Friday, January 22, 2010

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΦΕΡΙΜ

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΦΕΡΙΜ

Σήμερα στο ραδιόφωνο του Αντένα και στην εκπομπή του Μαίκ- Αμερικανό-χαφιέ και Εθνοπροδότη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ.Καρατζαφέρη με θέμα την Ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες και τι θέλει να πετύχει με το δημοψήφισμα που ζητάει.

Ο Καρατζαφέρης είπε «Σκοπός μου είναι δια μέσου του δημοψηφίσματος να εκφάσει την γνώμη του ο Ελληνικός λάος» λές και ο λαός δεν έχει εκφραστεί μέσα από τις διάφορες δημοσκοπήσεις-και συνέχισε.Δέν σκοπεύω να βγάλω τον λαό στον δρόμο με πορείες και συγκέντρωσεις απλά ένα μήνυμα θέλω να στείλω στην Κυβέρνηση.Δηλαδή οχι να την αναγκάση και αν δεν υποκύψη να την ρήξη με τον λαό στους δρόμους και εξω απο την βουλή.

Καταευχαριστημένος ο Αμερικανοχαφιές από την απάντηση του Καρατζαφέρη προχώρησε παρακάτω.Τον ρώτησε αν θα συμβάλει στην προσπάθεια του Πασόκ ώστε να βγεί η χώρα μας από την κρίση.ο Καρατζαφέρης απάντησε."Το Πασόκ δεν μπορεί από μόνο του να μας βγάλει από την κρίση ακόμα και αν επιστρατεύση τα μεγάλα μυαλά του Σημίτη και του Αλέκου Παπαδόπουλου" είπε επί λέξει για τα ποιο μισητά άτομα του λαού ακόμα και για φανατικούς πασοκίτες.

Στην συνέχεια ο πολύς Καρατζαφερίσκος έλεξε το εγκώμιο του Παπακωσραντίνου "που σαν φρέσκο αίμα κάνει ότι μπόρει και δίνει μάχη στις Βρύξελλες για το καλό της χώράς μας".Και τελείωσεεεεε ο Καρατζαφέρης μας.Τα κιλά της κρίσης είναι πολλά ακόμα και ο Πύρρος Δήμας δεν θα μπορούσε να τα σηκώσει .Πρέπει να προσπάθησουμε όλοι μας.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΩΘΗΤΕ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ

ΜΑΚΗΣ= Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΝΟΥΝΟΣ
Ο Μάκης είναι ο νουνός του Αλβανού Οδυσέα Τσενάι που τώρα είναι οικότροφος σε κολλέγιο της Αμερικής και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει οτι ουδέποτε ένιωσε στο παραμικρό Ελληνας οι οποίοι κατέχουν εδάφη της χώρας του.

Σέ ερώτηση τότε γιατί κράτουσε την Ελληνική σημαία,απάντησε Με πίεζαν να την πάρω για λόγους μεταναστευτικής και πολιτικής σκοπιμότητας.
Ο πατέρας του Τσενάι ήταν ταγματάρχης των μυστίκων υπηρεσιών επι του Χότζα και διώκτης της Ελληνικής μειωνότητας.
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

No comments: