Wednesday, May 09, 2007

Oταν Ο Θυμιος Καλυπτε τον Φουντουρη και Εναντια σε Επιτροπη Εξετασεις...

Να σταματήσουμε ΕΔΩ


Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 160


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 11:35 am Θέμα δημοσίευσης: Να σταματήσουμε ΕΔΩ


Πρέπει να Σταματήσουμε εδώ. Παρασυρθήκαμε σε μια λογική που καταδικάζουμε. Εδώ θέλουμε να προωθήσουμε ένα άλλο ήθος στο διάλογο και όχι να αναπαράγουμε τα «νέα ήθη». Ξέρω, μας πνίγει η αδικία και αυτή η δικαιολογημένη οργή μας παρασύρει και μας σε πολιτικά ολισθήματα. Πρώτος εγώ κάνω την αυτοκριτική μου.
Δεν μπορεί να καθοριζόμαστε στο τι γράφεται στο ΙΝΤΥ ή στο Π.Κ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Αλλού απευθυνόμαστε. Ας γράφουν και ας λένε ότι θέλουν. Οι πολιτικά σκεπτόμενοι αντιλαμβάνονται τα πάντα. Ας μην υποτιμούμε και εμείς τη νοημοσύνη τους.
Δεν θα ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ εδώ της πνιγηρές αναθυμιάσεις του πολιτικού υπόκοσμου: Ενός κόσμου που προκαλεί την αηδία της κοινωνίας και αποσυντίθεται μέσα στα κλειστά σεχταριστικά «γκέτο» ή τις « αριστερές" συμμορίες.
Οι συκοφαντίες δεν αντιμετωπίζονται με την ανακύκλωση του οχετού. Άλλος είναι ο δρόμος. Έτσι χάνουμε και εμείς τη σοβαρότητά μας στον κόσμο που αποζητά άλλα πράγματα να ακούσει και να δει από μας.
Καμία, λοιπόν αναπαραγωγή και ανακύκλωση όσων γράφονται αλλού. Ό,τι μεταφέρεται θα πρέπει να κόβεται.
Κριτική μόνο σε απόψεις.




Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιανός



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 892
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 12:08 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ κ. Παπανικολάου.

Έχετε απόλυτο δίκιο, άλλωστε σε παλιότερες παρεμβάσεις μου είχα επισημάνει κι εγώ την "παραθυροποίηση" των εμπλεκομένων, σ' αυτήν την γελοία αντιπαράθεση, φόρουμς.
Όμως, πολύ φοβάμαι, ότι δεν θα σταματήσει τίποτα.
Κι αυτό γιατί, κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται για αντιπαραθέσεις επί πολιτικών ή ιδεολογικών διαφορών, αλλά επί προσωπικού.
Και να σημειώσετε ότι δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

Είναι γεγονός ότι ο ιδεολογικός προσανατολισμός του Ρεσάλτο ως προς την επιχειρούμενη επανεδραίωση της ελληνοχριστιανικής θεωρίας και η θέση που εκφράζετε, εσείς και οι συνεργάτες σας, ότι το θρήσκευμα, και ειδικότερα ο Χριστιανισμός, αποτελεί συστατικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας με βρίσκει κάθετά αντίθετο. Όπως επίσης και η θέση ότι ο Χριστιανισμός, με την εκκοσμικευένη μορφή που παρουσιάζει σήμερα και την διαπλοκή του με τους κρατικούς εξουσιαστικούς μηχανισμούς, μπορεί να συνδυασθεί με το μαρξιστικό και κομμουνιστικό κοσμοείδωλο και τις σοσιαλιστικές πρακτικές.
Δεν νομίζω, όμως, ότι αυτού του είδους οι διαφωνίες μπορούν να γεννήσουν αντιπαραθέσεις και κόντρες, επιπέδου χαμαιτυπείου, σαν κι αυτές που ζούμε τελευταία στα τρία εμπλεκόμενα φόρουμς.
Προσωπικά, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το μέσον του φόρουμ του Ρεσάλτο για να αμυνθώ απέναντι σε συμπεριφορές χρηστών (ή "χρηστών") άλλων φόρουμς που θεώρησα κακόβουλες και υποβολιμαίες κι επομένως μπορώ να κατανοήσω την πρακτική των "μπηχτών" ένθεν κακείθεν.
Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και η προτροπή σας να πιάσει τόπο.

Από την πλευρά μου, έχω να σας κάνω μια πρόταση.
Σβήστε όλα τα θέματα που αναφέρονται στην γνωστή κόντρα κι αφήστε ανοικτό μόνον το νήμα: "Ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου", όπου μπορούν να μεταφερθούν όλες οι ανάλογες υφιστάμενες συζητήσεις, ή δημοσιεύσεις, από άλλα νήματα. Επιπροσθέτως μεταφέρετε αυτομάτως εκεί, όποιο άλλο σχετικό, με την κόντρα αυτή, νήμα επιχειρηθεί να ανοιχθεί στο μέλλον.
Νομίζω ότι έτσι θα διατηρηθεί η απαιτούμενη αξιοπιστία και σοβαρότητα του παρόντος φόρουμ, ενώ ταυτοχρόνως θα υπάρχει κι ένα βήμα όπου θα μπορούν να απαντηθούν όλες οι ενδεχόμενες μελλοντικές προκλήσεις, διαβολές και προβοκάτσιες, χωρίς να "μπαχαλεύεται" όλο το φόρουμ του Ρεσάλτο.


Σας χαιρετώ φιλικά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ιανός στις Τετ Ιούν 21, 2006 12:14 pm, 1 φορά

Αντώνης Φουντούρης
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 12:13 pm Θέμα δημοσίευσης: ,,,, Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες σχόλια με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ μου και φαίνεται σαν να βρίζω εγώ άτομα κ.λ.π. ή θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να ενημερώνεται ο κόσμος που δε γνωρίζει ότι δεν είναι δικά μου (και το μόνο φόρουμ που μπορεί να γίνει αυτο είναι εδώ πέρα) ή θα πρέπει νa γίνει μήνυση και στους Indymediαδες έτσι ώστε να φροντίσουν να σταματήσει να γίνεται αυτο για το οποίο είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι (όταν μάλιστα δεν βγαίνουν ούτε να διαψέυσουν ως Σ.Ο. το ότι τα σχόλια στο φόρουμ τους με την υπογραφή μου τα βαζω εγώ, παρότι τους εχει ζητηθεί επανηλλημένα)


Ποια από τις δύο λύσεις προτείνεις Θύμιο; Έχεις καποια τρίτη ιδέα μήπως για το πως θα σταματήσουμε εδώ;

Εγώ νομίζω ότι κάποιοι θα σταματήσουν μόνο όταν οι ίδιοι μεταφερθούν κάποιοι σε χώρο που δεν έχει σύνδεση στο Internet. Χώρο που ονομάζεται είτε φυλακές ειτε ψυχιατρείο.
Όσο λοιπόν πιο γρήγορα προχωρήσουμε αυτή τη διαδικασία τόσο πιο γρήγορα θα ...σταματήσουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης Φουντούρης
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 12:20 pm Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και είναι δεδομένο ότι η λύση που προτείνω εγώ είναι η δέυτερη. Μήνυση στους Indymediάδες και όσοι άλλοι θέλουν από κοινού μαζί μου. Συντηρούν ένα ολόκληρο site με διεύθυνση http://athens.indymedia.org/admin
όπου υπάρχει και διατηρείται ένας οχετός συκοφαντιών, ύβρεων , κείμενα με πλαστές υπογραφές κ.λ.π. Καλώ όσους θίγονται από την υπόθεση να προχωρήσουν μαζί μου σε μήνυση.



Βήχος Παναγιώτης.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 1:01 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για μία ακόμα φορά προσπαθώ να πω στους χρήστες σας ότι ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΣΤΟ INDY. Κάποιος προβοκάρει.
Δυστυχώς πάντα με σβήνετε




Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης Φουντούρης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 1:27 pm Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκτός από τα κείμενα με την υπογραφή σου που δημοσιέυονται καθημερινά στο Indymedia και φέρουν την υπογραφη σου (και ειναι στο ίδιο πνέυμα με αυτά που υπήρχαν και στο Πολιτκό Καφενείο), κάθε βράδυ μπαίνουν κάτω από κάθε τέτοιο άθλιο κείμενο , ανώνυμα σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο οποία αναφέρεται το όνομα μου και γράφεται ότι δηθεν τα "τρολλαρίσματα" τα βάζω εγώ. ΠΑράλληλα μπαίνουν συνεχώς κείμενα και με τη δθική μοιυ υπογραφή, όπως αυτά χτες που έβριζαν τον Ιατρόπουλο
Αυτο που νομίζω εγώ ειναι ότι θα πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι γι αυτά. Και την απάντηση νομίζω μπορεί να δώσει μόνο εισαγγελέας
Επιστροφή στην κορυφή





Βήχος Παναγιώτης.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 1:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Indy είναι υπεύθυνο να πει ΠΟΙΟΙ ΤΡΙΛΛΑΡΟΥΝ. Να είμαι εγώ, εσύ ή ΄καποιος άλλος.
Εσύ αναπαράγεις εδώ όλες τις αθλιότητες. Νομίζεις ότι έτσι κάνεις πολιτική ή χτυπάς το ΠΚ;
Δεν ξαναγράφω εδώ είναι μάταιο.Και σε νομιμοποιώ και σαν συνομιλητή. Αλλά έχει και η υπομονή μου τα οριά της.
Επιστροφή στην κορυφή
Α.Φ.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 1:58 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εφόσον γράφονται εκεί κείμενα με την υπογραφή μου έπρεπε να ξεκαθαρίσω ότι δενε΄χω καμιά σχέση με αυτά
Δεν ανέφερα αν το έκανε το Π.Κ. η οποιοδσδήποτε άλλος. Όταν ξεκαθαριστεί το ζήτημα δικαστικώ ο καθένας θα μπορέσει να κρίνει
Επιστροφή στην κορυφή
A.Φ.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 2:06 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=212
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης







ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 6:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Α.Φ. έγραψε:
Εφόσον γράφονται εκεί κείμενα με την υπογραφή μου έπρεπε να ξεκαθαρίσω ότι δενε΄χω καμιά σχέση με αυτά
Δεν ανέφερα αν το έκανε το Π.Κ. η οποιοδσδήποτε άλλος. Όταν ξεκαθαριστεί το ζήτημα δικαστικώ ο καθένας θα μπορέσει να κρίνει


Aφού συνέχεια λες ότι τα γράφει ο Βήχος! Μήπως δε στέκεις στα καλά σου;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 8:44 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βαγγέλη, αυτό που προτείνεις, κατά τη γνώμη μου, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Διαιώνιση και ανακύκλωση αυτής της κατάστασης είναι, με τη βούλα οργανωτίστικων λογικών. Επιπλέον είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου που σηματοδοτεί και μια λανθασμένη πολιτική λογική:
ΠΡΩΤΟΝ: Ότι είμαστε οργανώσεις που ΔΡΟΥΝ μέσα στο εργατικό κίνημα και συγκροτούμε ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την επίλυση των ζητημάτων. Το ΡΕΣΑΛΤΟ (δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον εαυτό τους, εννοώ το Π.Κ ή το ΙΝΤΥ) δεν είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ένα έντυπο ΔΙΑΛΟΓΟΥ είναι πάνω στα ζητήματα που τίθενται από την παγκοσμιοποίηση, το ίδιο είναι και το φόρουμ διαλόγου. Δεν μπορεί συνεπώς να συμπεριφερθεί με όρους ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει ανοίξει ένα ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ιδεολογικής και πολιτικής πάλης με τις «εστίες», τις θεσμοθετημένες δομές και τους διαχειριστές του νεοταξικών ιδεολογημάτων. Ιδιαίτερα εναντίον αυτών που εμφανίζονται με αριστερά προσωπεία. Δεν μπορεί συνεπώς το ΡΕΣΑΛΤΟ να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με αυτούς. Δεν μπορεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τους νομιμοποιήσει και να αποδεχτεί συζητήσεις πάνω στα προβοκατόρικα παιχνίδια. Αναλύει και κριτικάρει αυτά τα παιχνίδια, τα ξεσκεπάζει όταν έχει στοιχεία και αποκαλύπτει τους συκοφάντες. ΟΧΙ όμως στο ίδιο τραπέζι με τους συκοφάντες. Δηλαδή Βαγγέλη, με τη λογική σου, θα πρέπει να καθίσομε στο ίδιο τραπέζι και με τους Ιντυμιτιάδες; Με κάθε έναν που θα μας προβοκάρει και θα μας λεει χρισιστιανοφασίστες και χαφιέδες;
ΕΝΑΣ κα μοναδικός είναι ο δρόμος. Κάθε κατηγορία να αποδεικνύεται και επώνυμα. Διαφορετικά θα πρέπει οι συκοφάντες να ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ και να ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ να αποδείξουν αυτά που λένε. Έτσι ΜΟΝΟ θα σταματήσει αυτή η γάγκραινα. Διαφορετικά θα διαιωνίζεται και θα ασχολούμαστε διαρκώς με τέτοια άθλια και νοσηρά φαινόμενα.
Να είσαι καλά.

Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Ένταξη: 24 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 973


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 21, 2006 9:22 pm Θέμα δημοσίευσης: Απ'τα ιστορικα παραδειγματα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
Το μονο παραδειγμα που εχω στην ιστορια επειδη αυτα τα ζητηματα σωστα λες δεν προκειται να λυθουν ειναι το τι εγινε με τον πρακτορα Αζεφ. Ο δημοσιογραφος που μαζεψε στοιχεια γι'αυτο καλεσε επιτροπη εξετασης στην οργανωση που ανηκε. Εγω προτεινα Επιτροπη Εξεταση παλιοτερα και στο ζητημα Τσιγαριδα οταν πρωτοεμφανιστηκαν οι καταγγελιες Κανα. Παλι τοτε κανενας δεν αποδεχτηκε οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, για διαφορους λογους ο καθενας.

Δικιο εχεις το Ρεσαλτο δεν ειναι οργανωση. Οπως και το ΠΚ δεν ειναι. Εχει ομως μελοι που ανηκουν σε οργανωσεις. Οταν πχ μαζευονται 3-4 οργανωσεις για το ζητημα Βερουχη και βγαζουν καταγγελια, γιατι το περιοδικο σαν περιοδικο δεν καλαει οσες οργανωσεις απαντησουν στο καλεσμα για το ζητημα αυτο, μαζοι με ανενταχτους αριστερους.

Οταν βγαινουν επονυμα διαφοροι και λενε συγκεγκριμενα ο ταδε και ο ταδε ειναι πρακτορας και περιμενουν το ζητημα να λυθει απο τριτους (δηλαδη δικαστες) τοτε το πολιτικο ζητημα γινεται πρωσοπικο. Δηλαδη ο καθενας που θα παθει τι εχει παθει ο Βηχος με το ανοχιτελος και ο Φουντουρης με οσα εχει καταγγειλη δημοσιως για το κυνηγητο στον τοπο κατοικιας του, αφηνεται ξεκρεμαστος να καθαρισει το ονομα του απ'τις καταγγελιες, που διοχετευοντα στα 'κρυμμενα' του Ιντυ που δεν ειναι τοσο κρυμμενα οσο... λογοκριμενα και συστηματικα προπαγανδιζουν.

Η πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι οι Ιντυακοι ειναι σαινια με εκπαιδευση στο εξωτερικο και οτι αυτο που παλιοτερα αρχισαν με τον Θυμιο, μεταφερθηκε στον Ιατροπουλο, και τωρα χτυπαει Βηχο και Ρεσαλτο. Σε λιγο θα χτυπησει πιστευω και αλλους.

Η χρησιμοποιηση εικονικων χρηστων απο πολλους σε ολα τα σαιτ της αντιπληροφορησης φυσικα δεν βοηθαει την κατασταση, οπως και το ανεβασμα μυνηματων απ'τα κλειστα υποτιθεται συστηματα μελων (οπως επαθα εγω στο ΠΚ και ζητησα την απενεργοποιηση μου δημοσια αφου δεν καταδεχομαι την ασφαλεια του αλλο)

Το να καλεσεις μια επιτροπη δεν σημαινει οτι θα ερθουν οι Ιντυαδες ουτε το ΠΚ. Εαν προσεξες το ΠΚ καλεσε τον Ιανο μονο να κοιταξη τα ζητηματα περι εικονικων χρηστων οχι κανεναν αλλο.

Ειδη το ΡΕΣΑΛΤΟ ειναι στο στοχαστρο απο συγκεκριμενα ατομα και οργανωσεις. Η πολιτικη αντεπιθεση μερικες φορες ειναι η καλυτερη αμυνα. Οταν ο δημοσιογραφος καλεσε επιτροπη για το ζητημα Αζεφ παιζοταν η ζωη του κωρονα γραμματα.

Εαν αφησουμε τις καταγγελιες περι χαφιεδων να περασει σε λιγο ολοι θα ειμαστε χαφιεδες και τελικα κανενας δεν θα ειναι. Επειδη ομως πιστευω οτι υπαρχουν πρακτικα κριτηρια που δημιουργουν υποψιες ισως αυτες θα επρεπε να παρουσιαζοντουσαν δημοσιως...
_________________
"Ο σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων απ'τους εργοδοτες ειναι η διαιωνηση της σκλαβιας"
Μαρξ
Στην εποχή της παγκοσμοιοποίησης, ο ελληνικός εθνικισμός αποτελεί απαραίτητη ανάγκη για την επιβίωση του ελληνικού έθνους...
http://vngelis.blogspot.com/


Βήχος Παναγιώτης.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 28, 2006 8:05 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Απ'τα ιστορικα παραδειγματα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
vngelis έγραψε:
Το μονο παραδειγμα που εχω στην ιστορια επειδη αυτα τα ζητηματα σωστα λες δεν προκειται να λυθουν ειναι το τι εγινε με τον πρακτορα Αζεφ. Ο δημοσιογραφος που μαζεψε στοιχεια γι'αυτο καλεσε επιτροπη εξετασης στην οργανωση που ανηκε. Εγω προτεινα Επιτροπη Εξεταση παλιοτερα και στο ζητημα Τσιγαριδα οταν πρωτοεμφανιστηκαν οι καταγγελιες Κανα. Παλι τοτε κανενας δεν αποδεχτηκε οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, για διαφορους λογους ο καθενας.

Δικιο εχεις το Ρεσαλτο δεν ειναι οργανωση. Οπως και το ΠΚ δεν ειναι. Εχει ομως μελοι που ανηκουν σε οργανωσεις. Οταν πχ μαζευονται 3-4 οργανωσεις για το ζητημα Βερουχη και βγαζουν καταγγελια, γιατι το περιοδικο σαν περιοδικο δεν καλαει οσες οργανωσεις απαντησουν στο καλεσμα για το ζητημα αυτο, μαζοι με ανενταχτους αριστερους.

Οταν βγαινουν επονυμα διαφοροι και λενε συγκεγκριμενα ο ταδε και ο ταδε ειναι πρακτορας και περιμενουν το ζητημα να λυθει απο τριτους (δηλαδη δικαστες) τοτε το πολιτικο ζητημα γινεται πρωσοπικο. Δηλαδη ο καθενας που θα παθει τι εχει παθει ο Βηχος με το ανοχιτελος και ο Φουντουρης με οσα εχει καταγγειλη δημοσιως για το κυνηγητο στον τοπο κατοικιας του, αφηνεται ξεκρεμαστος να καθαρισει το ονομα του απ'τις καταγγελιες, που διοχετευοντα στα 'κρυμμενα' του Ιντυ που δεν ειναι τοσο κρυμμενα οσο... λογοκριμενα και συστηματικα προπαγανδιζουν.

Η πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι οι Ιντυακοι ειναι σαινια με εκπαιδευση στο εξωτερικο και οτι αυτο που παλιοτερα αρχισαν με τον Θυμιο, μεταφερθηκε στον Ιατροπουλο, και τωρα χτυπαει Βηχο και Ρεσαλτο. Σε λιγο θα χτυπησει πιστευω και αλλους.

Η χρησιμοποιηση εικονικων χρηστων απο πολλους σε ολα τα σαιτ της αντιπληροφορησης φυσικα δεν βοηθαει την κατασταση, οπως και το ανεβασμα μυνηματων απ'τα κλειστα υποτιθεται συστηματα μελων (οπως επαθα εγω στο ΠΚ και ζητησα την απενεργοποιηση μου δημοσια αφου δεν καταδεχομαι την ασφαλεια του αλλο)

Το να καλεσεις μια επιτροπη δεν σημαινει οτι θα ερθουν οι Ιντυαδες ουτε το ΠΚ. Εαν προσεξες το ΠΚ καλεσε τον Ιανο μονο να κοιταξη τα ζητηματα περι εικονικων χρηστων οχι κανεναν αλλο.

Ειδη το ΡΕΣΑΛΤΟ ειναι στο στοχαστρο απο συγκεκριμενα ατομα και οργανωσεις. Η πολιτικη αντεπιθεση μερικες φορες ειναι η καλυτερη αμυνα. Οταν ο δημοσιογραφος καλεσε επιτροπη για το ζητημα Αζεφ παιζοταν η ζωη του κωρονα γραμματα.

Εαν αφησουμε τις καταγγελιες περι χαφιεδων να περασει σε λιγο ολοι θα ειμαστε χαφιεδες και τελικα κανενας δεν θα ειναι. Επειδη ομως πιστευω οτι υπαρχουν πρακτικα κριτηρια που δημιουργουν υποψιες ισως αυτες θα επρεπε να παρουσιαζοντουσαν δημοσιως...



Δεν έχω καμία αντίρρηση να συσταθεί οποιαδήποτε Επιτροπή. Το έχω ξαναπεί αλλά μάλλον ότι θέλουμε βλέπουμε. Δεν κάλεσα τον ΙΑΝΟ μόνο για να δει τον υπολογιστή μου! Να γνωριστούμε τον κάλεσα. Και οποιοδήποτε άλλον θέλει δεν έχω αντίρρηση.
Δεν μπορώ εγώ να συστήσω Επιτροπή. Αυτό είναι δουλειά των Οργανώσεων και όχι μεμονωμένων ανθρώπων. Από την πλευρά μου να συμβάλλω. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, όπως γράφτηκε. Εγώ κατήγγειλα συγκεκριμένο άτομο για συγκεκριμένες ενέργειες που τις παραδέχθηκε και ο ίδιος. Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά από τη ΣΟ του Indy, εκτός από τον Αρ. ο οποίος τώρα δεν ανήκει στη ΣΟ.
Αυτό που θέλω είναι να πάψει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται γύρω από το πρόσωπό μου στον Indy και στο Ρεσάλτο. Εγώ όποιον γράφει για τα δύο αυτά site τον σβήνω. Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση αλλά πόλεμος κανονικός.
Ας σκεφτούν όλοι ποιο ψύχραιμα και θα δουν ότι κανέναν δεν ωφελεί αυτή η διαμάχη.
Επιστροφή στην κορυφή
Εεεεεπ!
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 8:19 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βήχος Παναγιώτης. έγραψε:

Αυτό που θέλω είναι να πάψει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται γύρω από το πρόσωπό μου στον Indy και στο Ρεσάλτο. Εγώ όποιον γράφει για τα δύο αυτά site τον σβήνω. Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση αλλά πόλεμος κανονικός.
Ας σκεφτούν όλοι ποιο ψύχραιμα και θα δουν ότι κανέναν δεν ωφελεί αυτή η διαμάχη.[/b]


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=40798#40798

Παράθεση:

σ. Βήχο αυτοί σε βρίζουν συνέχεια εκεί μέσα; Γιατί αφήνεις να διαφημίζουν το βρωμοπεριοδικό τους στο πολιτικό καφενείο και κάθεσαι και τους απαντάς μέσα στο Ρεσάλτο; Αυτό θέλουν. Να τους Νομιμοποιήσεις. Αγνόησέ τους σύντροφε. Πρόκειται για χαφιεδοτσούρμο.


Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Ένταξη: 24 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 973


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 9:07 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Απ'τα ιστορικα παραδειγματα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος Διαγραφή αυτής της δημοσίευσης
Παράθεση:
Δεν έχω καμία αντίρρηση να συσταθεί οποιαδήποτε Επιτροπή. Το έχω ξαναπεί αλλά μάλλον ότι θέλουμε βλέπουμε. Δεν κάλεσα τον ΙΑΝΟ μόνο για να δει τον υπολογιστή μου! Να γνωριστούμε τον κάλεσα. Και οποιοδήποτε άλλον θέλει δεν έχω αντίρρηση.
Δεν μπορώ εγώ να συστήσω Επιτροπή. Αυτό είναι δουλειά των Οργανώσεων και όχι μεμονωμένων ανθρώπων. Από την πλευρά μου να συμβάλλω. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, όπως γράφτηκε. Εγώ κατήγγειλα συγκεκριμένο άτομο για συγκεκριμένες ενέργειες που τις παραδέχθηκε και ο ίδιος. Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά από τη ΣΟ του Indy, εκτός από τον Αρ. ο οποίος τώρα δεν ανήκει στη ΣΟ.
Αυτό που θέλω είναι να πάψει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται γύρω από το πρόσωπό μου στον Indy και στο Ρεσάλτο. Εγώ όποιον γράφει για τα δύο αυτά site τον σβήνω. Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση αλλά πόλεμος κανονικός.
Ας σκεφτούν όλοι ποιο ψύχραιμα και θα δουν ότι κανέναν δεν ωφελεί αυτή η διαμάχη.



Στα λογια ουτε το ΠΚ ουτε το Ρεσαλτο ειναι εναντια στο στησιμο Επιτροπης. Επειδη δεν ειναι οργανωσεις πολιτικες δεν ειναι εφικτο να γινει. Ομως οι κυριοι συντελεστες σε οργανωσεις ανηκουν, τοσο απο εδω οσο και απο εκει.

Οταν υπαρχουν μια σωρο καταγγελιες περι χαφιεδων και πρακτορων και δεν γινεται κινηση εκ μερους των οργανωσεων για τα ζητηματα αυτα και οι καταγγελιες αφηνονται να περνανε μονιμως ο τυχον επισκεπτης, αυτοι δηλαδη που συμμετεχουν στις συζητησεις αλλα ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ σε οργανωσεις τι γνωμη εχουν για ολα τα σαιτ 'αντιπληροφορησεις'?

Εκει λογοκρινονται αποψεις οταν δεν συμπιπτουν με την κυρια γραμμη αυτων που τα διευθυνουν, εκει ο ενας και ο αλλος λεει τον αλλο χαφιε, και τελικα τιποτα ουσιωδης δεν καταλαβαινει κανεις το τι παιζεται. Οι συμμαχιες με ολους και ολα, οπως ειναι η γραμμη σου σημαινει οτι για να φτιαξης μια ομελετα δεν θελεις να σπασεις κανενα αυγο. Απλως μεταθετεις το προβλημα αλλου, λεγοντας οτι ολοι οσοι εχουν σχεση με το Ρεσαλτο ειναι ...χαφιεδες.

Επειδη να συζηταμε για παλια ζητηματα δεν εχει ωφελος οι πραξεις μετρανε απο εδω και περα. Το κατα ποσο ο καθενας ιδιωτικα, μεσα απ'τις οργανωσεις που ανηκει μπορει να πιεση προς μια Εξεταστικη Επιτροπη. Η Επιτροπη εαν ποτε συστηθει, δεν προκειται να λυσει τα ζητηματα αλλα ειναι μια αρχη να βαλουμε τα πραγματα σε μια νεα βαση.

Οταν μελοι οργανωσεων βρισκονται σαν μαρτυρες υπερασπισεις σε Αντι-Τρομοκρατικες Δικες και περνουν θεση καθαρα υπερ μιας μεριδας κατηγορουμενων και λογοκρινουν αλλους, για μενα μπαινει ζητημα. Για σενα, κυριε Βηχο ποτε δεν μπηκε. Και επειδη το κολπο να μην γινονται ερωτησεις και να αποκαλουνται αυτοι που κανουν ερωτησεις χαφιεδες ειναι παλιο οσο ειναι ο σταλινισμος, το μονο που εχω ακομα να παραθεσω ειναι οτι τα επιχειρηματα σου, κατοπιν εορτης εχουν σχεση με τους οπαδους σου, οχι με το φλεγομενο ζητημα υπ συζητηση, για την διεσδηση, επιχορηγηση και λειτουργια μυστικων υπηρεσιων σε σχεδον ολη την 'ακρα αριστερα', στο δημοσιογραφικο κατεστημενο, και στις οργανωσεις νεοταξικου εθελοντισμου ΜΚΟ και συναφη επαγγελματα.
Παράθεση:

_________________
"Ο σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων απ'τους εργοδοτες ειναι η διαιωνηση της σκλαβιας"
Μαρξ
Στην εποχή της παγκοσμοιοποίησης, ο ελληνικός εθνικισμός αποτελεί απαραίτητη ανάγκη για την επιβίωση του ελληνικού έθνους...
http://vngelis.blogspot.com/

1 comment:

vngelis said...

Εικονικη κοντρα μεταξυ των δυο.
Ολοι γνωριζουν οτι ο ενας ειταν ο Φουντουρης, τον οποιο ο Βηχος ειπε ασφαλιτη. Πως δεν τον πηγε δικαστηριο ο Φουντουρης και πως δεν φοβαται ο Βηχος να το λεει ανοικτα? Τι παιζεται?
-------------------------------------


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 8:24 pm Θέμα δημοσίευσης: Ο "Σύντροφος" Βήχος ξαναχτυπά (Locked) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο Πολιτικό Καφενείο σήμερα δημοσιεύτηκε κείμενο του Οίστρου που πάρθηκε από το φόρουμ του Ρεσάλτο και μάλιστα δημοσιεύεται με την υπογραφή "Eνας"

και από κάτω υπάρχει το εξής κείμενο του Βήχου

Παράθεση:

Oταν βάζει ο oistros ένα άρθρο από το φασιστικό ΣΤΟΧΟ και το σβήνουμε εσύ Ένας γιατί το ξαναδημοσιεύσεις; Για να μας πας κόντρα;
Και ποιοι είναι οι αντιρατσιστές του κώλου;
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι παριστάνετε τους κομμουνιστές του κώλου βαδίζοντας χέρι χέρι με τους φασίστες, τους Χρυσαυγίτες και όλο τον πολιτικό υπόκοσμο;
Αυτοί δεν ήταν που χειροκροτούσαν μέσα από το Ρεσάλτο τις βιαιότητες των ΜΑΤ εναντίον των φοιτητών; Κι εσείς κάνατε την κοροΐδα όταν δεν επικροτούσατε τα εμετικά δημοσιεύματά τους;
Λοιπόν όταν θα έχουμε έγκυρη πληροφόρηση για το συμβάν που αναφέρει η φασιστοφυλλάδα θα γράψουμε εμείς την άποψή μας. Και η μικρή μου κόρη στο μπλουζάκι της την Ελληνική Σημαία έχει. Δεν είναι δυνατόν να επικροτούμε τέτοιες αλήτικες και τραμπούκικες πρακτικές. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μιλάνε και οι φασίστες για δολοφονικές ενέργειες και τραμπουκισμούς. Εδώ αυτά τελειώσανε. Και να το εμπεδώσετε όλοι σας.


το κείμενοτοι Οίστρου την υπογραφή "ένας" είχε μπει ολο, αλλα μετά από λίγο εξαφανι΄στηκε μυστηριωδώς ένα κομμάτι του. Αυτό δε θα μπορούσε να το κάνει παρά μέλος της Σ.Ο. του Π.Κ. αφού οι επισκέπτες δε μπορούν να επεξεργάζονται δικά τους κείμενα. Αυτο ίσως καρφώνει και ποιος ήταν ο αρχικός "Ενας"΄που έβαλε το κείμενο στο Πολιτικό Καφενείο

Από κάτω από το κείμενο αυτό έχω βάλει τις εξής διευκρινήσεις που αναφέρω και εδώ

Παράθεση:

Να διευκρινήσω ότι ο παραπάνω "Ενας" δεν ειμαι εγώ ( αυτος που εχει αυτός που έχει αυτό το ψευδώνυμο "ένας" στο φρόρουμ του Ρεσάλτο)

Εγώ προσωπικά δε συμμετέχω ούτε πρόκειται να συμμετάσχω σε καμιά συζήτηση σε site οπου γνωριζω συμμετέχουν εικονικές πολιτικές προσωπικότητες ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε σελίδες τραμπούκων νεοφασιστών και προβοκατόρων


Παράθεση:

Δικαίωμα βέβαια έχει ο κύριος Βήχος , η Μαρία , η Βάσω ,και η Ματίλντα να χρησιμοποιούν στο site τους όποιο ψευδώνυμο θέλουν και ακόμα και το "Ένας" όπως και να αναδημοσιεύουν κείμενα "φασιστών" του Στόχου και του Ρεσάλτο, όπως μας αποκαλούν. Δικαίωμα τους. Απλα διευκρινίζω ότι δεν εχω καμια ανάμειξη και ότι δεν γρέφω εγώ εδώ πέρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις


Και κάτω από αυτά ο "αγωνιστής, ο επαναστάτης, ο συνθέτης, ο άνθρωπος, ο Μπολσε-Βήχος" μου απαντά

"Ασε τα σάπια ρε"

Τι ήθος , τι ποιότητα αγωνιστή και ανθρώπου! Πραγματικό παράδειγμα για όλους μας ο "σύντροφος" Βήχος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης







ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 8:37 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Poli dimokratia ston Politiko Nteke , kopsane to arthro stegna giati itan tou "Stoxou" lei , gia tin tabakiera kouventa.....
Kai kala oi alloi , "Fasistes" kai "traboukoi" einai tha rixoun kai xilo se "aniperaspistous neous" (Kai alla Xafiedotypiaka), oi alloi pou einai "dimokrates" "Anthropistes" kai den xero ti allo giati den to katadikazoun? Giati to Krivoun??

Ehoune pesi oi maskes pleon , kai fenetai to prosopo tou parakratous pou foraei tin maska "Anthropisti" , "Exegermenou" ,"Nearou" "Antiratsisti" , kai aftoi pou tous xeroun kai tous kaliptoun einai to idio ipeuthinoi!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Πιροσκί
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 8:48 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάλι κτύπησε ο Καραμήτρος. Τον τρώει ο κώλος του. Δεν μπορεί να ησυχάσει. Μόλις τα πράγματα ηρεμούν λίγο τα ανακατεύει σαν κωλοτυλίχτης και κωλοβελώνης. Μόλις παύουν να ασχολούνται μαζί του, "στήνει" νέους καυγάδες για να βγει στον "αφρό", ρίχνοντας τα "βάρη" στους άλλους.
Το κείμενο του ΟΙΣΤΡΟΥ, δημοιεύτηκε ολόκληρο στο Π.Κ. με την υπογραφή "ένας"
Και να το ήθελε να το κάνει ο "ένας" δεν θα μπορούσε. Είναι σεσημασμένος στο Π.Κ.
Είχαμε λίγο καιρό ηρεμία. Τώρα αρχίζουν πάλι τα κλαρίνα.
Αχ ρε άτιμε Καραμήτρο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ένας.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 8:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αφού φασιστικά έκοψαν το κείμενο του Οίστρου επειδή είναι "φασίστας" , μετά οι δημοκράτες αυτοί ανθρώπιστές το ξαναέβαλαμν με το ψευδώνυμό μου, για να γρα΄φουν απο κάτω ότι και γω... ίδιος "φασίστας"είμαι με τον Οίστρο (εξάλλου μην ξεχνάτε ότι έχουμε φτιάξει και μαζί με τον Οίστρο, το Μίστερ Μαξ, ένα ατομο απο το Indymedia και κάποιο γνωστό ψυχίατρο, και το "anoxitelos" όπως έχει γραψει ο Βήχος) . Μετά μετάνισωσαν , και έκοψαν το μεγαλύτερο κομμάτι του κειμένου ,ενώ "μου" τα ...έχωσαν χοντρά και σε μένα και στο Ρεσάλτο... ότι είμαστε όλοι φασίστες!

Ευχαριστώ το φίλο που με ειδοποήσε, εγώ δεν τα είχα δει όλα από την αρχή γιατί δε μπαίνω πια συχνά σε αυτο το βόθρο (όπως άλλωστε και ο περισσότερος κόσμος πλέον) και έτσι μπορούν να ανοίγουν διαλόγους μαζί "μου" και να φροντίζουν να με "νικάνε" πάντα... προς τερψιν των ελάχιστων θεατών...
Θα τους συνιστούσα πάντως να παίζουν κάνα τάβλι με τον ευατό τους και να φαντάζονται ότι νικάνε εμένα (άμα "φέρνω" 6άρες θα ξαναρίχνουν μέχρι να φέρω ασσόδυο). Μπορούν έτσι να εκτονωθούν πάνω μου όσο θέλουν, ενώ θα εϊναι λιγότερο επικίνδυνο και για τους ίδιους. Σκεφτειτε χαρά που θα έκαναν ο "Γρηγοριος", η "Μαρία", η "Ματίλντα" , η "Αναστασία" και "εγώ" να παίζουν τουρνουά τάβλι μεταξύ "τους" και "εγώ" να βγαινω πάντα τελευταίος

Επειδή ειναι γελοία η κατάσταση προτείνω να μεταφερθεί το παρον από τις καταγγελίες στην ενοτητα "χιούμορ"
Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Παναγιώτης.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 9:00 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αφήστε τις αλητείες και μην ξαναπατήσετε στο ΠΚ. Χυδαίοι προβοκάτορες.Εσείς δημοσιεύσατε το κείμενο του oistrou που το είχαμε σβήσει όταν το δημοσίευσε ο ίδιος. Μακριά από το ΠΚ. Αντε μπράβο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 9:04 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΒΗΧΟ η υπομονή έχει και τα όριά της. Είναι το Ι.P. του "ενας";
Γιατί ΕΓΩ ειδοποίησα τον "ένας"που δεν ΓΝΩΡΙΖΕ τίποτα για το αρχικό κείμενο που είχε δημοσιευτεί -πριν κοπεί.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται μαζί σου. Μη προβοκάρεις, όμως διαρκώς τον "ένας". ΒΡΙΣΕ ΕΜΕΝΑ...
Και αυτά περί "αλητειών" ΟΧΙ ΕΔΩ
Επιστροφή στην κορυφή
ένας.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 9:04 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βήχος Παναγιώτης. έγραψε:
Αφήστε τις αλητείες και μην ξαναπατήσετε στο ΠΚ. Χυδαίοι προβοκάτορες.Εσείς δημοσιεύσατε το κείμενο του oistrou που το είχαμε σβήσει όταν το δημοσίευσε ο ίδιος. Μακριά από το ΠΚ. Αντε μπράβο.


Παρακαλώ ΘΕΡΜΑ τους διαχειριστές να ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ το σχόλιο του Βήχου. Πρώτον γιατί μόνος του παραδέχεται ουσιαστικά αυτό που έκανε, και δέυτερον γιατί το θέμα έχει μεταφερθει στο χιούμορ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη κατακλείδα γι αυτή την ενοτητα.
Επιστροφή στην κορυφή
ένας.
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 29, 2006 9:12 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αν θέλετε πάντως μπορείτε να κλειδώσετε τη συζήτηση.
Καλή η παράσταση αλλα δε μπορούμε κάθε μέρα να ασχολούμαστε με αυτή την σύγχρονη φαρσο-τραγωδία για ένα ρόλο , αυτόν ενος άρρωστου ανθρώπου που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο καθημερινά ως σύγχρονη παράσταση καραγκιόζη με μαριονέτες εικονικά μοντέλα του Χόλυγουντ με ελληνικά ονοματα, εικονικούς μπαμπούλες, εικονικό "Ευτύχη Μπιτσάκη" , εικονικές γνωστές πολιτικές προσωπικότητες και κόμματα, και όλο αυτό το τρελοκομείο, μέχρι και εικονικό αντίγραφό μου έφτιαξαν να συμμετέχει!