Monday, April 23, 2007

ΠΚ=Με τον Δελαστικ η Με την ΣΙΑ?

Πριν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ?

Παράθεση:
Μην εχει κανενας αμφιβολια για αυτο.

'Στη ΣΙΑ ανηκουν ολοι οι δημοσιογραφοι που εχουν καποια κυριαρχια' Κολμπυ, πρωην υπευθηνος στη ΣΙΑ.

Αφιερωμενο στους γνωστους και αγνωστους υπαλληλους της νεας ταξης. Ακομα και τα αφεντικα σας εχουν δηλωσει δημοσια το τι εισαστε. Λες να μην το ξερουμε?

http://www.strike-the-root.com/51/herman/herman5.html
_________________
"Ο σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων απ'τους εργοδοτες ειναι η διαιωνηση της σκλαβιας"
Μαρξ
Στην εποχή της παγκοσμοιοποίησης, ο ελληνικός εθνικισμός αποτελεί απαραίτητη ανάγκη για την επιβίωση του ελληνικού έθνους...
http://vngelis.blogspot.com/

vngelis



Ένταξη: 24 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 939


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 01, 2006 10:38 pm Θέμα δημοσίευσης: Το παραπανω αρθρο εχει... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
στοιχεια για ποσους δημοσιογραφους συνεργαζονται με τη ΣΙΑ και αλλες νεοταξικες συνδεσεις που εχουν με τους Ρεμπουπλικανους.

Καλω θα ειταν να ειχαμε μια λιστα ελληνων δημοσιογραφων που συνεργαζονται με διεθνη κεντρα πχ το Παρατηρητηριο του Ελσινκι, ολλως αυτων που βγαζουν ανακοινωσεις εκ μερους των Βρυξελλων, τους Ιους, τους κυριους δημοσιογραφους των κυριωτερων εφημεριδων που δημοσιευουν νεοταξικα σχεδια πχ που ειταν υπερ του σχεδιου Αναν, η που ειναι υπερ των 'μειονοτητων' που καταπιεζονται στην Ελλαδα.

Με λιγη δουλεια θα μπορεσουμε να πλασαρουμε ερωτηματα για το ποιοι ειναι ολοι αυτοι που υποστηριζουν την πολιτικη τη νεοταξικη και ποιοι στην αριστερα εχουν ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ μαζοι τους.

Ετσι για να φανει οταν η ταδε ομαδουλα λεει ζητω πχ η Μακεδονια (δηλαδη οι αμερικανικες βασεις εκει αφου γι'αυτο προκειται) να δουμε ποιοι αλλοι δημοσιογραφοι στον τυπο λενε τα ιδια.

Εαν τους ηξερα και ειχα προσβαση θα το εκανα.
_________________
"Ο σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων απ'τους εργοδοτες ειναι η διαιωνηση της σκλαβιας"
Μαρξ
Στην εποχή της παγκοσμοιοποίησης, ο ελληνικός εθνικισμός αποτελεί απαραίτητη ανάγκη για την επιβίωση του ελληνικού έθνους...
http://vngelis.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Ένταξη: 24 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 939


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 02, 2006 12:39 am Θέμα δημοσίευσης: Δημοσιογραφος!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος Διαγραφή αυτής της δημοσίευσης
Μην ασχολείστε σύντροφοι. Μη πέφτετε στο επίπεδό τους. Διάλεξαν συνειδητά στρατόπεδο μαζί με τους φασίστες και όλο το λουμπεναριό της πολιτικής. Αγνοήστε τους και μην ξαναασχοληθείτε με δαύτους. Δεν έχουν σχέση ούτε με την Αριστερά, ούτε τις επαναστατικές παραδόσεις της ούτε την ηθική της.
Συνεχίστε τη μαχητική επαναστατική και έντιμη πορεία σας. Η Αριστερά γνωρίζει την πορεία στο κίνημα και της μιας και της άλλης πλευράς. Και αυτούς τους ρατσιστές και αντικομμουνιστές τους έχει ξεβράσει με αηδία.
Συντροφικά
Γιάννης Α.
_________________
Δημοσιογράφος στις εφημερίδες
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Που τις αποκτησε τις 'αντιρατστικες' περγαμηνες ο Αγγελης?

Με τις πλατες που δινει προς τα αφεντικα του?

Μονοι τους βγαινουν τωρα ενας ενας για τον Τεγοπουλο.

Και εις ανωτερα.

Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του για το ποιον μελος της 'αριστερας' που υποστηριζουν τις θεσεις της νεας ταξης για ανοικτα συνορα, τον κρατικο 'αντιρατσισμο' και την μοντερνα 'αντιεθνικιστικη' σταση της αρχουσας ταξης που στοχευει στη διαλυση της Ελλαδας.

Το ιδιο εκαναν και οι κυφηνες που διευθυνουν το Ιντυ. Οι μασκες τους ομως επεσαν και ετρεξαν στο ΠΚ να βρουν συμπαρασταση.

Δεν προκειται να σωσεται τα ΖΟΜΠΙ της νεας ταξης.

Ωσο και να προσπαθηται...


Οταν εβγαλα την ειδηση αυτη...απ'την Αμερικη την ιδια ετσι απαντησε ο Γιαννης Αγγελης τοσο στο ΠΚ οσο και στο Ρεσαλτο.

Τωρα που ο Δελαστικ ειπε τα ιδια για τους Αμερικανους και τον Ελληνικο τυπο τι εγινε?

Βγηκαν να τον υποστηριξουν!!

Περιεργω δεν ειναι οταν πριν μερικους μηνες ελεγαν τα αντιθετα.

No comments: