Thursday, March 12, 2009

TVXS-Χαφιε without borders?


Με ασταματητη προπαγανδα βγηκε στο αερα το νεο καναλι του Σορος ειδηκα για τα γεγονοτα στον Αγ. Παντελεημονα.

Χρυσαυγιτες εβγαλαν ολους τους κατοικους που αντιστεκονται στην λαιλαιπα της λαθρομεταναστευσης και στην τριτοκοσμοποιηση ολλων των συνοικιων.

http://www.tvxs.gr/v3592

Ενω αμα παρουμε μια πορεια αριστεριστων που ζητουν 'ανοιχτα συνορα' διαφερουν ταχα απ'την Χρυση Αυγη, που για λογους εσωτερικους εμφανιστηκε για να καπελωση μια κινηση πολιτων και να φανει οτι εχει σχεση με τους Ελληνες και δεν ειναι ξενοφερτη και η ιδια... αφου μια ζωη ξενους πατρωνες εγλυφε.

Μια απ'τις διευθυντριες ειναι η Ελευθερια Αλαβανου (συγγενια του γνωστου Ευρω-Αμερικανου πολιτικου?)

Το σαιτ ζηταει αυτη την συνεργασια των ιμπεριαλιστικων ΜΚΟ


Το TVXS ενδιαφέρεται για την ανάδειξη των δραστηριοτήτων των ΜΚΟ που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο εγκεκριμένων προγραμμάτων. (Ευρωπαϊκή Ένωση, διεθνείς πολιτιστικούς και άλλους φορείς, Υπουργεία κλπ.)

Το TVXS θεωρεί ότι αυτές οι δραστηριότητες και τα αποτελέσματά τους είναι πολύ χρήσιμα, ιδίως σε μια εποχή όπως η σημερινή.

Σ’ αυτό το πλαίσιο το TVXS προσκαλεί όσους ΜΚΟ το επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη συνεργασίας, ώστε με το κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο να προβληθούν οι δραστηριότητες και τα αποτελέσματά τους, όπως προβλέπεται κατά τις δράσεις δημοσιοποίησης-ευαισθητοποίησης.



Συνεχως το προβαλλουν ολοι αρα μετα το Χαφιεδομυντια εχουμε ανοικτα πλεον το Χαφιεδοκαναλι...

No comments: