Monday, April 23, 2007

H 'ακρα αριστερα' Ιταλιας Ψυφιζει με τον Προντι και το ΝΑΤΟ.

Η λιλιπουτεια οργανωση που αντιπροσοπευει την Ενιαια Γραμματεια που στην Ελλαδα εχει σαν οπαδο την ομαδα του Φελεκη στην Ιταλια υποστηριξε με ψυφο την κυβερνηση Προντι αφου ετσι και αλλιως συμμετασχουν σε αυτην.

Οι αναγνωστες μπορει να μην θυμουνται αλλα ο Κριβιν (ηγετης της Γαλλικης τασης ΛΣΡ) υποστηριξε παλια με υπογραφη την εισοδο του ΟΗΕ στην λυση του Γιουγκοσλαβικου ζητηματος.

Η Ιταλια εχει 1,900 φανταρους στο Αφγανισταν και συντομα μπορει να αρχισουν να επιστρεφουν με φερετρα εαν η επερχομενη επελαση των Ταλιμπαν πραγματοποηθει αφου θα αρχισουν να λιωνουν οι παγοι στα βουνα που ειναι κρυμμενοι.

Οι σταλινικοι δεν υποστηριξαν ουτε την διαδηλωση στην Ρωμη κατα ενος νεου πολεμου στο Ιραν. Δυο αρθρα που αναλυουν την κατασταση στη γειτονικη Ιταλια.


http://www.wsws.org/articles/2007/mar2007/ital-m02.shtml

Φωτογραφιες απ'την πορεια...που οργανωσαν οι συνδικαλιστες ΚΟΜΠΑΣ και η καθημερινη εφημεριδα ΙΛ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

http://www.wsws.org/articles/2007/mar2007/rome-m20.shtml


Σε ολα τ'αλλα τα εντυπα αντιπληροφορησεις ανεφερθηκαν τα παραπανω? Η μονο 'εθνικομπολσεβικους' κυνηγανε?

Καλες ειναι νομιζω οι υπουργικες θεσεις ακομα και με αριστερο ντυσιμο?



Η κυβερνηση του Μπερλουσκονι ειταν μια κυβερνηση καπιταλιστων, φασιστων και ρατσιστων-η κυβερνηση του Προντι ειναι κυβερνηση των Μεγαλων Εταιριων, του Πολεμου και της Απατεωνιας' δηλωσε ενας απ'τους ηγετες της Κομπας. Πολλα πανω ειχαν Οχι αλλους Ψυφους για Πολεμους.

Πολλα πανω ειχαν συνθηματα Εξω απ'το Αφγανισταν, κατω οι Αμερικανικες Βασεις, Οχι στην Κυβερνηση του Πολεμου, για Μια Αριστερα που δεν Ξεπουλαει,
Αμεση Αποχωρηση απ'το Αφγανισταν και το Λιβανο, και ελευθερια για τους Αφγανους...




Και το καλυτερο απ'ολλα.
Ο Πολεμος ειναι η Μητερα, η Τρομοκρατια ο Γιος, και οι Μεγαλες Εταιριες ο Παππους!

No comments: