Saturday, March 24, 2012

ΠΕΤΡΟ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ; ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ…

ΠΕΤΡΟ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ; ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ…

Όλο το παραμύθι που έστησαν ο χαφιές ο Βήχος και ο τιποτένιος συνεργάτης του Χρήστος Τζουρντός, κάτω από τον τίτλο «Ο «αριστερός» Τούμπανης πίνει καφέ στη Χρυσή Αυγή!» Κοιτάξτε εδώ αποδεικνύεται ότι δεν ήταν από απλή σύμπτωση που προηγήθηκε της δίκης τριών κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων και η Θέμις Σκορδέλη. Ήταν μέρος μιας σκευωρίας των δύο αλητήριων οι οποίοι ενώ γνωρίζουν πολύ καλά (ειδικά ο δεύτερος) ότι ο Δημητρης Τουμπανης έχει αναλώσει την ζωή στο εργατικό κίνημα, εργάτης μηχανουργός ο ίδιος, από τα 16 του χρόνια στα συνδικάτα, πάντα στις γραμμές της Αριστεράς, επιχείρησαν να τον εμφανίσουν -ούτε λίγο ούτε πολύ- ακροατή σε κλειστή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, άρα ότι έχει γίνει τώρα χρυσαυγίτης, φασίστας, ώστε να προετοιμαστεί και να δικαιολογηθεί ηθικά η προσχεδιασμένη εγκληματική επίθεση εναντίον του ίδιου του Δημητρη Τουμπανη και δύο ακόμα συντρόφων του, από δεκάδες εξαπατημένα και αφιονισμένα νεαρά άτομα (με την καθόλου τυχαία ανοχή της αστυνομίας, που σε απόσταση 15 μέτρων παρακολουθούσε ατάραχη σαν απλός θεατής)*

Στόχος της επίθεσης να τρομοκρατηθούν οι μάρτυρες υπεράσπισης των κατοίκων και να μη παραστούν στην δίκη. Συνέπεια της επίθεσης ήταν να χτυπηθεί άνανδρα με στειλιάρι ένας νέος άνεργος εργάτης και να υποστεί θλαστικό κάταγμα στο χέρι.

Οι ανεγκέφαλοι και άνανδροι τραμπούκοι, 50 περίπου άτομα στο δικαστήριο και άλλα τόσα έξω, στον περιβάλλοντα χώρο της Ευελπίδων, εμφανίζονται δήθεν «αντιρατσιστές» και «αντιφασίστες», όπως άλλωστε και οι ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες εφαρμόζουν σχέδιο προβλεπόμενο από τις Συνθήκες Μάαστριχτ και Σένγκεν, εισάγουν αδιάκοπα λάθρα μετανάστες, τους νομιμοποιούν αναγνωρίζοντας τους ακόμα και ελληνική ιθαγένεια και έτσι η χώρα μας, μπροστά στα μάτια μας, σβήνει ως εθνικό κράτος και μεταβάλλεται σε ασαφή γεωγραφικό χώρο γεμάτο από διαφορετικά εθνικά γκέτο, που το καθένα τους καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό του, υποβλέπει και συγκρούεται με όλα τα άλλα γκέτο.

Και βέβαια οι δημιοκρατικές μας κυβερνήσεις δεν ρώτησαν ποτέ τον Ελληνικό Λαό αν αποδέχεται την αποδόμηση και εξαφάνιση του ως Έθνος. Του το επιβάλουν με το ρόπαλο του ΜΑΤατζή και με χημικό πόλεμο. Αλλά ούτε οι ψευδεπίγραφοι αριστεροί και αντιρατσιστές καταδέχτηκαν να τον ρωτήσουν ποτέ. ΟΧΙ δεν ζητούν Δημοψήφισμα, όπως θα έκανε ο κάθε αληθινός δημοκράτης και Αριστερός, ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για την τύχη του. Είναι τόσο δημοκράτες οι κυβερνήτες μας αλλά και οι «αριστεροί» μας, που αντί να ζητήσουν την γνώμη του λαού επιβάλουν πάνω του την δική τους «αλήθεια» (όπως έκαναν κάποτε για την δική τους μοναδική αλήθεια ο Χίτλερ και ο Στάλιν, με τα Νταχάου και τα Γκούλαγκ τους). Με την διαφορά ότι οι καιροί έχουν σήμερα αλλάξει, όσο οι επίδοξοι δυνάστες δεν διανοούνται.

Κοιτάξτε κι εδώ: http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=7452

No comments: