Monday, April 02, 2012

Θεατρο τα 'Κεντρα' Λαθρομεταναστευσης...

Ενω πολλοι πιστεουουν οτι μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, στην πραγματικοτητα εχουν γινει και αλλου.


Στην Αγγλια που ειχε και αυτοκρατορια, οχι στην Ελλαδα που ειναι μπανανια, ειχαν χτισει ενα τεραστιο κεντρο Λαθρομεταναστευσης το κοστος το οποιο ειταν Ε120εκ. Το εκαψαν εξ'ολοκληρου και εφυγαν οι λαθρομεταναστες.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-100728/Police-probe-immigration-centre-ruins.html

Ο σκοπος των 'νεων' κεντρων που δεν θα γινουν ειναι να υποβαλλουν με το ζορι την παρουσια στα χωρια των λαθρομεταναστων αφου 'γεμισε' η Αθηνα, δηαδη το κεντρο.

Και για να μην πηγαινουν και αλλοι σε αλλες περιφερειες στην Αθηνα τωρα που βουλιαζει το συστημα θελουν να τους μεταφερουν σε αλλες πολεις της Ελλαδας με το ετσι θελω για να ολοκληρωσουν το εργο του πολυπολιτισμου, να γινει η καθε πολη, μια Αθηνα του κεντρου.

Οταν καθημερινα μπαινουν εκατονταδες μεσα στη χωρα, οι κυβερνωντες θελουν να εχουν ξενοδοχιακες μοναδες υποδοχης κοντρα τωρα σε ολους τους ντοπιους κατοικους, που γνωριζουν οτι ουτε οι ιδιοι δεν εχουν φαγητο, θερμανση και εργασια. Το τι εγινε στα ιμπεριαλιστικα κεντρα με τα ταμεια ανεργιας και επιδοτησεις νοικιων, δεν γινεται στην μπανανια και ουτε προκειται να γινει.

Η μονη πραγματικη πολιτικη ειναι απελαση-επαναπατριωτισμο εδω και τωρα και εξω απ'την ΕΕ.

Μετα 25 χρονια ανοιχτων συνορων ηρθε η ωρα για να λυθει το ζητημα των λαθρομεταναστων. Και αυτο δεν μπορει να γινει εαν δεν περασουν απο στρατοδικεια οι 300 της βουλης. Αυτη αφησαν να γινει ετσι η χωρα, αυτοι πρεπει να λογοδοτησουν στον ελληνικο λαο. Ολα τ'αλλα ειναι θεατρο εικωνικο για τα ΜΜΕ.

No comments: