Sunday, April 01, 2012

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ.

Το σύστημα ιδεολογίας, είναι .....η ιδεολογία του συστήματος.(Παλαιό αναρχικό σύνθημα.)

Επειδή πρόκειται για ταυτολογία, αυτό το ευφυολόγημα έχει αξία μόνο σε συγκυρίες, όπως οι σημερινές.
Δεν μπορείς να κολυμπήσεις μέσα στα σκατά, χωρίς να λερωθείς.

Και εξηγούμαι.

1. Η παρούσα Βουλή δεν νομιμοποιείται ούτε από το Σύνταγμα.

2. Όσοι συμμετείχαν ''νομιμοποίησαν'' τις αποφάσεις της, εκούσια.

3. Ο Ελληνικός Λαός έχει δείξει έμπρακτα την αντίθεσή του, κατά συρροή.

4. Το σύνολο των Ελλήνων, αηδιασμένο, εγκατέλειψε τα κομματικά μαντριά.

5. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανένα κομματικό φορέα, αδιακρίτως.

6. Τα κόμματα που συμμετέχουν, προσπαθούν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό, που για πρώτη φορά είναι ενωμένος, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη που ανήκει. Ιδεολογήματα ''δεξιάς'' ή ''αριστερής'' προπαγάνδας που χρησιμοποιούνται από τους κομματικούς φορείς, πέφτουν καθημερινά στο κενό-βλέπε για τάγματα εφόδου και για κομμουνιστικό κίνδυνο.

7. Η προδοτική εξουσία προσπαθεί με αγωνία μάταια να βρει διάδοχη λύση. Η πλαστή αυτοδυναμία, με τον Ελληνικό λαό να απέχει τους τρομάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. (Βλέπε τα παπαγαλάκια των καναλιών).

8. Μπαίνουμε σε παρατεταμένη περίοδο ακυβερνησίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

9. Η κατάσταση -σύμφωνα με το κοινά αποδεκτό πόρισμα- θα επιδεινώνεται διαρκώς σε όλους τους τομείς, ανεξάρτητα από το ποιός, από τους υπάρχοντες θα μας ''κυβερνάει''.

10. Σε περιόδους, το λιγότερο έντονης οικονομικής κρίσης, που είναι η σημερινή, για να επιβάλλει ο οποιοσδήποτε την πολιτική του πρέπει να χαίρει της εμπιστοσύνης τουλάχιστον του 80% του Ελληνικού λαού. Πράγμα που δεν είναι ορατό.

11. Στο κάτω της γραφής οι εκλογές ακόμα μαγειρεύονται, χωρίς να ξέρουμε ακόμα σίγουρα το εάν και το πότε θα γίνουν. Οι εκλογές αποτελούν άλλοθι για απραξία και για'' νομιμοφροσύνη'', εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων.

12. Τέλος, τα '' αντιμνημονιακά'' κόμματα, λόγω καταβολών, αλλά και λόγω πολιτικών θέσεων δεν έχουν καμιά πιθανότητα να πείσουν τον Ελληνικό λαό.

Ειδικότερα είναι κοινός τόπος ότι το κόμμα της Κατσέλη προσδοκά ψήφους από τη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ, ο Καμένος από τη δεξαμενή της Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή από τη δεξαμενή του ΛΑΟΣ. Αυτά τα κόμματα δεν χαίρουν ευρύτερης αποδοχής.

Ακόμα χειρότερα από τις καταβολές τους, είναι τα πολιτικά τους επιχειρήματα.

Όχι μόνο δεν καταδίκασαν το παρελθόν τους, αλλά η αυτοκριτική τους, όπως και η αυτοκριτική όλων, εκτός του ότι είναι υποκριτική, είναι και για γέλια.

Είναι λένε -Καμένος και Κατσέλη υπέρ του πρώτου μνημονίου, αλλά εναντίον του δευτέρου. Το ίδιο ψελλίζει και ο ανυπόληπτος Καρατζαφέρης με τον ''πατριώτη'' Χατζάρα στο ψηφοδέλτιό του. Αντίθετα η Ν.Δ. είναι υπέρ του δευτέρου και εναντίον του πρώτου. Η Χρυσή αυγή, αντιτάχτηκε σε όλες τις μαζικές κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα και επιπλέον μάχεται τα συνδικάτα, προσπαθώντας να αναστήσει τα εμφυλιοπολεμικά περί αναρχικών και μπολσεβίκων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος, το ΚΚΕ και οι ποικιλώνυμοι ''αριστεριστές'', δυσανασχετούν στη θέα και μόνο των Εθνικών συμβόλων και προκαλούν το κοινό αίσθημα του Ελληνικού λαού κραυγάζοντας περί ανοιχτών συνόρων και για νομιμοποίηση συλλήβδην όλων των παράνομων λαθρομεταναστών.

Πώς μπορούν όλοι οι παραπάνω να συμβάλουν στον ενωμένο αγώνα του Ελληνικού λαού, εναντίον των ξένων τυράννων και Ελλήνων προδοτών, πράγμα που πέτυχε ο ΕΛΑΣ του Άρη Βελουχιώτη, στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής;

Απλώς είναι ακατάλληλοι και επιζήμιοι για κάτι τέτοιο.

No comments: