Wednesday, March 31, 2010

Προβοκάτσια η 'δολοφονία' του 15χρονου Αφγανού;

Η υπόθεση της βόμβας στα Πατήσια, θύματα της οποίας φέρονται να είναι ένας 14χρονος Αφγανός (νεκρός) και η μικρή αδελφή του σοβαρά τραυματισμένη, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά ακόμα μία προβοκάτσια αδίστακτων δολοφόνων των μυστικών υπηρεσιών. Είτε το στόρυ της αστυνομίας είναι αληθινό, είτε πρόκειται για «βίρτσουαλ ριάλιτι», όπως προφέρεται στα αγγλικά η «εικονική πραγματικότητα».

Ότι κάποιοι αλλοδαποί και ιδιαίτερα Αφγανοί θα ήταν ένας απ’ τους επόμενους πραγματικούς ή εικονικούς στόχους, εύκολα θα μπορούσε να προβλέψει ο κάθε μυημένος στο παιχνίδι της πλαστής τρομοκρατίας, αν είχε τύχει να διαβάσει προσεκτικά την τελευταία προκήρυξη της άλλης οργάνωσης φάντασμα, που οι «υπηρεσίες» βάφτισαν «πυρήνες της φωτιάς».

Ποιοι θα ήθελαν να δολοφονήσουν αλλοδαπούς; Ποιοι δεν θα δίσταζαν ακόμα κι αν επρόκειτο για μικρά παιδιά, που έψαχναν πεινασμένα να βρουν κάτι φαγώσιμο στα σκουπίδια;

-Μα ποιοι άλλοι απ’ τους φασίστες! Απ’ την σπορά των Ναζί, που έκαιγαν τους Εβραίους σε φούρνους, για να κάνουν ωραίο, αρωματικό σαπούνι, από γνήσιο εβραϊκό λίπος?

Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια. Το βαθύ Κράτος έχει ανάγκη τώρα, πλάι στην «αριστερή» τρομοκρατία και μια «ρατσιστική, φασιστική τρομοκρατία», η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Πως αλλιώς θα δικαιολογηθούν τα δρακόντεια μέτρα που θέλει να πάρει ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην αποδόμηση του έθνους-κράτος, στην μετάλλαξη της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό μόρφωμα, αλληλοϋποβλεπόμενων και αλληλοσυγκρουόμενων φυλετικών γκέτο, όπου όλοι θα μάχονται εναντίον όλων;

«Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» είναι η υπογραφή, κάτω απ’ την προκήρυξη που στάλθηκε στον Μάκη μας, με την οποία η "οργάνωση" αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βόμβα στα Πατήσια. Μια προκήρυξη κραυγαλέο δείγμα αμάθειας, προχειρότητας και χοντροκοπιάς, που μόνο σε ασφαλίτικους κοντυλοφόρους μπορεί να παραπέμψει.

Κάπου άκουσαν οι συντάκτες της για τα συστατικά στοιχεία του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού και θεώρησαν ότι μπορούν να τα μεταμοσχεύσουν στην Ελλάδα:
«Το κίνημά μας -γράφουν- έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση.»

Παρακάτω μιλούν για την Ελλάδα του 2010 και είναι σαν οι συντάκτες της προκήρυξης να ζουν ακόμα στις αρχές της περασμένης εικοσαετίας. Κάνουν επίτηδες και μερικά ορθογραφικά λάθη, γιατί ο σωστός φασίστας δεν είναι κουλτουριάρης, άρα δεν μπορεί παρά να είναι και λίγο …ανορθόγραφος!

«Στην Ελλάδα του 2010 κινδυνεύουμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. Όλες οι προβλέψεις μιλάνε για κατακόρυφη αύξηση των αλλοδαπών την επόμενη πενταετία. Αλλοδαποί οι οποιοι θα καλύψουν θέσεις εργασίας που οι σύγχρονοι και βολεμένοι "έλληνες" δε θέλουν ούτε να σκέφτονται.»

«Από δω και πέρα κανένα τζαμί και καμιά μάζωξη τους να μην μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής. Και βέβαια δε μπορούμε να περιμένουμε από κανένα κράτος να πράξει τα αυτονόητα γιατί δεν είναι αυτή η απαρχαιωμένη αποστολή του. Εμείς προτάσσουμε αντιεξουσιαστικές κοινωνίες φυλετικού χαρακτήρα και από δω και πέρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε.»

«Υ.Γ.1: Δε θα μιλήσουμε για παράπλευρη απώλια αλλά ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός καθός είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά.

Υ.Γ.2: "Λυπούμαστε" όμως ειλικρινά για ένα άλλο πρόσφατο γεγονός. Για την "έξωση" που έγινε πρόσφατα στα γραφεία της Προδοτικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Τα συλληπητήριά μας "σύντροφοι".


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

1 comment:

Γιώργος said...

Ποιος είναι ο ορισμός του φασίστα; Να μαζέψουμε απόψεις.