου στην Αμερική ήταν μετανάστες λαθραίοι, ήταν λαθραίοι άνθρωποι. Και στην Αυστραλία και στην Μελβούρνη και στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει Βέλγιο, δεν υπάρχει Βέλγος, είναι Μολούκοι, Φλαμανδοί, Βαλόνοι»

Αφού δεν υπάρχουν Βέλγοι στο Βέλγιο, αλλά Μολούκοι, Φλαμανδοί, Βαλόνοι, γιατί πρέπει να υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα; Λογική Ψαριανού! Τι να απαντήσεις εδώ στον θρασύ ηλίθιο; Ένα ακόμα γερό μπουκέτο είναι ή μόνη απάντηση που του αξίζει. Για την ώρα. Μέχρι που ο ελληνικός λαός να τον κρεμάσει, όχι σε σκοινί, αλλά απ’ την γλώσσα, σε τσιγκέλι.

Αλλά η βλακεία και προκλήσεις του δεν έχουν τέλος:

«ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: …αγαπητοί κύριοι σύντροφοι. Και αφήστε τα ιδεολογήματα και τις μπούρδες γιατί η ιστορία πάει μπροστά, δεν γυρίζει πίσω.»

Η ιστορία κουφιοκέφαλε γυρίζει και πίσω, αλλά για σένα φαίνεται η επιστροφή στις αυτοκρατορίες, όπως η Ρωμαϊκή ή η Οθωμανική είναι πρόοδος. Είσαι ήδη Κοτζαμπάσης και ζητάς διασφάλιση για το κοτζαμπασηλίκη σου. Η κατάκτηση της Ευρώπης απ’ το 3ο Ράιχ ήταν για σένα, μια απόπειρα σε προοδευτική κατεύθυνση. Αν ζούσες τότε θα είχες γίνει μαυραγορίτης και ταγματασφαλίτης. Γι’ αυτό θέλεις τώρα την διάλυση των εθνών, ώστε νέοι μουστερήδες να πετύχουν αυτή τη φορά εκεί που απέτυχε ο Χίτλερ, να γίνει πραγματικότητα το 4ο Ράιχ, η παγκόσμια διακυβέρνηση των αμερικάνων γκάνγκστερς, και να σου δώσει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Γιατί αυτό θα εισπράξεις τελικά.

No comments: