Tuesday, April 17, 2012

Συνεχείς επιθέσεις των Ταλιμπάν στην Καμπούλ-ΝΙκη στους Αφγανους-Ταλιμπαν!

Συνεχείς επιθέσεις των Ταλιμπάν στην Καμπούλ

Μαίνονται οι μάχες ύστερα από επιθέσεις των Ταλιμπάν σε δύο από τις τρεις περιοχές της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της αστυνομίας της Καμπούλ

«Αντιστέκονται ακόμη οι δύο περιοχές, η μία κοντά στο κοινοβούλιο και η άλλη κοντά στο Kabul Star Hotel», στο κέντρο της Πόλης δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Καμπούλ, στρατηγός Αγιούμπ Σαλανγκί, στο Ρόιτερς, έπειτα από ισχυρές εκρήξεις και πυρά κοντά στις κυριότερες πρεσβείες αλλά και στο κοινοβούλιο. Αν συνεχιστούν οι επιθέσεις των Ταλιμπάν οι κυβερνητικές δυνάμεις δεν θα είναι ικανές να αντέξουν καθώς έχουν αρχίσει να επικρατούν φαινόμενα αποσύνθεσης και αρκετοί αστυνομικοί και άνδρες του στρατού να λιποταχτούν

Το τέλος για τα κατοχικά καθάρματα φτάνει, και από ότι φαίνεται είναι θέμα λίγου χρόνου να καταλάβουν οι Ταλιμπάν την εξουσία. Αυτή θα η μεγαλύτερη ήτα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού πολύ σπουδαιότερης και καθοριστικής σημασίας από αυτής του Βιετνάμ, διότι μετά την κατάρρευση της αυτοκρατορίας της Σοβιετικής Ένωσης, θα φανεί ολοκάθαρα η γύμνια του πλανητικού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού ο οποίος θα έχει την τύχη της Σοβιετικής Ένωσης.

Το τέλος των αυτοκρατοριών θα είναι γεγονός και οι ώρα των λαών θα σημάνει

Η Αμερική αναγκαστικά θα περιοριστεί στα περί του οίκου της. Οι πολιτείες της θα αυτονομηθούν. Θα πάψει να είναι ενιαία χώρα και ο αυτοκρατορικός της ρόλος θα κλείσει τον κύκλο του. Το ΝΑΤΟ, όπως και το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» διαλύθηκε, θα πάψει να υπάρχει διότι δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

Οι αμερικανόδουλοι-και τέτοιοι είναι όλο το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας- μαζί με τους νεοταξίτες «αντιρατσιστούλιδες» θα μείνουν ορφανά από προστάτη, και τότε οι κρεμάλες θα δουλέψουν αδιάκοπα μέχρι να ξεκαθαρίσει η βρώμα της αμερικανοδουλείας, της εθνοπροδοσίας και του ψευτορατσισμού.

No comments: