Thursday, May 03, 2007

Το «αριστερό» προφίλ των μέσων «αντίπληροφόρησης» ή ο έλεγχος του διαδικτύου απ’ τον Μεγάλο Αδελφό.

Για να δημιουργηθεί το «αριστερό» προφίλ του Ιντυμύντια οι διαχειριστές του άφηναν αρχικά τις διάφορες απόψεις να εκφράζονται ελεύθερα, όπως ταιριάζει σε ένα αριστερό μέσο αντιπληροφόρησης. Σιγά-σιγά αλλά σταθερά άρχισαν την λογοκρισία, όλο και πιο ασύστολα, για δημοσιεύσεις που έθεταν το ζήτημα του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα της αμερικάνικης Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η άποψη που υποστήριζε ότι ο εξαμερικανισμός δεν δημιουργεί μια σύνθεση ανώτερου πολιτισμού βουλιάζει την ανθρωπότητα στη βαρβαρότητα των φυλετικών γκέτο του ιστορικού παρελθόντος γινόταν στόχος άγριων και υβριστικών επιθέσεων και τελικά εξοβελίζονταν απ’ τους λογοκριτές. Τι ήταν και τι επιδίωκε το διεθνές δίκτυο των Ιντυμύντια; Μετά από έρευνες για τις συνθήκες γέννησης του δικτύου, την ιστορία του, τις διασυνδέσεις, και τους χρηματοδότες του βγήκε στη φόρα ότι πίσω του βρισκόντουσαν τα αμερικάνικα μονοπώλια και ότι ήταν ένα από τα μέτρα που πείρε το κατεστημένο για να ελέγξει το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης των αγορών που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του με μεγάλες διαδηλώσεις των Αμερικάνων εργατών και της νεολαίας στο Σηάτλ των ΗΠΑ.

Αφότου η λογοκρισία έγινε μόνιμη πρακτική στο ελληνικό Ιντυμύντια ένα δεύτερο σάιτ «αντιπληροφορησης», το Πολιτικό Καφενείο, είχε μια καλή ευκαιρία να αποκτήσει την δική του «πελατεία» επιτρέποντας σε όλες τις απόψεις να εκφάζονται χωρίς λογοκρισία. Το περίεργο, που έβαλε σε σκέψεις τον γράφοντα, είναι ότι και τα δύο σάιτς είχαν κάποια σχέση με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Το Π.Κ. μέσω του δημοσιογράφου Γιάννη Αγγελή και το Ιντυμύντια, μέσω του Αρίστου Γιαννόπουλου και του αδελφού του Νίκου. Οι διαχειριστές και των δύο σάιτς γνωρίζονται μεταξύ και ήταν φανερό ότι έχουν συνεργασία και αλληλοκάλυψη. Η ελευθερία της αντιπληροφόρησης παρότι είναι χαλαρότερα οριοθετημένη στο Π.Κ. ελέγχεται τελικά απ’ τα σχέδια και τις επιδιώξεις εκείνων που πληρώνουν. Οι ίδιοι γνωρίζουν ποια είναι αυτά τα σχέδια και που αποσκοπούν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν τίποτε κοινό με την αντίληψη της αμερόληπτης αντιπληροφόρησης. Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα η διαχείριση και των δύο σάιτς κάνει ότι μπορεί για ν’ απαξιώσει και την πληροφορία και τον χρήστη που την ανεβάζει, εφόσον είναι σε αντίθεση με τα καθεστωτικά ιδεολογήματα της πολυπολιτισμικότητας, των ανοιχτών αγορών και συνόρων. Αποστέλλεται στην πυρά ως ρατσιστική, φασιστική και προβοκατόρικη. Το ίδιο συμβαίνει στην περίπτωση που ο χρήστης θα διανοηθεί ν’ αμφισβητήσει τους καθεστωτικούς μύθους του τρομοκρατικού θεάματος και τις αστυνομικές σκευωρίες. Για όσους ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα είναι γνωστό ότι το ΠΚ κόπιασε σκληρά για να καλύψει τον Τσιγαρίδα όταν οι συγκατηγορούμενοι του τον ξεσκέπασαν ότι ήταν κατασκευασμένο μέλος του ΕΛΑ με αποστολή να στηρίξει την σκευωρία της αντιτρομοκρατικής σε βάρος Αθώων. Ενώ απ’ τη μεριά του το Ιντυμύντια κάλυπτε τον πράκτορα της ΚΥΠ Κουφοντίνα, ο οποίος πότε με την σιωπή του και πότε με άλλα τερτίπια στήριξε και στις δύο δίκες της δήθεν 17Ν το σενάριο της αστυνομίας. Στην πολιτική, όπως και στην ζωή υπάρχει καταμερισμός εργασίας και έτσι ο καθένας έχει αναλάβει ένα τομέα, ώστε ο εργαζόμενος ελληνικός λαός να είναι από παντού κυκλωμένος από απάτη.

Όταν εμφανίστηκε ξαφνικά το περιοδικό Ρεσάλτο με δικό του Φόρουμ στο διαδίκτυο ξέσπασε την ίδια στιγμή κρίση στο του ΠΚ, σκάνδαλο με τις πολλαπλές περσόνες του Βήχου, παρουσιάστηκαν φανταστικά σενάρια με ήρωα το Βήχο, πλαστογραφίες τοποθετήσεων, και άλλα παρόμοια που είχαν σαν αποτέλεσμα μερικοί σημαντικοί «θαμώνες» του Π.Κ. να μετακομίσουν στο φόρουμ του Ρεσάλτο ή να αρχίσουν να μετέχουν και στα δύο σάιτς. Ανάμεσα τους και ο ίδιος ο Βήχος έδωσε χέρι βοηθείας, πνοή θα έλεγα, για να έλθει στη ζωή ανταγωνιστικό, υποτίθεται, σάιτ. Απ’ την άλλη μεριά η διαχείριση του Ρεσάλτο έπνιγε τα επικριτικά σχόλια που είχαν στόχο τον Βήχο. Είναι άραγε τυχαία όλα αυτά ή αποδεικνύουν προσχεδιασμένο καταμερισμό της εργασίας? Για όσους δεν φορούν παρωπίδες ήταν ορατή και η έντεχνη στήριξη του Θύμιου, απέναντι στις καταγγελίες του Μήτσου Τούμπανη.

Σχετικό άρθρο με τίτλο Ποιος Είναι Ο Βηχος?
στο μπλογκ:
http://vngelis.blogspot.com/2006_10_01_archive.html


Όλα δείχνουν ότι υπάρχει παρασκηνιακή διαπλοκή Ρεσάλτο – Π.Κ. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δυο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν μαζί και μαζί εξαφανίστηκαν! Αντώνης Φουντούρης ο ένας, και Μάριος Μαγιολαδίτης ο άλλος. Είχαν σχέση μεταξύ, φοίτησαν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και υπήρξαν οργανωτικοί συντελεστές σε ζητήματα ίντερνετ και αρχείου στο ΠΚ και στο Ρεσάλτο. Υπήρξαν μέλη του ΚΚΕ απ’ όπου διώχτηκαν κακήν-κακώς. Και οι δύο έχουν σπουδάσει τους υπολογιστές, και έχουν κατηγορηθεί και αλληλοκατηγορηθεί για σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες. Μάλιστα ο Μαγιολαδίτης λέγεται ότι σπούδασε κρυπτογραφία στη Γερμανία, κλάδος που ενδιαφέρει τις υπηρεσίες πληροφοριών. Όταν έχει γίνει δημόσια γνωστό, απ’ την κόντρα του Βήχου με τον πρώην συνεργάτη του Δημήτριο, ότι δεν έχει τις γνώσεις και τα μέσα να στήσει το ΠΚ και ότι τον βοηθούσε ο Μ. Μαγιολαδίτης, δεν είναι λογικό ν’ αναρωτηθούμε αν το ΠΚ στήθηκε, για τους χρήστες τους ή για άλλους?
Σημειωτέον ότι ο Βήχος πριν λίγο καιρό κατάστρεψε σημαντικό μέρος των αρχείων του ΠΚ ώστε δεν μπορεί να βρει κάποιος σήμερα τα διάφορα που είχαν γραφτεί (μερικά απ΄ τον Βήχο) και ενοχοποιούσαν τον ίδιο, τον Φουντούρη, και τον Μ. Μαγιολαδίτη.

Τα ιδια ακριβώς ερωτήματα μπαίνουν και για τον Θύμιο. Όταν ο ίδιος δεν έχει ιδέα απ’ την λειτουργία του φόρουμ πως το κρατάει χωρίς τις ειδικευμένες γνώσεις του Φουντούρη?

Ίσως να νομίζουν και οι δύο ότι γεννηθήκαμε σε άλλες εποχές και δεν γνωρίζουμε που αποσκοπεί η χαρτογράφηση των μελών η των χρηστών στα σαιτ της δήθεν «αντιπληροφόρησης». Με πρόφαση την αντιμετώπιση της προβοκάτσιας και του τρολλαρίσματος, πρακτικές που συχνά είναι οι ίδιο πίσω τους, με τις πολλαπλές περσόνες τους, χαρτογραφούν τους χρήστες και ελέγχουν τον διάλογο ώστε να εξαπατούν και να αποπροσανατολίζουν κάθε νεαρό και σκεπτόμενο χρήστη που δεν έχει διαμορφώσει ακόμα θέσεις και αναζητά τον ειλικρινή διάλογο για να ερευνήσει και να προσεγγίσει την αλήθεια για τα διάφορα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Και οι δυο, Θυμιος και Βήχος γνώριζαν την ιδιότητα του Ιανού, του Γκαγκαούζου και άλλων γλυψηματιών, που χρησιμοποιούσαν και σαν πολικά ντόπερμαν κράταγαν μυστική την πραγματική πολιτική τους ταυτότητα, ενώ σε άλλους ζήταγαν ακόμα και ονοματεπώνυμο. Αυτές είναι ύπουλες πρακτικές που συνήθως εξυπηρετούν ύπουλους σκοπούς.

Οι Ιοί, κάνουν σα να ανακάλυψαν την Αμερική, επειδή τώρα μπορούν ν’ αποδείξουν ότι το Ρεσάλτο έχει σχέσεις με κάποιους ακροδεξιούς και «εθνικιστές» λες και δεν μετέχουν και οι ίδιοι στον καταμερισμό εργασίας μεταξύ λακέδων, λες και αυτοί δεν έχουν πουληθεί αντί πινακίου φακής στους κρεατέμπορους του συστήματος και δεν το υπηρετούν απ’ το δικό τους πιο νευραλγικό πόστο. Η επιχείρηση χειραγώγησης των αντιστάσεων του ελληνικού λαού στον επιχειρούμενο εθνικό και κοινωνικό εξανδραποδισμό του απ’ τα κακόφημα λαμόγια της πολιτικής όπου κι αν ανήκουν και με ότι ετικέτες κι αν εμφανίζονται θα μας βρουν μπροστά τους. Προσωπικά με έχουν αποκλείσει απ’ το Ιντυμύντια, από το Πολιτικό Καφενείο, έχω υποστεί τη λογοκρισία του Ρεσάλτο και επειδή δεν πρόκειται να σιωπήσω είναι προδιαγεγραμμένος και ο τελικός αποκλεισμός μου από το Ρεσάλτο. Έτσι, στο εξής θα δημοσιεύω κείμενα απ’ το εξωτερικό εδώ (http://vngelis.blogspot.com/) και όποιος θέλει να τα αναδημοσιεύσει αλλού δικαίωμα του, αρκεί ν’ αναφέρει την πηγή.

---------------------------------------------------------------------------------------

Τον θυμάστε αυτόν από το ασφαλίτικο site Anti-vixos; Που το έφτιαξε - όπως ο ίδιος δήλωσε - μετά από εντολή της ασφάλειας;

Δεν συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ εδώ και καποιο καιρό αλλά διάβασα κάποια πράγματα για τα οποία και δεν πρόκειται να μείνω σιωπηλός.

Τριάντα χρόνια τώρα η αριστερά στην Ελλάδα γνώριζε (και γνωρίζει) πολύ καλά ποιά ήταν η αγωνιστική αντιδικτατορική δράση του Θύμιου Παπανανικολάου, και δεν τη γνώριζεi επειδή έτσι ο ίδιος την έχει διηγηθει κλπ, αλλά από ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, μέσα από αυτά που είδαν όσοι είχαν την εποχή εκείνη μια ηλικία και μια δράσh . Τη δράση αυτή τη γνωρίζω και γω πάρα πολύ καλά, όχι από τον ίδιο το Θύμιο αλλά από πολλούς άλλους αγωνιστές της εποχής, από τους Λαμπράκηδες και το ΚΚΕ και όχι μόνο. Το Θύμιο τον γνωρίζω τα τελευταια 10 χρόνια μόνο, αλλά ξέρω πολύ καλά ποια ήταν η δράση του και την εποχη της διχτατορίας όπως και μετά μέχρι σήμερα, και αυτά από ανθρώπους που τον έζησαν από πρώτο χέρι.
Αφήνοντας έξω την κριτική για διάφορους πολιτικούς χειρισμούς του και λάθη (που όποιος είναι αλάθητος στhν αριστερά να μας το πει) ο Θύμιος Παπανικολάου αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για την ασυμβίβαστη αγωνιστική του στάση, από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και σήμερα.

Την δράση του Θύμιου Παπανικολάου τη γνωρίζει πολύ καλά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν θα περιμένουμε να τη μάθουμε ούτε από τους ΙΟΥΣ, ούτε από οποιοδήποτε φερέφωνο της Αμερικάνικης Πρεσβείας, ούτε επίσης από μεμονωμένα άτομα που ποτέ δεν είχαν καμιά απολύτως πολιτική επιρροή πουθενά όλα αυτά τα χρόνια και η "αγωνιστική" δράση τους περιορίζονταν στον πολιτικό αυνανισμό και τυχοδιοκτισμό.
Από κει και πέρα η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα να γίνεται. Η αριστερά ξέρει πολύ καλά ποιος είναι Θύμιος μέσα από τη δράση του στο κίνημα για πανω απο 40 χρονια ήδη, και δεν περιμενει να τη "μαθει" ούτε από Πολιτικούς Βόθρους ψυχωτικών, ούτε από τους Ιούς ούτε από κανένα κλόουν του Internet. Σε αυτή την παγίδα θα είναι μεγάλο λάθος να πέσει και να παρασυρθεί οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος άνθρωπος, ειδικά κόσμος που πολιτικά κινείται σε κατεύθυνση σύγγρουσης με όλο αυτό το νεοταξικό οχετό.

Εκφράζω λοιπόν την πλήρη αηδία και αποστροφή μου για όσα διάβασα να γράφονται στους διάφορους Πολιτικούς Βόθρους, όπως και για κάποιες πολιτικές πρακτικές και λογικές , για κάποιες "πολιτικές κουλτούρες" που και το εργατικό κίνημα και η κοινωνία τις εχει περιθωριοποιήσει εδώ και χρόνια. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω ούτε θα απαντήσω σε πιθανές προβοκάτσιες και λασπολογία σε βάρος μου , γιατί και ο κόσμος της αριστεράς αλλά και γενικά κάθε Έλληνας πατριώτης γνωριζει πολύ καλά το ποιον των ανθρώπων που έχουν ζυμωθεί και παλέψει μέσα στα κινήματα τόσα χρόνια, ενώ αντίθετα κανείς σχεδον δεν γνωρίζει ούτε καν την ύπαρξη (και ούτε θα τη γνωρίσει) κάποιων κλόουν του διαδικτύου

Αντώνης Φουντούρης
Ηράκλειο, 3 Μαη 2007



Κωλος και βρακυ με τον Οιστρο Δημοσιογραφο του Στοχου ο Θυμιος..


Καταρχάς ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους...

ξέρει κανείς να μου πει αν αληθεύει πως την Δευτέρα που θα ανακοινώσει ο Κακλαμάνης τις υποψηφιότητες στον δήμο της Αθήνας θα υπάρχει μέσα και ένα πρόσωπο που το όνομα του έχει συζητηθεί εκατοντάδες φορές στο ίντερνετ;

έχει κανείς τέτοια ενημέρωση;
_________________
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΖΗΤΗΤΕΟΝ ΤΟΙΣ ΤΕΚΝΟΙΣ, ΟΙ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΒΙΟΙΣ ΕΙΣΙΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΙΣ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΙΣ ΑΡΙΣΤΟΙ.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

www.greekalert.com




Ροβεσπιέρος
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 7:55 pm
Οιστρο καλώς ήρθες.
Δύσκολα μας βάζεις.
Ούτε τα αρχικά δεν δίνεις, αφού ασφαλώς ξέρεις...
Είναι μεγάλη έκπληξη;
Μήπως είναι η "περσόνα" μου;

3 comments:

vngelis said...

Rea

Καλημέρα σε όλους!

Καιρό είχα να μπω στο σάιτ και μπαίνοντας τώρα δοκίμασα μια μάλλον οδυνηρή έκπληξη, βλέποντας παλιούς συντρόφους να εγγίζουν τα όρια της αυτογελοιοποίησης.

Η επίθεση στον σ. Θύμιο από τον σ. Τούμπανη με τέτοια μέσα, γκεμπελίστικης συκοφαντίας, είναι κάτι που μόνο στα πλαίσια εφιαλτικής επιστημονικής φαντασίας μπορούσα να την "δεχτώ".

Δεν θα εκθέσω τις επί μέρους σκέψεις μου, θεωρώ ότι είναι απολύτως περιττό και χάσιμο χρόνου, προχωρώ κατευθείαν στο συμπέρασμα και την πρότασή μου:

Σύντροφοι που είστε κοντά στον σ. Τούμπανη, φροντίστε παρακαλώ να τον πείσετε να επισκεφτεί κάποιον ειδικό, γιατί είναι εξοφθάλμως προφανές ότι ο σύντροφος έχει υποστεί μεγάλη ψυχολογική διαταραχή.

Η πρότασή μου αυτή είναι ειλικρινής και με αγάπη, δεν έχει κανένα ίχνος ειρωνείας ή χλευασμού. Όλοι άνθρωποι είμαστε, ευαίσθητοι και επιρρεπείς –άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο- σε μεταπτώσεις και ασθένειες, σωματικές ή ψυχικές.

Εύχομαι η ασθένεια αυτή να ξεπεραστεί σύντομα και ο σ. Τούμπανης να ξαναβρεθεί κοντά μας, στην Αριστερά που αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται ούτε ένα από τα αξιόλογα στελέχη της.
_________________
Σοφόν το Σαφές
Έλληνες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρέα



Ένταξη: 14 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 68


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 04, 2007 12:04 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατύχημα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποσειδών έγραψε:


Εύχομαι η ασθένεια αυτή να ξεπεραστεί σύντομα και ο σ. Τούμπανης να ξαναβρεθεί κοντά μας, στην Αριστερά που αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται ούτε ένα από τα αξιόλογα στελέχη της.


Πράγματι εκείνος που θα βγει περισσότερο ζημιωμένος από την όλη υπόθεση είναι η αγωνιστική αριστερά. Όταν δίνουμε μόνοι μας με φήμες και υπονοούμενα πράσινο φως στους μηχανισμούς του κράτους,αύριο όποιος σηκώνει κεφάλι θα κινδυνεύει να στιγματιστεί με φημολογίες ως πράκτορας. Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα σπείρει τη σύγχυση, την υποψία και την απογοήτευση; Κανείς δεν θα εμπιστεύεται κανέναν.
Όπως απογοήτευση αισθάνομαι εγώ τώρα, όταν βλέπω να μην κρίνονται οι απόψεις του Ρεσάλτο (μεταναστευτικό, τρομοκρατία κλπ), αλλά να οδηγούμεθα στον παραλογισμό ότι αυτές οι απόψεις διακινούνται από χαφιέδες της Νέας Τάξης! Ο έχων κρίση ας κρίνει...

vngelis said...

Ενω λογοκρινουν τις παρεμβασεις αναφερουν το ονομα μου, ως συνηθως και απ'την αλλη μιλανε για τις... θεσεις του Ρεσαλτο!

Το ιδιο εκανε και το Χαφιεδομυντια μετα το ΠΚ, τωρα το κανει το Ρεσαλτο. Μονο η λογκρισια και οι εικονικοι χρηστες να υποστηριζουν την γραμμη που εχουν τους σωζει.

Ενα περιοδικο-Φορουμ οπως ειναι το Ρεσαλτο δεν εχει θεσεις, αφου δεν ειναι οργανωση αλλα πρωσοπικο φεουδο τοσο στην παραγωγη οσο και στην υλη του ιδιωκτητη και των χρηματοδοτων. Ποιες θεσεις εχει το περιοδικο για την τρομοκρατια?

Δεν θυμαμαι να ειχε ζητησει και ο Θυμιος Επιπτροπη Εξετασης για τον Τσιγαριδα (δικη ΕΛΑ) και τωρα μονος του εβγαλε εξωφυλλο οτι ρουκεττα χτηπησε την Πρεσβεια και οτι τον Σανταμ τον κρεμασαν. Αρα αναπαραγει τις πλαστες ειδησεις οταν ο ιδιος υποτιθεται ειναι εναντια στην ...σκηνοθετημενη προβοκατσια.

'Και τωρα ερχεται ο Βηχος να πει τ'ακολουθα δεν ξερει λεει
Εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε έχουμε πληροφορίες για χαφιέδικη δράση του Θύμιου Παπανικολάου κατά την περίοδο της χούντας. Αν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο δεν θα αντιμετωπίζαμε αρχικά συντροφικά την έκδοση του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ ούτε θα το διαφημίζαμε από την ιστοσελίδα μας.'

Αρα απ'τη μια το ανεβαζει Ρεσαλτοπατσαβουρα φασιστικο εντυπο και απ'την αλλη το διαφημηζε! Ο λογος ποιος για να δεσει το παραμυθη που οι συντροφοι του στην Χαφεδοτυπια χρονια τωρα προετοιμαζουν οτι εχουμε σχεση με το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφερη. Με την ιδια λογικη εχω σχεση χρονια τωρα με την Χαφιεδοτυπια αφου ανεβαζα αρθρα πρωτα στο Ιντυμυντια και μετα στο ΠΚ. Σχεση εχουν οι ιδιοι μεταξυ τους αφου ειναι αλληλοδιαπλεκομενοι.


Γιατι δεν ρωταει για Επιτροπη Εξετασης στο ζητημα που τεθηκε του Θυμιου και τα χρονια της δικτατοριας οπου ειχε ...μαρξιστικες εκδοσεις κατω απο αμερικανικη χουντα (αλλη μια πρωτια στον κοσμο μαζυ με την πρωτια της 17Ν που επι 27 ολοκληρα χρονια δρουσε χωρις να πιασουν κανεναν!)

Λογικο ειναι να μην ρωταει οταν και οι δυο ειχαν δυο χαρακτηρες κοντα τους που επισημα τους εχουν βγαλει οτι ειναι ασφαλιτες η συνεργαστηκαν με την ασφαλεια για να βγαζουν σελιδες του ιντερνετ.

Ο Βηχος λεει οτι ο Φουντουρης συνεργαστηκε με την ασφαλεια για να βγαλει το anti-vihos, ο Θυμιος λεει οτι ο Φουντουρις δεν ειναι ετσι αρα ποιο ειναι αληθεια ποιο ψεμμα? Δεν μπορει να λεει ο Βηχος οτι ο Φουντουρης ειναι πρακτορας δημοσια και ο Θυμιος να κανει την αγνη περιστερα?

Ο Φουντουρης μηνες δεν εχει εμφανιστει εμφανιστηκε ομως να καλυψει τον Θυμιο. Ποιος ομως ειναι ο Φουντουρης που τον καλυπτει ετσι με αυτον τον τροπο και γιατι χρειαζεται την καλυψη του ο Θυμιος?

Δικιο εχει λοιπον ο Βηχος για τον Φουντουρι η ο Θυμιος? Οταν και οι δυο δεν μπορει να εχουν δικιο τι παιζεται.

Οι ερωτησεις απο μονες τους χρειαζονται απαντησεις και οσο δεν απαντατε αυτο ξεφτυλιζεσται στον δικο σας περιγυρω.

Nativist said...

Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Την μία κώλος και βρακί και την άλλη αλληλοτρώγονται σαν τις κακές πουτάνες. Και πάντα το ίδιο σκηνικό: Από κοντά υποκείμενα γλοιώδη, όπως Ιανοί, ο Γκαγκαούζοι κ.λπ., που την μία τους έχουν στα ώπα-ώπα και την άλλη ξεχέζονται. Λερώνεσαι και μόνο που ασχολείσαι με τέτοια σκουλήκια.