Monday, January 04, 2010

Ο Πέτρος Τασούλας είναι ψεύτης και προβοκάτορας

Ο Πέτρος Τασούλας είναι ψεύτης και προβοκάτορας. Οι ίδιοι χαρακτηρισμοί αφορούν την δικηγόρο Γιάννα Κούρτοβικ και την εθνική μας «αυτόπτη μάρτυρα» Μαρίνα Βήχου που τον συνόδευαν κατά την προβοκάτσια που επεχείρησε στην παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμωνα. Ο Τασούλας δοκίμασε να παραβιάσει την είσοδο της παιδικής χαράς, που έχουν σφραγίσει οι κάτοικοι, για να παίξει τάχα το παιδί του 8 και τέταρτο το βράδυ!!!

Ακούστε (Εδώ: http://www.city995.gr/audio/642) τα ψέματα του, νιώστε το αβυσσαλέο του μίσος, την χολή που ξερνάει, για τους κατοίκους, επειδή τόλμησαν να πουν: φτάνει πια! Τέλος στα στίφη των λαθρομεταναστών που μας πνίγουν. Έμεινε ο ελληνικός λαός άνεργος, έχασε τα εργασιακά δικαιώματα, που με αγώνες είχε κερδίσει, έχασε τις κοινωνικές του υπηρεσίες, τις πλατείες και τα πάρκα του, το αίσθημα της ασφάλειας του, αγωνιά για το αύριο, και μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε απόβλητο, μέσα στην ίδια του τη χώρα. Όλα αυτά με το κράτος και όλα τα κόμματα όχι απλά ν’ αδιαφορούν αλλά να στέκονται απέναντι του.

Το πρώτο μεγάλο ψέμα του Τασούλα (και τις σκοτεινής συνοδείας του) είναι ότι δήλωσε κάτοικος της περιοχής και μάλιστα επί 20 χρόνια! Τον γνωρίζουν λέει οι κάτοικοι, κυκλοφορεί, ψωνίζει και εκεί διασκεδάζει! Πως τάχα; Δεν είπε. Χορεύει ταγκό στον Αγ. Παντελεήμωνα με τους Αφγανούς;

Δεύτερο μεγάλο ψέμα: Ο διοικητής του τμήματος μαζί με τον …«πρόεδρο των εφέδρων αξιωματικών»(!!!) προσπάθησε να με πείσει να εγκαταλείψω την παιδική χαρά.

Που τον βρήκε ο Τασούλας τον πρόεδρο των εφέδρων αξιωματικών, και πως τον γνώρισε; Το φουσκώνει και το ξεφουσκώνει το σενάριο, που θάλεγε και ο μακαρίτης ο Άσημος. Το θέλει νάχει θέμα με εφέδρους και αίμα!

Και το τρίτο μεγάλο ψέμα (τα μικρά τα προσπερνάμε χάριν συντομίας) είναι ότι στο τμήμα τον κράτησαν. Όχι, να τον στείλουν σπίτι του ήθελαν, μα τους εμπόδιζε το πλήθος έξω απ’ το τμήμα που απαιτούσε να πάει αυτόφωρο, και μόνο όταν πήγε μεσάνυχτα και ο κόσμος αποχωρούσε αποκαμωμένος, αλλά και υπό την πίεση των αστυνομικών και τριών-τεσσάρων χρυσαυγιτών, που έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους, τότε θεώρησαν στο τμήμα ότι μπορούσε να αποχωρήσει με ασφάλεια.

Όχι οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν τον Πέτρο Τασούλα. Τον μάθανε όμως, γιατί ο κόσμος μας είναι μικρός. Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στον Αγ. Παντελεήμωνα, Τασούλα αλητήριε, αλλά στο 5ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Που πιάνει απ’ την Πλατεία Κολιάτσου μέχρι το γήπεδο του Απόλλωνα. Και το σταματάω εδώ, για ευνόητους λόγους.

Και κάτι ακόμα, θεωρεί ο Τασούλας απαράδεκτο να διαχειρίζονται οι κάτοικοι την παιδική χαρά της γειτονιάς τους. Και λέει συνεντευξιαζόμενος στον δημοσιογράφο του City: «Θεωρούνε κύριε ότι είναι ιδιοκτησία τους»! Τρομερό αμάρτημα!

Γιατί δεν είναι κομμουνισταρά μου; Ότι υπάρχει στη χώρα περιουσία του λαού δεν είναι; Έτσι δεν λέει η θεωρία του κοινοτισμού; Αλλά βέβαια Τασούλα αν εσύ και οι συριζέοι είσαστε κομμουνιστές, τότε εγώ είμαι αυτοκράτορας της Κίνας! Τσιράκια της νέας τάξης είσαστε. Γι’ αυτό μόνο στους αλλοδαπούς και στην μικροαστική λουμπεναρία αναγνωρίζεται δικαίωμα καλύψεων της δημόσιας περιουσίας. Στον ελληνικό λαό που σας τρέφει, όχι!

1 comment:

Anonymous said...

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις κεντρικές πλατείες των δήμων, ώσπου να διώξουμε τον θρασύδειλο Παπατζή και τους γενιτσάρους του!