Thursday, March 03, 2011

KKE: Η κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τους μετανάστες απεργούς.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Η κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τους μετανάστες απεργούς.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από τη χτεσινή συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Τη συνάντηση είχε ζητήσει η Αλ. Παπαρήγα για το θέμα των μεταναστών απεργών πείνας και συνολικά για το μεταναστευτικό ζήτημα. Αμέσως μετά, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζητήσαμε αυτή τη συνάντηση για να εκφράσουμε τη μεγάλη αγωνία μας για το ποια θα είναι η εξέλιξη με τους 300 απεργούς πείνας. Η θέση μας είναι γνωστή και καθαρή. Θεωρούμε ότι πρέπει να λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση, να μην έχει γινάτι πάνω σε αυτό το ζήτημα και να τους νομιμοποιήσει. Αλλωστε, έχει ένα νομικό οπλοστάσιο στα χέρια της που μπορεί να βρει ορισμένες θετικές λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση και επιτέλους ας το χρησιμοποιήσει το νομικό οπλοστάσιο, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, να κερδηθεί χρόνος και να επιλυθεί οριστικά».
Κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο η Αλέκα Παπαρήγα είχε τον παρακάτω διάλογο με τον Κάρολο Παπούλια:Μερικά αποσπάσματα

Κάρ. Παπούλιας: Τι θα κάνουμε με το μεταναστευτικό, που έχει γίνει εθνικό μεγάλο πρόβλημα.
Αλ. Παπαρήγα: Τώρα είναι παγκόσμιο.

Κάρ. Παπούλιας: Οταν όμως το βλέπεις στην άμεση γειτονιά σου είναι ένα πρόβλημα εθνικό πλέον, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι.

Αλ. Παπαρήγα: Μόνο που το λέω και το εννοώ αυτό, ότι δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε εθνικό επίπεδο.

Κάρ. Παπούλιας: Σωστό αυτό. Νομίζω ότι το αντιλαμβάνονται και οι Ευρωπαίοι τώρα ότι οι χώρες του νότου είναι στην πρώτη γραμμή. Και αν καταρρεύσουν...

Αλ. Παπαρήγα: Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τα κράτη έκαναν διακρατικές συμφωνίες και ήθελαν εργατικά χέρια, ενώ τώρα θέλουν ελεγχόμενη ροή. Βλέπετε, τώρα, κυκλοφορούν τα εμπορεύματα, κυκλοφορούν τα κεφάλαια, ο κόσμος που λέει «ελεύθερη διακίνηση ανθρώπινου δυναμικού» τελικά δεν είναι ελεύθερη.

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=3/3/2011&id=13243&pageNo=3&direction=1

Η Παπαρήγα σε πρακτοριακό ρόλο της νεοταξίτικης παγκοσμιοποίησης την «βγαίνει» στόν Παπούλια από δεξιά. Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης (μετανάστευσης το ονομάζει άρα όχι παράνομο η λέρα) δεν είναι ζήτημα εθνικό αλλά παγκόσμιο. Επομένως εμείς σαν χώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να δεχόμαστε όσους λαθρομετανάστες εισρέουν παράνομα, και να τους νομιμοποιούμε.

Και εφόσον οι καπιταλιστές κυκλοφορούν ελεύθερα τα εμπορεύματα, τα κεφάλαια, δέν μπορεί η διακίνηση του εργατικού( ανθρώπινο το λέει) δυναμικού να έχει περιορισμούς και να μήν είναι κινείται ελεύθερα.

Ότι ακριβώς επιδιώκει ( την ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων, κεφαλαίων, και εργατικής δύναμης ) η παγκόσμια φασιστική υπερεθνική ιμπεριαλιστική ελίτ η Παπαρηδιά το επιδιώκει να γίνει πράξη.
Η νεοταξίτικη ιμπεριαλιστική μετάλλαξη του ΚΚΕ σε όλο το μεγαλείο, και καθόλου τυχαία.

Η ηγεσία του ΚΚΕ από πράκτορες της Ρώσικης προνομιούχας κάστας μετά την κατάρρευση του «υπαρκτού» ανύπαρκτου σοσιαλισμού άλλαξαν αφεντικά και πήγαν με τα αφεντικά πέραν του Ατλαντικού των ΗΠΑ.

Αλέκα χαμένο κορμί και αμερικανοαλήτισα

No comments: