Monday, March 16, 2009

Βηχος=Στο δρομο που Χαραξε ο Σορος και το Εσπρεσσο

Ο Αντόνιο Γκράμσι σε ένα κειμενάκι του, «ηθική και πολιτική», γράφει μεταξύ άλλων: «Εάν θέλει κανείς να μειώσει ή να εκμηδενίσει την πολιτική επιρροή μιας προσωπικότητας ή ενός κόμματος, δεν προσπαθεί να δείξει ότι η πολιτική τους είναι ανίκανη και βλαβερή, αλλά ότι ορισμένα πρόσωπα είναι καθάρματα, κλπ… Αυτή η νοοτροπία είναι απόδειξη της απλοϊκότητας της πολιτικής λογικής, του πιο χαμηλού επιπέδου της εθνικής ζωής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει πραγματικά ένα τεράστιο στρώμα που ‘’ζει’’ την πολιτική με ‘’κακοπιστία’’, δηλαδή χωρίς να έχει πεποιθήσεις…»


To θέμα είναι λεπτό και θίγονται οικογένειες. Σύντροφε ανατροπέα να με συγχωρέσεις αλλά τέτοια συζήτηση δε θα επιτρέψω στο ΠΚ. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου όπως κατάλαβες και εσύ τη δική μου με τον 666βαρεμένο αδελφό μου. Αυτά έχει η ζωή. Τέρμα με τον κάθε επαγγελματία λασπολόγο, μη δίνεις συνέχεια και κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Βαγγέλης τι έγκλημα στην κυριολεξία κάνει. Γιατί πατεράδες σαν εσένα δεν πρόκειται να βρει ποτέ. Συγνώμη θα ζητήσει ειλικρινή, να είσαι σίγουρος. Όσο για τον ύποπτο αυτό τύπο που χωρίς να τον ξέρω και να με ξέρει, με αποκαλεί χαφιέ κλπ., δεν ασχολούμαι. Ή είναι βλαμμένος ή εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Προσωπικά πιστεύω το δεύτερο. Τόσο ηλίθιος αποκλείεται να είναι.

Αυτά και δεν ξαναασχολούμαι μαζί του.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=136694#136694,


Μονιμος λεει οτι δεν ασχολειται μαζυ μας και καθε 3μηνο σαν ρολοι αναφερεται σε εμας και ανεβαζη κειμενα δικα μας σαν να τα ανεβαζουμε εμεις.

Ο νεοταξιτης αμερικανογλυφτης Βηχος που ζηταει και απαιτει αμετρητρες στρατιες λαθρομεταναστων και υποστηριζη την διαλυση της χωρας για χαρι αμερικανικων γεοστρατιγηκων συμφερωντων τωρα μας αποκαλει οτι ειμαστε σε... διατεταγμενη υπηρεσια. Ποιος ο Βηχος!!!

Ο συνεχης υποπτος και παντα ελευθερος Βηχος που εγλυφε τον Τσιγαριδα και λογοκρινε τον Κανα στην δικη του πλαστου ΕΛΑ, μετατρεπη το ΠΚ σε ΕΣΠΡΕΣΣΟ. Η προσοποιηση πολιτικων διαφορων δεν ειναι τιποτα καινουργιο. Ετσι καταντησε και το Χαφιεδομυντια. Αρχικα αφησαν αντιθετες αποψεις για να δημιουργηθη ο απαιτουμενος ντορος να βαφτιστη 'αριστερο' ανατρεπτικο σαιτ, και μετα ηρθαν οι προσοπικες επιθεσεις με βρισιδια το 2005

Who the fuck is vngelis?
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=353774

Στον ενδοξο δρομο που χαραξε ο Σορος ο Βηχος επιστρατευσε και τον γερο μου ο οποιος αντι πολιτικου λογου δεν μας εχει εξυγηση ποτε με κειμενακι πως πηγε στα Σκοπια με τους Συνασπισμενους ΝΑΤΟΙκους και κραταγε σημαια της Αμερικανικης βασης εκει... (των Σκοπιων δηλαδη!) σαν πραξη 'διεθνιστικης' αλλυλεγγυης και αλλα τετοια σαπια.

Βηχο οσο και να προσπαθεις να μας εξυγησεις οτι δεν εισαι πληρωμενος των Αμερικανων, προπαγανδιστης του ΕΣΠΕ, συγγενιακο δοχειο με το Χαφιεδομυντια δεν αγοραζουμε οσο φθηνα και να εχουν πεσει τα δολλαρια. Και να μας τα χαριζες παλι δεν θα περναμε.

No comments: