Wednesday, July 22, 2009

Γριπη των Χοιρων η Δικτατορικα Μετρα της ΝΤΠ;

Γριπη των Χοιρων η Δικτατορικα Μετρα της ΝΤΠ;

Την τελευταια δεκαετια μας εχουν φλωμοση με μια αρρωστεια μετα την αλλη τα διεθνη ΜΜΕ. Απ’τις Τρελες Αγελαδες, στο Εμπολα, στο ΣΑΡΣ και παει λεγοντας τωρα εχουμε την πρωτη ‘παγκοσμια πανδημια’. Εχουν αναθεσει παγκοσμιες ευθηνες στον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας και με αυτον τον τροπο θελουν ολες τις χωρες να υπηρετησουν οτι μετρα οι κυβερνωντες θελουν να υποβαλλουν. Απο κυρωσεις κατα χωρων μεχρι υποχρεωτικα εμβολια πλυθησμων εως και το κλεισιμο ολλων των δημοσιων οργανισμων για να μην επεκταθη η λεγομενη αυτη νεα γριπη...

Το κατα ποσο ειναι πραγματικη φαινεται απ’το γεγονος οτι μια μερα λενε οτι πεθανε το ταδε θυμα απ’την γριπη και την αλλη λενε οτι δεν πεθανε το ιδιο θυμα απ’τη γριπη. Ενω πεθαινουν καθε χρονο 6,000 ατομα απο γριπη στην Αθηνα, αμετρητα ατομα απο καρκινο που οι γιατροι δεν ειδαν στην ωρα του, πανω απο 7,000 ετησιως λογου του γεγονος οτι δεν καθαριζουν ποια τα νοσοκομεια, η νεα αυτη γριπη υποτιθεται θα εχει θυματα απο 75,000 εως 750,000 ετησιως στην Βρεττανια.

Εκκατομυρια λαος θα ειχε πεθανει απ’την αρρωστεια των τρελων αγελαδων και κανενας δεν πεθανε αφου αυτη η αρρωστεια δεν υπαρχει. Τι παιζεται λοιπον?

Γινεται μια τεραστια κοντρα στην Αμερικη για το ζητημα της Υγειας. Ο Ομπαμα υποχρεομενος απ’την οικονομικη κριση να μειωση της εισφορες προς τις Ιδιωτικες Εταιρειες ασφαλειων αφου γυρω στα 50 εκ Αμερικανοι δεν εχουν ιατρο-φαρμεκευτικη καλυψη ισως χρησιμποιη την υποτιθεμενη αυτη αρρωστεια για να βγαλουν κανα φραγκο διεθνως αφου αμερικανικες εταιριες υποτιθεται εχουν τα ‘εμβολια’. Παραλληλα συντονιζουν τις ενεργειες τους για ελεγχο πλυθησμων οχι και τοσο με την ‘τρομοκροτια’ αλλα για την υγεια μας. Μιλανε για ελεγχους σε αεροδρομια και εχουν φερει ειδη μηχανηματα που κοιτανε ταχα τα στηθη μας, οτι δεν θα επιτρεπουν ατομα να πετανε με αεροπλανα εαν εχουν συναχι και υποχρεονουν τον πλυθησμο να φορανε μια χαζη μασκα για να μην κολλανε οι αλλοι.

Αρχικα εκλεισαν μια σειρα σχολεια, μετα αφου υποτιθεται ειταν πολλα παιδια αρρωστα σταματησαν να κλεινουν τα σχολεια για το λογω τις γριπης, ο Υπουργος Υγειας ειπε οτι οι εγκυες γυναικες δεν πρεπει να ταξιδευουν με τα μεσα μαζικης μεταφορας μετα ειπε οτι δεν εχουν προβλημα να το κανουν. Τι ακριβως παιζεται λοιπον? Μερικοι μιλανε για τις αρχες βιολογικου πολεμου χτυπωντας τα ασθενεστερα τμηματα των πλυθησμων, αλλοι λενε οτι ειναι απλως μια τεραστια προπαγανιδιστικη εκστρατεια των ΜΜΕ για να πουλησουν κανα φυλλο. Εχτες ομως η Ταιμς του Λονδινου αναγκαστηκε να κλειση το Φορουμ της οταν εθεσε την ερωτηση θα υποστηται υποχρεωτικα εμπβολια οταν βγουν. Κατα μεγαλη πλειοψηφια ολοι ειπαν οχι.

No comments: