Tuesday, March 02, 2010

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ=Συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο PRESIDENT.

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!

Μάπα το Καρπούζι. Αυτό είναι το συμπέρασμα απ’ την εικόνα που παρουσίασε χθες η αυτοαποκαλούμενη «Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας» και ειδικά ο επικεφαλής και αποκλειστικός κουμανταδόρος της «επιτροπής», δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, στην εκπληκτική από άποψη συμμετοχής και παλμού εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «President». Απογοήτευσε τις περίπου 2000 άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση αφού τορπίλισε ο ίδιος την ευκαιρία για ένα δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα πολυσυλλεκτικού κινήματος εθνικής αυτοδιάθεσης και εθνικής κυριαρχίας.

Και το τορπίλισε με την γαϊδουρινή επιμονή του να επιβάλει, κόντρα στην θέληση όλων των συγκεντρωμένων, τον «βολευτή» της δωσίλογης Νου-δούλας, Αργύρη Ντινόπουλο, ως ένα απ’ τους ομιλητές. Η πρώτη του απόπειρα ναυάγησε αφού προκάλεσε πανζουρλισμό και αποχωρίσεις αρκετών απ’ τους συγκεντρωμένους.

Όμως ο Χατζατζάρας δεν είχε εγκαταλείψει το σχέδιο του. Στο τέλος επανήλθε και ζήτησε απ’ τον κύριο βολευτή Ντινόπουλο να ανέβει στο Βήμα με αποτέλεσμα να προκαλέσει νέο πανζουρλισμό και την αγανακτισμένη αποχώρηση των συγκεντρωμένων, που βέβαια έχουν πικρή πείρα απ’ την πενταετή πολιτεία της Νου-Δούλας, στο μέγιστο εθνικό πρόβλημα του λαθροεποικισμού της πατρικής μας γης. Ο Χατζάρας με την συμπεριφορά του μας ξεκαθάρισε πως αντιλαμβάνεται αυτός την Επιτροπή του: Σαν Επιτροπή -δήθεν- Εθνικής Σωτηρίας και στην πραγματικότητα όχημα θεσιθηρίας και δικής του σωτηρίας.

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=11560

No comments: