Friday, January 22, 2010

Η ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Διά τον Γερμανικό Φασισμό όταν η καπιταλιστική κρίση στην Ευρώπη είχε φτάσει σε αδιέξοδο το ζήτημα ήταν «η οργάνωση της Ευρώπης» κάτω από την σιδερένια μπότα του.

Σήμερα που η πρωτοφανής κρίση είναι παγκόσμια, για τον επικυρίαρχο Αμερικάνικο τεχνολογικό υπερεθνικό Φασισμό εκφραστή των υπερεθνικών ληστρικών Ελίτ επιτακτική ανάγκη είναι η «οργάνωση του κόσμου» κάτω από την δίκη του μπότα.

Τα κράτη Έθνη και οι λαοί της πρέπει να υποταχθούν ολοκληρωτικά οικονομικά και Εθνικά στην πλανητική εξουσία του Αμερικάνικου τεχνολογικού φασισμού.

Ο Αμερικάνικος φασισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει αρχίσει τον πιό ύπουλο οικονομικό και καταστροφικό πόλεμο ενάντια στους λαούς και το κράτος Έθνος τους.

Χρησιμοποιεί εκτός τις προβοκάτσιες τις πανδημίες τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και την γεωφυσική τεχνολογία που είναι αναμφισβήτητο γεγονός ως Γεωφυσικό όπλο σε βάρος της κρατικής οντότητας των λαών.

Η αλλαγή του κλίματος με καταιγίδες χαλαζοπτώσεις καύσωνες τυφώνες χιόνια και σεισμούς είναι τα νεοφασιστικά τεχνολογικά του όπλα για να μπορέσει να επιβάλει την παγκόσμια κυριαρχία του οικονομικά και στρατιωτικά.

Ο σεισμός στην Αιτή και η κατοχή της από τα Αμερικάνικα στρατεύματα με το πρόσχημα την ανθρωπιστικής βοήθειας είναι το πείραμα που αν πετύχει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Ηδη εκβιαστικοί σεισμοί λιγότερης ισχύος έχουν εκδηλωθεί στην χώρα μας για να υποκύψει στα φασιστικά οικονομικά μέτρα της Κομισιόν και των Εθνικών μας ζητημάτων. Παρόμοιος σεισμός εκδηλώθηκε και στην Περσία.

Ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι συσσώρευση και σύνθεση όλων των προηγούμενων κρίσεων και των προβλημάτων των κυρίαρχων τάξεων και αυτοκρατοριών του παρελθόντος

Είναι η αναζωπύρωση σε ένα ανώτερο στάδιο της πείρας όλων των δολοπλοκιών, συνωμοσιών, ύπουλων σχεδίων, καταστροφικών πολέμων και προπαντός του ταξικού τους μίσους προς την ανθρωπότητα όταν διαπίστωναν πως δεν μπορούν να φορτώσουν την κρίση τους στις πλάτες των λαών και να τους υποτάξουν με «ειρηνικά» μέσα.

Ο Πλανητικός Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι στα τελευταία του. Ψυχορραγεί οικονομικά και στρατιωτικά. Το τέλος του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού καπιταλισμού είναι προ των πυλών.

Ολα τα οικονομικά και στρατιωτικά γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Η κρίση έχει γίνει ανεξέλεγκτη και στρατιωτικά είναι ανήμποροι να επιβληθούν στο Ιράκ και Αφγανιστάν.

Όμως τα πράγματα σε αυτή την ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Το θέλουμε δεν το θέλουμε το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε η οικονομική κοινωνική εξέλιξη εκεί έχει φτάσει τα πράγματα Ο Αμερικάνικος καπιταλισμός είναι στο τέλος του Η ίδια η ζωή το επιβεβαιώνει και θα το επιβεβαιώνει όλο και με πιο δραματικό τρόπο.

Καμία δύναμη δεν μπορεί πλέον να τον σώσει τον Αμερικάνικο καπιταλισμό όπως τον ευρωπαϊκό που είχε σώσει η Αμερική μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο όπου είχε την δυνατότητα και έδωσε μια παράταση ζωής στον καπιταλισμό σαν σύνολο.

Αν καταρρεύσει ο Αμερικάνικος καπιταλισμός θα σημάνει η αρχή του τέλους του καπιταλισμού ως σύνολο. Κανένα μέλλων δεν θα έχουν και οι ολιγάρχες της Ρωσίας, Κίνας, οι εκμεταλλευτικές κάστες, αφεντικά οι παντός τύπου εργατοπατέρες και προνομιούχοι που έχουν κάτσει στον σβέρκο των εργατών ανά τον κόσμο

Αυτό έχει γίνει βαθιά συνείδηση σε όλα τα καθάρματα όλου του κόσμου για αυτό έχουν συστηθεί πίσω από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και καλύπτουν όλες τις ύπουλες και διαβολικές ατιμίες του .Καλύπτουν με το δόγμα της αντι-συνωμοσιολογίας τα ύπουλα δόλια και καταστροφικά σχέδια του παρά τους θανάσιμους κινδύνους που διατρέχουν και οι ίδιοι.
Φοβούνται όμως περισσότερο τους εργαζόμενους παρά τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές. Έχουν συνδέσει την τύχη τους με τους τον πλανητικό Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό παρά να στηριχθούν στους εργαζόμενους και να τα βάλουν μαζί του. Αυτό είναι και το μυστικό της συγκάλυψης όλων
Ο Αμερικάνικος τεχνολογικός φασισμός στα τελευταία του είναι άκρος επικίνδυνος Είναι σαν το πληγωμένο ζώο που χτυπά στα τυφλά δεξιά και αριστερά. Και αυτό συμβαίνει σήμερα και με τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό μπροστά στα μάτια μας.

Το ελάχιστο χρέος του κάθε δημοκρατικού προοδευτικού και προπαντός επαναστάτη είναι να ξεσκεπάζουμε τα άτιμα και υποχθόνια σχέδια του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που εξελίσσεται σε 4 ΡΑΙΧ του σήμερα.

No comments: