Tuesday, May 15, 2007

Το 'Τρομοκρατικο' Υπερθεαμα στο Ρεσαλτο-ΠΚ

«Ο Κωνσταντινος και οι αλλες 10 περσονες στο ΠΚ που πηγαν? Που πηγαν και οι αλλες 10 περσονες στο Ρεσαλτο. Αργια η μετεκπαιδευση? Τελειωσε το μεροκαματο? Η μηπως ειχαν προκυρηξεις να γραψουν σε καμμια εφημεριδα ...οπως το Ποντικι?»]
vngelis

Το κυριο αρθρο στο Ρεσαλτο για το ζητημα με τιτλο το
Κτυπηπημα στην Πρεσβεια
"Επειδη εγω δεν ειμαι καχυπτοτος δεν θα πιστεψω ενα γραφικο που ειδα στην τηλεοραση να τον απομακρυνουν οι αστυνομικοι κακην κακως απο τον τοπο του συμβαντος και στα χερια του να κρατα ενα πλακατ που εγραφε ενα "οι αμερικανοι το κανανε".
Εγω και παλι το λεω δεν πιστευω σε αυτα τα σεναρια και ας λεει ο θυμοσοφος λαος μας οτι απο μικρο και τρελο μαθαινεις την αληθεια"
σ.6 Ρεσαλτο τ.14 απο Υποστρατηγο ελληνικης αστυνομιας η ελληνικης αμυνας δεν ξερω τι σημαινει το ε.α.

Που ειναι οι ερωτησεις για το τι εγινε? ΟΥΤΕ ενας δεν τις εθεσε. Κατα τ'αλλα ισως για να εξασφαλιση και αλλες επιδοτησεις ταχα αποκαλυπτει το Ρεσαλτο ποιος ειναι πισω απο τι? Που ειναι η αποκαλυψη, η αναλυση και η τοποθετηση αντιφατικων πληροφοριων που υπηρξαν την μερα εκεινη και τις επομενες μερες απ'τα ΜΜΕ? Τις ειδε κανεις? Απ'τη μια λενε οτι το Ρεσαλτο εχει θεσεις και γραμμη και απ'την αλλη παρουσιαζει την εικονικη εικονα της τρομοκρατιας απο Υποστρατηγο κι'ολλας και αμα κανει κανεις τις ερωτησεις αυτες στο Φορουμ του Ρεσαλτου σου το εξαφανιζουν το λογο.

Το ΠΚ απο παλια ανεκαθεν αρνουνταν να αφηνει τοποθετησεις φυλακισμενων του ανυπαρκτου ΕΛΑ. Αφου τους αφησε η Ελευθεροτυπια, τους αφησε και το ΠΚ. Τωρα αναδημοσιευει συνεντευξη του ...Κουφοντινα μαζυ με πολλες τοποθετησεις ασχετων. Εαν καποιος λοιπον πει οτι πολλες απ'τις περσονες του ΠΚ που συμμετεχουν στις 'συζητησεις' μπορει καλιστα να ειναι οι ιδιοι οι μηχανισμοι του κρατους που εχουν λογο να κερδιζουν απ'το νεο παραμυθι και τι νεα οργανωση που εβγαλαν στο προσκυνιο τον ...Επαναστατικο Αγωνα.

Μεχρι στιγμης ποιος εχει δει τοποθετηση για την υπαρξη αυτης της οργανωσης. Το Ρεσαλτο εχει αρθρα που λενε οτι εγινε χτυπημα στην Αμερικανικη Πρεσβεια και το ΠΚ οτι ουσιαστηκα υπαρχει αυτη η οργανωση με την συνεντευξη του Κουφοντινα. Οταν λοιπον εφαρμοζουν πολιτικη λογοκρισιας την εφαρμοζουν με καποιο πολιτικο σκεπτικο. Οι ιδιοι γνωριζουν τι σκοπο πραγματικα υπηρετουν. Εγω υποθεσεις κανω με ντοκουμεντα τους που κυκλοφορουν στα Φορουμ τους.

No comments: