Tuesday, March 24, 2009

Χημικές ουρές «ζώνουν» την Κύπρο

Χημικές ουρές «ζώνουν» την Κύπρο

ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Αν παρατηρήσετε τον ουρανό, θα διαπιστώσετε λευκές γραμμές μεγάλου μήκους που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και δεν διαλύονται εύκολα• αντιθέτως, δημιουργούν διάφορες καταστάσεις στα σύννεφα. Είναι οι λεγόμενες χημικές ουρές ή chemtrails.

Χημικές ουρές ή chemtrails είναι ένα όρος που μπήκε στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια. Ξέρετε τι είναι; Ποιοι και γιατί προκαλούν χημικές ουρές; Πώς επηρεάζουν τη ζωή μας; Είναι θεωρίες συνωμοσίας ή η απόρρητη αλήθεια; Μήπως η ξηρασία ή η ανομβρία οφείλονται στους χημικούς ψεκασμούς; Μήπως τα συναισθήματά μας, η συμπεριφορά μας, ελέγχονται από αυτό το φαινόμενο;
Αν κάνετε μιαν αναζήτηση του όρου στο διαδίκτυο, θα βρείτε χιλιάδες πληροφορίες. Εμείς σας αποκαλύπτουμε φωτογραφίες στον κυπριακό ουρανό και μαρτυρίες ανθρώπων που μελέτησαν το φαινόμενο.
Αν παρατηρήσετε τον ουρανό, θα διαπιστώσετε λευκές γραμμές μεγάλου μήκους, που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και δεν διαλύονται εύκολα• αντιθέτως, δημιουργούν διάφορες καταστάσεις στα σύννεφα.
Μια ομάδα πρωτοβουλίας και καταδίκης του φαινομένου άρχισε να κάνει προσπάθειες ευαισθητοποίησης των πολιτών. Συνάμα υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για την καταστροφή που προκαλούν οι χημικές ουρές τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ανθρώπινη ύπαρξη.
Ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια, αποτελούμενα από οξίδια του αλουμινίου και οξίδια του βαρίου.
Οι επίσημοι φορείς και οι κυβερνήσεις που ρωτήθηκαν πάμπολλες φορές για το φαινόμενο, δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους πειράματα και επιμένουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση υγρασίας σε μεγάλα ύψη στην ατμόσφαιρα.


ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Εξασθένιση μνήμης και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος

Οι καταγγελίες για το φαινόμενο των χημικών ουρών που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα, προκαλούν σοβαρές ανησυχίες. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων. Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα, είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί. Η Αίγινα ήταν το πρώτο νησί που διαμαρτυρήθηκε για το φαινόμενο. Καταγγελίες και ντοκουμέντα εξαςσφαλίσαμε και από Κύπριους πολίτες. Από το Ακρωτήρι, το Τρόοδος και άλλες περιοχές.
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη δεν γίνονται αντιληπτά στα ραντάρ των αεροσκαφών και κανείς δεν ξέρει από ποιο σημείο εκτελούν τις πτήσεις τους. Λέγεται ότι ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση.
Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής, απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα.
Οι σκόνες αυτές, απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Αυτό συμβαίνει διότι:
- Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα
- Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί τη σιλίκωση

Η σκόνη αλουμινίου

- βραχυπρόθεσμα επιδρά αρνητικά στη μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης
- μακροπρόθεσμα προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με τη νόσο Alzheimer

Η σκόνη βαρίου προκαλεί

- χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυϊκού τόνου)
- καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης
Μάλιστα αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε και το εξής παράδοξο: Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα από το διαδίκτυο και μάλιστα με οδηγίες χρήσεως.

http://clubs.pathfinder.gr/iakocos/555532?forum=59893&read=1272

No comments: