Monday, January 04, 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιώνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια το blog σου ή την σελίδα σου

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

1 comment:

Anonymous said...

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Τον αγώνα αυτόν, για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, πρέπει να τον δώσουμε σθεναρά και να τον κερδίσουμε.

Είναι απαράδεκτό μία χούφτα επαγγελματιών της πολιτικής να αποφασίζει για την τύχη του ελληνικού λαού, χωρίς αυτόν.

Αλλού γίνονται δημοψηφίσματα για ... μιναρέδες και αλλού για την αποπληρωμή χρεών (!!).

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα έγινε ΕΝΑ δημοψήφισμα όλο κι όλο (1974), για το αν θέλει ο λαός βασιλευομένη ή αβασίλευτη δημοκρατία. Και ναι μεν ψηφίσαμε για αβασίλευτη, αλλά ... δημοκρατία δεν είδαμε. Αντ' αυτής, εγκαθιδρύθηκε ένα ολιγαρχικό καθεστώς, το οποίο θα μπορούσε να ορισθεί σαν κομματοκρατία, με έντονο το στοιχείο της οικογενειοκρατίας.
Γι αυτό μας αρνούνται τα δημοψηφίσματα. Δεν θέλουν την συμμετοχή του λαού στην λήψη αποφάσεων, άλλως χαλά το "κλειστόν του επαγγέλματος" των πολιτικών.

Εναντίον αυτού θα πολεμήσουμε και θα πάρουμε το δικαίωμα που μας ανήκει. Διαφορετικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και να μην παραπονούμαστε.