Tuesday, May 01, 2007

Δηλωση Βηχου και Ιντυ για Ρεσαλτο

Όσον αφορά το ΠΚ, επειδή η απαίτηση τίθεται για μία ακόμα φορά, έχω να πω τα εξής: Εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε έχουμε πληροφορίες για χαφιέδικη δράση του Θύμιου Παπανικολάου κατά την περίοδο της χούντας. Αν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο δεν θα αντιμετωπίζαμε αρχικά συντροφικά την έκδοση του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ ούτε θα το διαφημίζαμε από την ιστοσελίδα μας.
Στο εγχείρημα του Ρεσάλτο είδαμε μία συντροφική εκδοτική προσπάθεια και την υποστηρίξαμε χωρίς ανταλλάγματα ή πολιτικές σκοπιμότητες. Στην πορεία, όμως, παρακολουθώντας την αρθρογραφία του ΡΕΣΑΛΤΟ προβήκαμε σε σφοδρή κριτική.
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=666
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=675
Αυτή ήταν και η δική μας παρέμβαση σε όλη αυτή την ιστορία παρ’ ότι αρθρογράφοι του Ρεσάλτο μας προκάλεσαν και προσωπικά εμένα μου επιτέθηκαν με χυδαία ρυπαρογραφήματα. (βλέπε Υποβρύχιο, κλπ).
Όσον αφορά τώρα τις καταγγελίες του Μήτσου Τούμπανη, εμένα προσωπικά μου έκαναν αλγεινή εντύπωση! Όχι γιατί είναι ψεύτικες (αυτό εγώ δε το γνωρίζω) αλλά γιατί έγιναν μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν με την ομάδα του και το Ρεσάλτο. Οταν παρέα έστηναν το περιοδικό δεν γνώριζε ο Μήτσος το παρελθόν του Θύμιου; Κι αν το γνώριζε γιατί έστησαν μαζί το Ρεσάλτο, δέχθηκαν να αρθρογραφούν σε αυτό ακροδεξιά στοιχεία και ότι άλλο έχει προκύψει από τότε;
Εμείς δε συμμετέχουμε σε τέτοιες άθλιες συναλλαγές και σε τέτοια άθλιες συνεργασίες. Είναι έξω από την πολιτική κουλτούρα και ηθική μας.
_________________
ΒΗΧΟΣ
Υπεύθυνος του forum.
Μουσικοσυνθέτης - Καθηγητής Μουσικής - Πιανίστας





Δ
ημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2007 7:26 pm
ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ...
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2007 7:26 pm

κάνουν τα πουλάκια στα δέντρα Δημόνικε.
Ο Τούμπανης γράφει πως ο Θύμιος ο "παράνομος", ο "κυνηγημένος" κι ο "αντιστασιακός" μπαινόβγαινε στην Ελλάδα με τις ευλογίες τις χούντας κι ότι ήταν ΧΑΦΙΕΣ. Άφησε και μερικά υπονοούμενα ότι τον είχαν στείλει για να χαφιεδίσει τον Πάμπλο!!!
Αυτά που γράφεις για τον Βελουχιώτη είναι για γέλια. Μπορεί ο Βελουχιώτης να είχε μαζί του μερικούς παπάδες - αντάρτες αλλά δεν συνεργάστηκε με κανέναν δωσίλογο ούτε με ναζίδες. Ο Θύμιος όμως συνεργάστηκε ανοιχτά με χρυσαύγουλους, με φασίστες κι ακροδεξιούς.
Όσο για τις αποδείξεις υπάρχει η επώνυμη καταγγελία του Τούμπανη για το ρόλο του Θύμιου στη χούντα και τα βάσιμα ερωτήματα που μπαίνουν μέσα από αυτές τις καταγγελίες.
Ο Θύμιος αντί να απαντήσει άρχισε να κάνει κο κο κο!
Όταν ο Θύμιος κι η παρέα του, από κοντά κι η ομάδα Τούμπανη μέσω του ηλίθιου Βαγγέλη, συκοφαντούσαν το ΠΚ ότι τα παίρνει από τον Σόρος κι ότι είναι η ούρά του ίντυ πού ήσουνα τότε για να απαιτήσεις αποδείξεις;
Τώρα που υπάρχει μια επώνυμη καταγγελία κατά του Θύμιου κι έχουν τεθεί βάσιμα ερωτήματα, πουλάτε όλοι σας τρελίτσα.
"Το πνεύμα μας δεν ωριμάζει ποτέ"...
Βρε ου να μου χαθείτε σκουληκαντέρες.




Οι Πολλαπλες Περσονες των 'Εναλλακτικων Σαιτ Αντιπληροφορησεις'...

1. Ποιος ειναι ο Ιανος, Γκαγκαουζος, Οιστρος, Ροβεσπιερος, Υποβρυχιο, Παλαιμαχος και παει λεγοντας? Την ιδια καταγγελια εγινε για τον Βηχο και τις πολλαπλες του περσονες.
Το Ρεσαλτο στο Φορουμ του με την ιδια λογικη δεν λειτουργει?

2. Ποιες οι σχεσεις Χαφιεδομυντια, ΠΚ και Ρεσαλτο εξ'αρχη?

3. Γιατι σταμπαρουν IP, μπλοκαρουν συμμετοχη χρηστων, και αλληλοκαλυπτονται?

4. Γιατι αρνηθηκε Εξεταστικη Επιτροπη ο Βηχος για τον Τσιγαριδα στην Δικη του ΕΛΑ και τωρα λεει τα παραπανω για τον Θυμιο, οτι δεν γνωριζει και οτι εγιναν μετα απο διαφωνιες. Ειναι απο μονο του ζητημα καθεαυτο η δεν ειναι. Εκει ο Βηχος δεν τοποθετηται. Λογικα βεβαια. Βγαζει την ουρα εξω απ'το ζητημα οπως παντα.

5. Γιατι δεν απανταει ο Θυμιος στις ανοικτες επονυμες καταγγελιες? Οι ερωτησεις αφου εγιναν χρειαζονται απαντησεις. Η υπεκφυγη απο μονη της μονο καιρο κερδιζει. Δεν λυνει ομως τις αποριες. Επι δυο τρια χρονια η ανονυμη καταγγελια καταδικαστηκε απ'ολλους. Τωρα που γινεται επονυμη, αποσιωποιηται οπως με την ανικανοτητα να διατυπωσουν χρυστες στο σαιτ του ΠΚ τις τοποθετησεις.

6. Γνωριζε ο θυμιος την ιδιοτητα των αρθρογραφων (ακροδεξιων) τοσο στο Ρεσαλτο οσο και στο Φορουμ απ'τον Οκτωβριο του 2006 που διατυπωθηκε πρωτιστος απο εμενα στο Φορουμ του Ρεσαλτο και αφου δεν τους γνωριζε οπως λεει, πως χαιροταν με τις επομενες (πεπαλαιωμενες ποια) αποκαλυψεις του Ιου? Τι παιζεται εδω?

Προσορινες ερωτησεις, σε λιγο ποιο εκτεταμενες.


vngelis

No comments: