Sunday, March 13, 2011

Γεωφυσικο Χτυπημα κατα της Ιαπωνιας?

Επιθαλασσιος επιφανειακος σεισμος χτυπαει την Ιαπωνια οπως ακριβως χτυπησε την Ν Ζηλανδια και προηγουμενα την Χιλη και την Αϊτη...

http://www.bbc.co.uk/news/

http://www.youtube.com/watch?v=pcaFBlH8tjM

Η παγκοσμιοποιηση των σεισμων. Αλλη μια καταντια του Αμερικανικου ιμπεριαλισμου στην θανασιμη αγωνια του...

1. Ο Γιαπωνεζος Κεντρικος Τραπεζιτης ειταν στην Γερμανια την προηγουμενη Τεταρτη δεινοντας λογο για την παγκοσμια οικονομικη κατασταση. Προφανως δεν εκανε τα παντα να υποστηριξη την πτωση του $ λογου του ακριβου πετρελαιου


2. Ο σεισμος ειναι επιθαλλασιος οπως ακριβως οι 4 προηγουμενοι, Αιτη, Χιλη, Ν Ζηλανδια, Ταιλανδη

3. Λενε οτι ειναι ο χειροτερος σεισμος ποτε της Ιαπωνιας.

4. Αποδυναμωνουν με αυτο τον τροπο οι διεθνοι πλανηταρχες κρατοι, εθνοι και συμβαλλουν στην αρχη, βουλιαζουμε μαζυ θελεται δεν θελεται στα προτυπα της υποχωρησεις του Γερμανικου ιμπεριαλισμου οταν υποχωρουσε απ'την πρωην ΕΣΣΔ μετα την ηττα στο Σταλινγκραντ. Εκαιγαν χωρια, πολεις και εσφαζαν γυναικοπαιδα και γιατι το εκαναν? Ετσι κι'αλλιως θα εσβηναν και το γνωριζαν, το ιδιο τωρα και οι Αμερικανοι, το γνωριζουν.

5. Οταν το εκαναν οι Γερμανοι ολοι το γνωριζαν, τωρα που το κανουν οι Αμερικανοι το γνωριζουν μονο πολιτικοι, στρατιωτικοι και ασφαλιτες. Τα ΜΜΕ το αποκρυβουν οπως και ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα.
Ετσι ακριβως οπως εχουν κανει για τον 'πολεμο κατα της τρομοκρατιας' οπου προσπαθουσαν να μας κανουν να πιστεψουν οτι κατι αμαθοι αραβες που ουτε η μανα τους δεν τους ηξερε ακινητοποιησαν με μαχαιρακια και πιλοταρησαν συγχρονα Μποιγνκ αεροπλανα με τις γνωσεις ατομων που ειχαν διπλωμα μοτοσικλεττας.

6. Ρωτησαν οι πληρωμενοι χαφιεδες των ΜΜΕ μια συγκεκριμενη ερωτηση 'επιστημονων' της κακιας ωρας. Ειναι αυτα τα φαινομενα απ'το 2004 και μετα (οταν εγινε το πρωτο τσουναμι) δειγμα οτι εχουμε αλλαγη στο κλιμα για τους σεισμους? Οχι απαντησαν αφου δεν εχουμε επ'αρκει στοιχεια μονο για τα τελευταια 100-200 χρονια. Δεν αρκει ειπαν για να εχουμε γνωσει εαν γινεται αλλαγη στις τεκτονικες πλακες του υπεδαφους!! Για το κλιμα ομως εχουν στοιχεια περιπου τα ιδια τα τελευταια 100-150 χρονια και εχουν καταληξη στο αποτελεσμα οτι εχουμε 'υπερθερμανση' του πλανητη αρα εχουμε ...κλιματικες αλλαγες. Δηλαδη τα ιδια χρονια ισχουν για αποδειξη για το κλιμα αλλα δεν ισχουν για σεισμους!!!

7. Ολες οι παραθαλασσιες πολεις, Αθηνα, Σαγκαι, Ριο κτλ μπορει λοιπον να χτυπηθουν. Ολοι οι χαρτες που δειχνουν για τις τεκτονικες πλακες και τις σεισμογενεις περιοχες καλυπτουν την πλειοψηφια του πλανητη και αρα μπορει ανα πασα στιγμη να μπουν στο στοχαστρο των γεωφυσικων οπλων.

8. Στοιχεια και βιντεο απ'την χρησιμοποιηση του ΧΑΑΡΠ στην Ιαπωνια
http://www.pakalertpress.com/2011/03/11/videos-japan-earthquake-and-tsunami-caused-by-haarp-evidence/

No comments: